Retur

Returhantering

Som kund hos Ljudfokus har du rätt att ångra ditt köp eller byta vara inom 60 dagar från det datum du mottagit produkten.
För att få returnera en vara måste produkten och produktförpackningen vara i oförändrat skick (som när du köpte den). Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten enligt Distans- och hemförsäljningslagen. Returrätten/ångerrätten gäller inte specialbeställda varor som inte finns i vårt ordinarie sortiment. Vid retur av delar i ett paket där priset är rabatterat betalar kunden ordinarie pris för den enskilda produkten som behålls i kundens ägo.
Produkter som varit i bruk får en prisreducering vid ett registrerat returärende, vanligtvis runt 10 % förutsatt att produkten är i toppskick.

Efter att returen är registrerat kommer du att få ett mail där avsändaren heter Reclaim-It, vilket är tjänsten vi anlitar. Kvittot med dess ärendenummer skall läggas i kartongen. Ifall mailet inte dykt upp, så kolla i skräpmappen då ärendekvittot bifogas som en PDF-fil. 

Rätten att returnera gäller inte tillklippta produkter som t.ex. kablar och tyger på löpmeter eller hygien- & kroppsnära produkter om de har bruten förpackning, exempelvis in-ear hörlurar.

Har du ett pågående ärende, klicka här för att söka på ärendenumret.Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har varit i branschen i över 30 år, och vårt mål har alltid varit bättre ljud för mindre pengar.