Hörlurar

Hörlurar


Hörlurar


Idag lyssnar vi via hörlurar som aldrig förr. Med mobilen i hand och bra abonnemang så kan vi ta med oss musiken vart vi vill. 
Det finns olika typer av hörlurar. En gemensam tråd de olika typerna har är att det är förekommande med integrering av Bluetooth, för en kabel- och trasselfri upplevelse. Vissa modeller har även brusreducering, på engelska kallad Noise Cancelling, vilket är att ha i åtanke om du ska resa och vill ha med din musiken. Denna tekniken tar bort buller från miljön omkring.
En sluten hörlur har bättre förmåga att sluta ute omkringliggande ljud än en öppen hörlur, som i sin tur i merpart av fallen ger en mer detaljerad ljudupplevelse per krona.

Annars kan man säga att det finns tre typer av hörlurar. In-ear är de mindre öronpropparna. On-ear är en större men ändå smidig modell som sitter på örat, medans over-ear (även kallad circum-aural) är den största hörlurstypen, som sitter runt örat. Denna är oftast mer avsedd för lyssning i hemmet.

Är du osäker på vilken hörlur du ska ha, så tveka inte att kontakta oss för rådgivning på telefon eller mail.

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har varit i branschen i över 30 år, och vårt mål har alltid varit bättre ljud för mindre pengar.