Om LjudfokusLjudfokus grundades år 2001 – som Fynda.se - i Falkenberg av Joakim Wadensten, som under våren samma år tog sin kandidatexamen i datorsystemteknik. Examensarbetet var att programmera en webbhandel , vilket också blev startskottet för hans egna verksamhet.

Faktum är att Ljudfokus har anor som sträcker sig ändå bak till 1980-talet. Joakims far Tommy grundade det svensktillverkade högtalarfabrikatet Genexxa, vars mål var att erbjuda förstklassiga konstruktioner med fokus på budgetklassen som skulle förgylla de svenska hemmen med mycket ljud. Konceptet var framgångsrikt och Tommy arbetade vidare med ett mer exklusivare svenskt fabrikat - Proson.  Den röda tråden var att erbjuda konsumenten förbluffande mycket ljud för pengarna, vilket även recensenter uppmärksammade i tester.

Genom att flytta produktionen till Asien och genom sina täta kontakter med fabriker kunde Tommy ytterligare höja kvaliteten och få bort flera mellanhänder. I denna strävan så introducerade man det nya högtalarfabrikatet Dynavoice, som Joakim snabbt såg till att exklusivt sälja på sin hemsida. Konceptet att erbjuda sin kunder maximal valuta och kvalitet för pengarna hade nått nya höjder.

I början av år 2011 fick Ljudfokus högsta kreditrankingen (AAA) av Soliditet, något som bara drygt 3 % av alla företag i Sverige har. Detta är något som vi är stolta över och genom att vara kund hos oss kan vi garantera dig trygga köp med stor produktkunskap och serviceanda – både före och efter ditt köp.

Hösten 2017 flyttade Ljudfokus sitt lager från Falkenberg till Örebro, med visionen att som en renodlad webbutik stärka sitt namn och med sitt ständigt ökande produktsortiment kunna erbjuda dig som kund de rätta produkterna inom hemmaljud – oavsett om vi talar om hemmabio, diskreta installtioner för multiroom eller en förstklassig stereoupplevelse.

Vår målsättning är att med ett selekterat produktutbud erbjuda de bästa och mest intressanta ljudlösningarna, med dig som nöjd kund i fokus.

 

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.