Köp Marantz AV7706 hemmabioprocessor med HEOS, 8K video & XLR, svart på Ljudfokus.se!
3
Marantz AV7706 hemmabioprocessor med HEOS, 8K video & XLR, svart i gruppen Förstärkare / Hemmabioförstärkare hos Ljudfokus.se (111AV7706)

Marantz AV7706 hemmabioprocessor med HEOS, 8K video & XLR, svart

28990 kr / 27990 kr
Du sparar 1000 kr
Antal: 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 111AV7706
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Marantz AV7706 hemmabioprocessor med HEOS, 8K video & XLR, svart
Marantz AV7706 hemmabioprocessor med HEOS, 8K video & XLR, svart
Marantz AV7706 hemmabioprocessor med HEOS, 8K video & XLR, svart
Marantz AV7706 hemmabioprocessor med HEOS, 8K video & XLR, svart
Marantz AV7706 hemmabioprocessor med HEOS, 8K video & XLR, svart
Marantz AV7706 hemmabioprocessor med HEOS, 8K video & XLR, svart
Marantz AV7706 hemmabioprocessor med HEOS, 8K video & XLR, svart
Marantz AV7706 hemmabioprocessor med HEOS, 8K video & XLR, svart

Produktinformation

Marantz AV7706 är bioprocessor - ett s.k. bioförsteg - som är uppbyggd med Marantz HDAM-kretsar vilket borgar för en häpnadsväckande ljudkvalitet. Med stöd för de högupplösta ljudformaten, 11.2 kanaler, en komplett nätverksstreaming samt med XLR på alla pre outs, så kommer den här enheten inte att göra dig besviken. Marantz har med råge vidareutvecklat den mycket rosade föregångaren AV7705. Prisbilden har gått upp en aning, men man har också integrerat mer avancerad teknik, som ett nytt videokort med stöd för 8K och HDMI2.1. Räkna med att recensenterna kommer bli lika stormförtjusta i AV7706 och höja den till skyarna!

 • 11.2 bioförsteg av yppersta ljudklass med Marantz egenutvecklade HDAM-kretsar
 • Förstklassig surroundupplevelse genom IMAX Enhanced-avkodning, Dolby Atmos, DTS:X och Auro 3D
 • AKM AK4458 32-bitars D/A-omvandlare på alla kanalerna ger en upplöst och precis återgivning med minimal distorsion
 • Hybrid PLL Clock Jitter Reducer ger ett mer detaljerat och dynamiskt ljud
 • Stöd för HDMI 2.1 och 8K, HDCP2.3 samt HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, 4:4:4 färg upplösning och BT.2020
 • Audyssey MultEQ XT32 mät-EQ korrigering med Dynamic Volume, Dynamic EQ och Low Frequency Containment 
 • Dubbla subwoofer-utgångar som kan kalibrerar separat via Audyssey Sub EQ HT-tekniken
 • Inbyggt nätverk för musikstreaming via HEOS-appen som AirPlay 2, Tidal och Spotify Connect
 • Dual-bands Wifi 2.4GHz (11b/g/n) och 5GHz (11a/n)
 • HDMI eARC - stödjer Dolby Atmos och DTS:X via HDMI-anslutning mellan receiver och kompatibla TV-apparater
 • RIAA-steg med HDAM för skivspelare
 • Stöd för röstkommandon från Apple Siri, Google Assistant & Amazon Alexa
 • 5 års garanti vid registrering inom 3 månader från köpet (klicka på texten)


Sofistikerad ingenjörskonst á la Marantz
Med 11.2-kanals pre-outs både på konventionella RCA-anslutningar och balanserade XLR-utgångar är AV7706 designad att arbeta vid sidan av högkvalitativa, externa effektförstärkare som Marantz MM8077, MM7055 och MM7025. Faktum är att du kan kolla på ännu kostsammare slutsteg, för den här bioprocessorn är en riktig stjärna som förtjänar ett celebert sällskap!
Här talar vi inte bara om en superb AV-processor utan även en enastående, analog förförstärkare som är konstruerad kring de egenutvecklade HDAM-kretsarna. Tack vare detta så levererar förförstärkardelen en optimal kanalseparation, minimerar överhörning och förbättrar signal/brusförhållandet för en mer exakt detaljåtergivning och stereobild, medan ELNA-kondensatorerna i den analoga delen tillförsäkrar exceptionell kraft och dynamisk förmåga.

Framtidssäker bildhantering i världsklass
Den främsta nyheten med den senaste A/V-generationen från Marantz är att videokortet är uppdaterat. AV7706 är försedd med ett bra gäng av HDMI-ingångar och hela tre utgångar. 
På baksidan av AV7706 ser vi att HDMI-ingång 7 är döpt till "8K". Via denna ingången kan du exklusivt njuta av den senaste videotekniken med utsökt prestanda, med fullt stöd för 8K/60Hz och 4K/120Hz pass-through, 4:4:4 Pure Color sub-sampling, Dolby Vision, HLG, HDR10, 21:9-video, 3D och BT.2020.
Dessutom stöds den senaste HDCP 2.3-kopieringsskyddsstandarden på alla HDMI-portar. Videoprocessorn är kapabel att uppskala videokällor till 8K-kvalitet.

AV7706 har också HDMI eARC-support, som stöder 3D-ljudformat som Dolby Atmos och DTS:X i mästerlig kvalitet från din TV-appat. En smidig funktion är att HDMI-ingångarna namnges automatiskt med information från källan (om informationen är tillgänglig). Man har valt att montera en passiv kylfläns för att hålla HDMI-kortet svalare mot tidigare modeller.
Men det slutar inte där, utan AV7706 har även stöd för de senaste teknologierna för framtidens spelkonsoler som variabel uppdateringsfrekvens (VRR), Auto Low Latency Mode (ALLM), QFT (Quick Frame Transport) och QMS (Quick Media Shifting).

