Köp Dayton Audio SBA302-BT soundbar förstärkarkort med tillbehör på Ljudfokus.se!
Dayton Audio SBA302-BT soundbar förstärkarkort med tillbehör i gruppen Byggsats / Förstärkarkort hos Ljudfokus.se (860SBA302BT)

Dayton Audio SBA302-BT soundbar förstärkarkort med tillbehör

2698 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 860SBA302BT
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Dayton Audio SBA302-BT soundbar förstärkarkort med tillbehör
Dayton Audio SBA302-BT soundbar förstärkarkort med tillbehör
Dayton Audio SBA302-BT soundbar förstärkarkort med tillbehör
Dayton Audio SBA302-BT soundbar förstärkarkort med tillbehör
Dayton Audio SBA302-BT soundbar förstärkarkort med tillbehör

Produktinformation

Dayton Audio SBA302-BT är ett förstärkarkort med alla tillbehör som vänder sig till dig som vill bygga din egna soundbar, vilket gör att du mer fritt kan välja och vraka bland lämpliga högtalarelement och storlekar. Den här produkten kommer som ett kit, där du utöver förstärkarkortet med dess anslutningar även får IR-styrning, paneler och en fjärrkontroll. Bland kabelingångarna finner vi bl.a HDMI ARC och föredrar du att streama musiken trådlöst så finns Bluetooth 5.0. Med en uteffekt på 2x30 Watt är förstärkarkortet som skapt för att driva element från exempelvis Dayton´s egna Reference- eller Point Source-serier. 

  • Förstärkarkort med tillbehör för att bygga din egna soundbar med alla moderna funktioner
  • Klass D-förstärkare med en uteffekt på 2x30 Watt RMS (4 Ohm)
  • HDMI ARC med stöd för Dolby Digital Plus-avkodning och fjärrintegrering med de flesta TV-apparater
  • Bluetooth 5.0-mottagning för högsta ljudkvalitet
  • Extern nätdel på 3A/18V medföljer

Amerikanska Dayton Audio är en otroligt kompetent aktör vad gäller att utveckla högtalarelement för alla typer av applikationer. Man har även sin KAB-serie där man kan bygga sin egna Bluetooth-högtalare i olika storlekar. Med SBA302-BT vänder man sig till dig som vill bygga din egna soundbar.
Den här produkten kommer som ett komplett kit. Utöver förstärkarkortet med alla anslutningarna för ljudkällorna, så medföljer olika paneler, kabelstammar samt IR-styrning för den medföljande fjärrkontrollen som ger dig den extra bekvämligheten att styra allt direkt från din soffa.

Själva förstärkarmodulen har en anslutningspanel för HDMI ARC, digital optisk samt analog 3.5mm stereo. Då panelen är insjunken så spar man viktig plats för utstickande kablar, ifall det skulle vara ont om utrymme. 
Utöver sina tre kabelingångar så kan man streama musiken trådlöst via Bluetooth 5.0, samt så finns det en USB-A port för att ge ström till en Wifi-puck eller dylikt. 

Du kan montera en kontrollpanel samt en IR-modul på valfritt ställe i ditt lådbygge. Med kontrollmodulen kan du styra majoriteten av funktionerna med separata knappar för ström, ingångsval och volymstyrning. Panelen är endast 57 x 89 mm och futtiga 13 mm i djup. Man kan även programmer SPA302-BT för att styra alla funktioner via denna modulen från vilken infraröd fjärrkontroll som helst.

IR-modulen är tänkt att monteras på framsidan av din soundbar, och som tar emot kommandon från den medföljande fjärrkontrollen. Det finns även lysdioder, som indikerar vilken ingång som är vald, när en Dolby Digital-signal avkodas och blinkar för att indikera volymjusteringar. Som en extra bekvämlighet kan statuslysdioderna slås på/av med den medföljande fjärrkontrollen, vilket kan vara användbart i ett mörklagt rum där ingenting får störa din tittarupplevelse.

Fjärrkontrollen gör det enklare att styra alla funktioner från din plats i soffan, och den styr samma funktioner som kontrollmodulen, men med tilläggen att fjärrkontrollen även har möjligheten att stänga av ljudet helt (mute), slå på/av lysdioden samt att välja en av de fyra EQ-förinställningarna.
Obs: knapparna för volymjustering av "SUB" är inte aktiva.
Innovation , prisvärdhet och kvalitet är ledorden för amerikanska Dayton Audios produkter, där man specialiserat sig inom området högtalarelement och tillbehör på komponentnivå. Man har även ett imponerande utbud på kompakta elektronikprodukter och multiroomlösningar. Utvecklingen och tillverkningen sker i USA för att kunna erbjuda högsta nivå av både prestanda och kvalitet.

Specifikationer

Förstärkareffekt: 2x30 Watt RMS (4 Ohm)
Frekvensomfång: 35 - 20.000 Hz
Ingångar: 1 x 3.5mm stereo , 1 x Bluetooth , 1 x HDMI ARC , 1 x optisk
Utgångar: 1 x USB-A (endast ström)
Signal/brus förhållande: >96.3 dB
Distorsion: <1 % (vid maxeffekt)
Strömförbrukning: 0.5 Watt (standby) , 66.5 Watt (max)
Mått: 216 x 46 x 76 mm (B x H x D)

Rekommenderade tillbehör

Proson Arctic HDMI med stöd för 8K video
Detta är en mycket pris...
fr. 398 kr

Du har nyligen tittat på

Produkter relaterad till din historik

Proson Arctic HDMI, 1 meter med stöd för 8K video
Detta är en mycket prisvärd HDMI-kabel i in...
398 kr
Köp
Info

Tillbehör

Proson Arctic HDMI med stöd för 8K video
Detta är en mycket pris...
fr. 398 kr

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.