Kampanj / Black Friday

Black Friday

Välkommen till den ultimata platsen för Black Friday-erbjudanden för hemmljud! Oavsett om du är en musikentusiast, en filmälskare eller helt enkelt vill uppgradera din hemmaunderhållning, är Black Friday och Black week den perfekta tiden att förvandla ditt hem till ett ljudparadis. Utforska våra exklusiva erbjudanden på högtalare, förstärkare och tillbehör för att ta din ljudupplevelse till nästa nivå. Vi erbjuder kvalitetsprodukter från bland annat Magnat, Dynavoice, DLS, Rega, Yamaha, Klipsch, Marantz med flera. Black Friday 2024 infaller fredagen den 29 november.

Läs mer
För tillfället finns inga produkter under denna rubrik.

Black Friday Hemmabio

Höj dina filmkvällar med våra Black Friday-erbjudanden för hemmabio. Fördjupa dig i bioljud med högkvalitativa surroundljudsuppsättningar, komplett med högtalare, en hemmabioförstärkare och en subwoofer. Upplev varje detalj i dina favoritfilmer som aldrig tidigare, samtidigt som du njuter av otroliga besparingar.

Black Friday Trådlösa Högtalare

Upplev bekvämligheten med trådlösa högtalare. Oavsett om du letar efter en bärbar Bluetooth-högtalare för musik på språng eller ett multiroom med Wi-Fi-högtalarsystem för hemmet, har vi de perfekta alternativen för att passa dina behov. Njut av att streama dina favoritlåtar med imponerande ljudkvalitet.

Black Friday Soundbar

Uppgradera din platta TVs ljud med våra Black Friday-erbjudanden på soundbars. Säg adjö till tunt och dämpat TV-ljud och säg hej till rikt och engagerande ljud. Vårt urval inkluderar soundbars från toppmärken som är utformade för att komplettera din hemmabio samtidigt som de sparar dig pengar.

Black Friday Hi-Fi

För ljudälskare som söker den renaste ljudkvaliteten är våra Black Friday-erbjudanden på Hi-Fi ljudsystem ett måste. Upptäck högfidelitet-ljudsystem, skivspelare och högtalare som levererar enastående klarhet och detaljer till varje ton. Fördjupa dig i din favoritmusik som aldrig tidigare med dessa exceptionella erbjudanden.

Tillbehör för Hemmaljud

Komplettera ditt hemmaljud med vårt utbud av tillbehör. Hitta Black Friday-erbjudanden på högtalarställ, ljudkablar, hifi-möbler och mer för att säkerställa att ditt högtalarsystem fungerar på bästa sätt. Dessa tillbehör är utformade för att förbättra din övergripande upplevelse och hålla din ljudinstallation snygg och organiserad.

Black Friday Vinylspelare

För de som älskar det analoga ljudet har vi även Black Friday-erbjudanden på vinylspelare. Återupptäck glädjen med vinylskivor och börja lyssna på dina favoriter skivor med utvalda skivspelare till kraftiga rabatter. Och du, en vinylspelare är en perfekt julklapp!

Missa inte dessa exklusiva Black Friday-erbjudanden för hemmaljud. Oavsett om du bygger en hemmabio, uppgraderar ditt högtalarsystem eller förbättrar din dagliga musikupplevelse har vi de rätta erbjudandena för att passa dina behov och din budget. Gör dig redo att fördjupa dig i en enastående ljudkvalitet till oslagbara priser i årets Black Friday!  Och tveka inte att ta kontakt med oss om du har några frågor.

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.