Köp Proson Arctic HDMI med stöd för 8K video på Ljudfokus.se!
Proson Arctic HDMI med stöd för 8K video i gruppen Kablar / HDMI-kablar hos Ljudfokus.se (991ARHDMIVAR)

Proson Arctic HDMI med stöd för 8K video

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
 
Antal: 
Artnr: 991ARHDMIVAR
1 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Proson Arctic HDMI med stöd för 8K video
Proson Arctic HDMI med stöd för 8K video
Proson Arctic HDMI med stöd för 8K video
Proson Arctic HDMI med stöd för 8K video

Produktinformation

Proson Arctic HDMI är en mycket prisvärd HDMI-kabel i instegsklassen från svenska Proson, som har stöd för HDMI2.1, HDR och 8K video (upp till 4 meter). Trots den blygsamma prislappen så talar vi om en kabel som har teknik konkurrenterna vanligtvis integrerar i högre nivåer. Här talar vi om en kabel byggd kring OFC-kopparledare och med ett extra skyddande ytterhölje av PVC, som bidrar med kvalitet och styrka. Man har ett flätat nylonhölje som kännetecknar Arctic-klassen och som ger kabeln ett både läckert och dyrt utseende. Pris/prestandaförhållandet är i särklass - precis som vi vant oss vid Proson sedan tidigare!
 
  • Mycket prisvärd HDMI-kabel i Arctic-serien
  • Stöd för 8K video upp till 4 meter
  • Stöd för 4K video i 5 och 10 meter
  • OFC-kopparledare för maximal ledarförmåga och en kristallklar videokvalitet
  • Tvinnade ledare minimerar det magnetiska växelfältet för en lägre jitternivå 
  • 24 Karats guldpläterade kontakter för skydd mot korrosion och för att säkerställa stabil dataöverföring
  • Extra skyddande ytterhölje av PVC för kvalité och styrka
  • Flätat nylonhölje ger ett läckert, stilfullt och dyrt utseende

Erkända Proson är tillbaka med förstklassiga och mycket prisvärda kablar
Många kan förknippa Proson-namnet med deras förstklassiga högtalarkonstruktioner, och faktum är man kan dem som en tidig föregångare till den idag lika erkända svenska högtalartillverkaren Dynavoice.
Idag tillverkar Proson kablar och tillbehör, och som brukligt gör man det av av högsta möjliga kvalité till ett mycket  plånboksvänligt pris. Det ligger i deras blod och arv i deras långa och imponerande historia. 
Man erbjuder idag tre nivåer av kablar, som man vill förknippas med den skandinaviska naturen. Färgerna, stillheten och en renhet som känns. Orörd. Den arktiska krispigheten, norrskenets glöd och en atmosfär av rymd. Här vill man dra samma liknelse på hur ljudet skall presenteras. Det skall färdas fritt och nå fram utan påverkan. Det skall bara ta sin plats. Orört.

Instegsnivån heter Arctic, vilket betyder arktisk – ett skandinaviskt klimat med robusthet och kraft. En aura av renhet och skärpa. Ett ljud som inte påverkats på sin väg. Prosons grundserie med tålighet och fötterna på jorden.
Därefter kommer Ambience, vilket betyder ljudatmosfär eller stämning – en bas för hela upplevelsen av ljud med kvalitet. En känsla av djupa andetag och eufori. Prosons huvudserie med en kvalitet bortom bergen.
Högst upp finner vi Aurora, vilket betyder norrsken – en extrem väderföreteelse som saknar jämförelse. Ett fenomen som står för magi och rymd. Proson mest exklusiva serie med gnistrande egenskaper.
Proson var från starten ett högtalarfabrikat som ingick i JWS International AB. Med sina välbyggda och kraftfulla högtalarkonstruktioner blev man snabbt ett aktat namn på den svenska marknaden, och ett klart bevis att bra ljud inte behövde kosta. På sikt utvecklades fabrikatet till Dynavoice. Idag har Proson ett starkt sortiment av tillbehören i form av bl.a kablar. Precis som förr så finns den röda tråden kvar, med en svårslagen prisvärdhet och byggkvalitet.

Specifikationer

Du har nyligen tittat på

Proson Arctic HDMI med stöd för 8K video
Detta är en mycket pris...
fr. 398 kr

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.