Köp ett presentkort här!


Presentkort

Presentkort är den bästa presenten när man inte riktigt vet vad man ska köpa! På Ljudfokus kan du överraska din släkting eller vän med ett presentkort i valfri valör mellan 100 - 5.000 kronor och du kan givetvis köpa flera presentkort på samma gång om du så önskar.

Efter att du genomfört köpet av presentkort levereras en personlig kod till 'Min Sida' på www.ljudfokus.se. Därifrån har du sedan möjlighet att skicka koden direkt till den lycklige mottagaren eller skriva ut presentkortet för att ge bort en fysisk kopia.

Presentkort köpta på www.ljudfokus.se har en giltighetstid på 12 månader fr.o.m. inköpsdatumet. Ett borttappat presentkort ersätts ej och kan inte lösas ut mot kontanter.
space

Välj värde och antal för ditt presentkort:
Lägg i kundvagnen

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.