Yamaha RX-V483 - Svart (5.1-receiver)
Yamaha RX-V483 bioförstärkare, svart i gruppen Förstärkare / Hembioförstärkare hos Ljudfokus.se (159RXV483BL)

Yamaha RX-V483 bioförstärkare, svart

4990 kr / 3480 kr
Du sparar 1510 kr
Artnr: 159RXV483BL
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Yamaha RX-V483 bioförstärkare, svart
Yamaha RX-V483 bioförstärkare, svart
Yamaha RX-V483 bioförstärkare, svart
Yamaha RX-V483 bioförstärkare, svart
Yamaha RX-V483 bioförstärkare, svart
Yamaha RX-V483 bioförstärkare, svart
Yamaha RX-V483 bioförstärkare, svart
Yamaha RX-V483 bioförstärkare, svart

Produktinformation

Yamaha RX-V483 är storebror til RX-V383, som tog emot priset som årets bioförstärkare av Eisa - inte länge efter att den kommit ut på marknaden. Skillnaden ligger främst i att man integrerat nätverk, som ger dig en hel del intressanta streamingmöjligheter. Förstärkaren levererar i en ärligare mätning 80 Watt/kanal, och kan hantera även golvhögtalare med bravur. Med den här förstärkaren är du garanterad mängder av trevliga stunder - oavsett om du lyssnar på musik eller tittar på film.

  • Prisbelönt 5.1 bioreceiver från experterna inom surroundljud
  • Nätverksfunktion som kan kopplas via kabel eller WiFi
  • YPAO™ mät-EQ högtalarkalibrering
  • Inbyggd Bluetooth ger en enkel trådlös streaming utan nätverk
  • MusicCast för utbyggnad i ett multiroomsystem

Bluetooth-streaming med en extra funktion
RX-V483 är utrustad med Bluetooth, så du enkelt kan spela upp musik från smartphones och andra kompatibla enheter. Yamaha´s Compressed Music Enhancer (som förbättrar ljudet från komprimerad musik) är nu optimerad för ljudöverföring via Bluetooth, så att musiken bibehåller liv och ljudkvalitet även via trådlös överföring. En extra touch är att RX-V483 inte bara har mottagning, utan den kan även skicka ut en Bluetooth-signal till exempelvis ett par Bluetooth-hörlurar för privat lyssning i soffan.

Det senaste i bildhantering via HDMI
RX-V483 stöder helt de senaste HMDI-standarderna. Tack vare pass-through av Ultra HD (4K video) med 60 bilder per sekund kan du njuta fullt ut av bildkvalitén från 4K utan försämring. Receivern följer också HDCP2.2 upphovsrättsskyddsstandard för 4K videoöverföring. HDR (High Dynamic Range) Video stöds också, vilket ger ökad bildkvalitet genom att möjliggöra mer i detalj i både mörka och ljusa delar av en bild samtidigt. Pass-through för BT.2020:s bredare färgskala stöds även den. RX-V483 är dessutom kompatibel med 3D, Audio Return Channel (ARC) och CEC för enkelt användande.

Total Purity
Konceptet ”Total Purity”, som Yamaha har utvecklat under många år omfattar högdriftsförstärkare, ofärgad förförstärkning, anti-vibrationsteknik och oberoende rena nätaggregat. Alla förstärkare har en helt diskret effektförstärkare som hjälper till att minimera distorsion. De använder sig även av olika nätaggregat för de digitala och analoga kretsarna för att förhindra att digitalt brus påverkar de analoga kretsarna. På vissa modeller har även DAC:arna separata oberoende nätaggregat för att ytterligare eliminera brus. Kylflänsarna är utformade för att dämpa vibrationerna från transistorerna och ljudtryck. På vissa modeller har även DAC:arna separata oberoende nätaggregat för att ytterligare eliminera brus. Dessa AV-receiverar är designade, ned i minsta detalj, med fullt fokus på att uppnå högsta möjliga ljudkvalitet.Diskret förstärkaruppbyggnad
Yamaha har verkligen inte sparat på krutet med RX-V483. Trots den "lilla" prislappen är modellen uppbyggd med diskreta komponenter, vilket kostar mer än färdiga IC-lösningar, men som också bidrar till att man i större grad kan optimera ljudet till dess fullo. Detta ihop med en PLL-krets som minimerar jittret, ger en bioförstärkare med utmärkt prestanda i prisklassen.

