Visselblåsning

Visselblåsning

Med hjälp av denna funktion kan du skapa ett ärende och anmäla missförhållanden.

Det du rapporterar om ska vara en oegentlighet eller ett missförhållande som du har fått del av i ett arbetsrelaterat sammanhang.  Missförhållandet ska vara av allmänt intresse. Med missförhållanden menas olika typer av försummelser eller oegentligheter såsom korruption, mutor och jäv, det vill säga aktiviteter som är olagliga eller oetiska. Visselblåsarfunktionen ska inte användas för att anmäla mindre förseelser eller för att framföra klagomål. Inte heller exempelvis en enskild persons arbets- eller anställningsförhållanden.

Lagen skyddar förutom arbetstagare och inhyrda arbetstagare även arbetssökande, egenföretagare, volontärer, praktikanter, personer i företagsledningen och aktieägare som är verksamma i bolaget. Dessutom omfattas personer som arbetar hos underleverantörer och entreprenörer.

Du kan läsa mer om vår visselblåsarpolicy här

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.