IMAX Enhanced
Få tillgång till en hemmabioupplevelse i premiumklass med IMAX Enhanced – den senaste teknologin från IMAX, som sätter en ny standard för kvalitet på bild, ljud och innehåll. Njut av tydligare och ljusstarkare bild. Känn omslutande ljud från DTS. Se mer av bilden på stora skärmar. Och upplev premiuminnehåll, digitalt remastrat av IMAX.

HEOS
Inbyggd HEOS-teknologi låter dig njuta av din favoritmusik i valfritt rum, för en trådlös ljudupplevelse i hela hemmet. Spela samma låt i alla rum eller välj olika låtar i olika rum - valet är ditt. Njut av musik från Spotify, TuneIn, Sound Cloud, Tidal, Napster, Deezer eller ditt lokala bibliotek med musikfiler. Med ytterligare HEOS-produkter, som HEOS-högtalare, kan du spela all din musik i ett rum eller flera.

Prata med din förstärkare
Gör dig hörd! Använd din röst för att streama dina favoritmusiktjänster till AV7706 med HEOS inbyggt. Njut av bekymmerslös röststyrning och total flexibilitet via de ledande röstassistenterna. Använd röststyrning via Amazon Alexa, Google Assistant eller Apple Siri. Använd rösten för att spela din favoritmusik, höja volymen, hoppa till nästa låt, växla källa med mera. Växla mellan olika röstassistenter, eller välj din favorit – du avgör.
(Funktionaliteten varierar beroende på vilken röstassistent som används)

Roon-tested
Alla nya Marantz AV-receivrar är nu Roon-testade. Få ut mer av ditt digitala musikbibliotek med sökbar, surfbar information om dina favoritartister och låtar. Hitta texter, konsertdatum, foton, biografier, recensioner och mer.Prenumeration erfordras.

Bluetooth åt båda hållen
Förstärkaren har Bluetooth-mottagning så att man snabbt kan parkoppla en mobiltelefon för en kabelfri musikupplevelse. När man har nätverksstreaming tillgängligt så rekommenderas detta för högre ljudkvalitet och bättre räckvidd. Men en smart detalj är att förstärkaren kan skicka ut en Bluetooth-signal. Detta kan vara en perfekt lösning om du som förälder vill titta på film eller lyssna på musik sent på kvällen utan att störa sovande barn. Då kan man skicka ljudet till ett par Bluetooth-hörlurar. Det går faktiskt att ha igång både högtalarna och Bluetooth samtidigt, vilket är en bra funktion för den som har nedsatt hörsel.

Marantz HDAM
AV7706 är försedd med exklusiv Marantz Hyper Dynamic Amplifier Module-teknologi (HDAM) som ger en extremt snabb stighastighet för äkta bredbandig respons och maximalt dynamiskt omfång för att leverera optimal ljudkvalitet. Strömåterkopplingsteknologi, en Marantz-innovation introducerad för mer än 60 år sedan, ersätter typisk spänningsåterkoppling, och ger hög bandbredd och väldigt hög stighastighet, för förstklassig och naturtrogen återgivning från alla ljudkällor.


Många anser att Saul B. Marantz satte för starten av High-End ljudindustrin redan 1953. Med egenutvecklade tekniker som HDAM och Current Feedback har Marantz profilerats som DM Holding-koncernens ljudorienterade fabrikat, där man under 2000-talet stormat fram på marknaden. Idag kan man stoltsera med ett genomtänkt sortiment inom både stereo och hemmabio. 

Specifikationer

Typ: Hembioförsteg
Ingångar: 1 x Bluetooth , 1 x Ethernet/Wifi , 1 x HDMI front , 1 x kompositvideo (front) , 1 x phono MM , 1 x stereo RCA (front) , 1 x USB-A (front) , 2 x coaxiala , 2 x optiska , 3 x komponentvideo , 3 x kompositvideo , 6 x stereo RCA , 7 x HDMI , 7.1 multikanal in
Utgångar: 1 x Bluetooth , 1 x hörlursuttag , 1 x komponentvideo , 11.2 pre out RCA , 11.2 pre out XLR , 2 x kompositvideo , 2 x stereo Zon 2/3 , 3 x HDMI
Antal kanaler: 11-kanaler
Funktioner: AirPlay 2 , HEOS , Nätverksstreaming , Phono , XLR
Strömförbrukning: 3.7 Watt (standby, nätverk på) , 65 Watt (drift)
Övrigt: Dubbla 12V triggers ut , RS-232C
Mått: 440 x 185 x 411 mm (B x H x D)
Vikt: 10.4 kg
Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan nuvarande prissänkning: 27990 kr

Prishistorik

Rekommenderade tillbehör

Supra HDMI AOC mk4 fiberoptisk HDMI-kabel 8K HDR
Supra AOC (Active Optical Cable) ...
fr. 1790 kr (fr. 2370 kr)

Du har nyligen tittat på

Marantz AV7706 hemmabioprocessor med HEOS, 8K video & XLR, svart
Detta är en hemmabioprocesso...
27990 kr (28990 kr)
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

-14%
Supra HDMI AOC mk4 fiberoptisk HDMI-kabel 8K HDR, 12 meter
Supra AOC (Active Optical Cable) HDMI-kabel förenar o...
2390 kr (ord. 2780 kr)
Köp
Info

Tillbehör

Supra HDMI AOC mk4 fiberoptisk HDMI-kabel 8K HDR
Supra AOC (Active Optical Cable) ...
fr. 1790 kr (fr. 2370 kr)

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.