MusicCast expanderar möjligheterna för din underhållning
MusicCast är en ny revolution i nätverksljud, använd alla dina MusicCast-produkter tillsammans eller var för sig, det är helt upp till dig. Styr hela ditt system från en och samma app (MusicCast CONTROLLER), utformad för att vara intuitiv, snabb och enkel att använda. Använd en soundbar, en trådlös högtalare, en AV-receiver, ett HiFi-system eller vad som passar dig bäst. Mixa, matcha och expandera sedan ditt MusicCast-system allt eftersom tiden går och ditt behov förändras. De flesta nya produkterna från Yamaha är del i MusicCast-systemet som går att använda hur du vill, med vilka källor du vill, när du vill.
MusicCast använder ett högpresterande trådlöst nätverk för att leverera musik och ljud för dig att avnjuta. MusicCast kan strömma digitala musikfiler från din smartphone, dator eller NAS till andra MusicCast-enheter i ditt hem. Du kan också dela musik från externa enheter såsom en TV eller Blu-Ray-spelare som är ansluten till din RX-V483. Ljudfilerna från Bluetooth-anslutna smartphones eller surfplattor kan också strömmas till MusicCast-enheter i flera rum.Inbyggt WiFi och Wireless Direct-kompabilitet för enkel användning

Inbyggt Wi-Fi möjliggör trådlös anslutning till din trådlösa router vilket gör det mycket enklare att koppla din receiver till andra enheter och njuta av ljud och musikstreamingtjänster via nätverket. Om ingen Wi-Fi-router finns tillgänglig kan du använda dig av vår unika Wireless Direct-funktion. Denna funktion låter dig inte bara strömma musik direkt från din smartphone eller surfplatta via AV Controller-appens Music Play-funktion, iOS AirPlay etc. utan ger dig även möjlighet till att styra din enhet med hjälp av appen AV Controller.

Nätverksfunktioner
Denna receiver kommer med en mängd olika nätverksfunktioner som ger dig tillgång till flera källor och förbättrar även driften. Du kan ansluta din AV-receiver till ditt hemmanätverk eller till internet för att kunna njuta av internetradio, Spotify*, Pandora® *, JUKE *, Napster® *, Rhapsody® *, SiriusXM * eller musik som lagrats på en NAS och dator. Med appen ”AV Controller” (som du kan hämta från App Store eller Google Play) kan du styra olika funktioner i din AV-receiver från din iPod, iPhone, iPad eller Android-telefoner/surfplattor. 
RX-V483 har även inbyggd AirPlay för trådlös streaming från Apple-enheter och med Spotify Connect kan du strömma vidare musiken från din smartphone med en enkel knapptryckning (kräver dock ett Premium-konto).YPAO™ ljudoptimering via mätmikrofon
Detta är Yamaha´s egenutvecklade mät-EQ system, som genom att ansluta en mätmikrofon, analyserar rummets akustik och justerar olika ljudparametrar för att uppnå optimalt ljud på bara några få minuter. Det är som att ha en professionell installatör som kalibrerar ditt system på ett ögonblick.

"Yamaha RX-V483 är en allt igenom modern förstärkare i instegsklassen, och tack vare bra ljud, mycket bra multi rum-funktioner och framtida uppdateringar till eARC och Dolby Vision ger vi den två rejäla tummar upp!"
Hemmabio

Specifikationer

Multiroom-tjänst:MusicCast
Typ:Hembioförstärkare
Förstärkareffekt:5x80 Watt RMS (6 Ohm)
Ingångar:1 x optisk, 2 x coaxiala, 4 x HDMI, 1 x USB-A, 3 x stereo RCA
Utgångar:1 x HDMI
Antal kanaler:5-kanaler
Funktioner:Wifi, Styrapp, AirPlay, Spotify Connect, Bluetooth, Nätverksstreaming, Radio, MusicCast
Mått:435 x 161 x 327 mm (B x H x D)
Vikt:8.1 kg

Prisvärda paket

Yamaha RX-V483 & Klipsch R-28F 5.2 högtalarsystem
Maffigt hembiosystem - med dubbla...
24998 kr (29440 kr)
Yamaha RX-V483 & Klipsch R-28F 5.1 högtalarsystem
Maffigt hembiosystem från ex...
20998 kr (24950 kr)
Dynavoice Magic F-7 Vitt Högtalarpaket 5.1 med Sub 10 & Yamaha RX-V483
5.1-paket med Dynavoice Magic F-7...
11998 kr (13150 kr)
Dynavoice Magic F-7 Svart Högtalarpaket 5.1 med Sub 10 & Yamaha RX-V483
5.1-paket med Dynavoice Magic F-7...
11998 kr (13150 kr)

Du har nyligen tittat på

Yamaha CD-S700, svart
CD-spelare med läcker retro-...
3990 kr (5990 kr)
Yamaha WXAD-10, nätverksstreamer med MusicCast
Nätverksstreamer med bl.a Ya...
1490 kr
Yamaha NS-F700 5.1-paket (Svart Pianofinish)
5.1-paket med samma eleganta pian...
27998 kr (31160 kr)

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har varit i branschen i över 30 år, och vårt mål har alltid varit bättre ljud för mindre pengar.