Köp förstärkarkort - DIY - Bygg själv - Ljudfokus.se!
Filtrera:
Tillverkare
Dayton Audio

Förstärkarkort

Om du skall ge dig in i ett projekt att bygga en egen högtalare så behövs ett förstärkarkort, som hanterar den inkommande ljudsignalen och som skickar uteffekten till högtalarelementen. Det kan skilja i antal kanaler, uteffekten och anslutningsmöjligheterna, samt tillbehören vilket gör att det garanterat finns något som passar ditt specifika bygge och din unika konstruktion.
Läs mer
Dayton Audio KAB-250 v4, klass D-förstärkarkort med Bluetooth 2x50 Watt
Detta är ett välljudande och prisvärt förstärkarkort, byggt kring klass D...
878 kr
Köp
Info
Dayton Audio KAB-100M v2, klass D-förstärkarkort med Bluetooth 1x100 Watt
Detta är ett välljudande och prisvärt förstärkarkort, byggt kring klass D...
898 kr
Köp
Info
Dayton Audio KAB-230 v4, klass D-förstärkarkort med Bluetooth 2x30 Watt
Detta är ett välljudande och prisvärt förstärkarkort, byggt kring klass D...
748 kr
Köp
Info
Dayton Audio SBA302-BT soundbar förstärkarkort med tillbehör
Detta är ett förstärkarkort med alla tillbehör som vände sig till dig som...
2698 kr
Köp
Info
Dayton Audio KAB-215 v2, klass D-förstärkarkort med Bluetooth 2x15 Watt
Detta är ett välljudande och prisvärt förstärkarkort, byggt kring klass D...
448 kr
Köp
Info

Förstärkarkort

Om du skall ge dig in i ett projekt att bygga en egen högtalare så behövs ett förstärkarkort, som hanterar den inkommande ljudsignalen och som skickar uteffekten till högtalarelementen. Det kan skilja mellan förstärkarkorten i ljudkvalitet, i antalet kanaler, dess uteffekt samt anslutningsmöjligheterna. Tittar man på amerikanska Dayton Audio så har de en omfattande serie för hemmabyggaren som heter KAB, där det även finns ett stort utbud på plug´n´play tillbehör, om man exempelvis vill ha batteridrift, volymreglage, aux-ingång, olika kabelsatser samt monteringsfästen, vilket gör att det garanterat finns något som passar ditt specifika bygge och din unika konstruktion.

Ett förstärkarkort fungerar precis som en konventionell förstärkare. Skillnaden är att du endast får själva kortet och inget chassi med en frontpanel, styrreglage och fötter. Om du avser att bygga en 2-vägs stativhögtalare så kan du behöva ett delningsfilter, för att optimera återgivningen för respektive högtalarelement. Om man avser att bygga en kompaktare Bluetooth-högtalare - eller Boombox - så finns det så kallade fullregisterelement som förmår att återge näst intill hela frekvensspektrumet, förutom det lägsta basregistret.
Vissa förstärkarkort är kompatibla med DSP-styrning och avancerad mätkalibrering.

Nedan ser vi ett coolt projekt av Mike Clifford hos Modustrial Maker, där han byggt en Boombox av återvunnet skateboardträ, och där högtalarelementen drivs av ett förstärkarkort från Dayton Audio med Bluetooth och 2x50 Watt, med en styrpanel monterad på
baksidan.Har du frågor och funderingar - eller behöver rådgivning - om vad du bör tänka på kring ditt specifika bygge, så är du välkommen att kontakta vår kundservice via telefon eller på mail.

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.