Köp Supra HDMI AOC mk4 fiberoptisk HDMI-kabel 8K HDR på Ljudfokus.se!
Spara
Supra HDMI AOC mk4 fiberoptisk HDMI-kabel 8K HDR i gruppen Kablar / HDMI-kablar hos Ljudfokus.se (215HDMIAOC)

Supra HDMI AOC mk4 fiberoptisk HDMI-kabel 8K HDR

Erbjudandet gäller t.o.m:
 
Antal: 
Artnr: 215HDMIAOC
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Supra HDMI AOC mk4 fiberoptisk HDMI-kabel 8K HDR
Supra HDMI AOC mk4 fiberoptisk HDMI-kabel 8K HDR
Supra HDMI AOC mk4 fiberoptisk HDMI-kabel 8K HDR
Supra HDMI AOC mk4 fiberoptisk HDMI-kabel 8K HDR
Supra HDMI AOC mk4 fiberoptisk HDMI-kabel 8K HDR

Produktinformation

Supra HDMI AOC mk4 är en banbrytande HDMI-kabel, som förenar optisk och elektrisk överföring - godkänd för Ultra HD 8K@60Hz med HDR-stöd upp till 100 meter! Kabeln består av aktiva kretsar diskret inbyggda i deras egenutvecklade, guldpläterade och skärmade metallkontakt. Dessa är "Plug´n´Play" - inga drivrutiner eller dylikt behövs, utan anslut kabeln precis som vanligt. En smidig och mycket enkel installation. Sedan modellen lanserades på marknaden så har Supra uppdaterat chippet, vilket lett till stöd för 8K video. Från november 2022 så har Supra monterat i det multikompatibla chippet mk4, med ny mjukvara, lägre värmeutveckling, lägre strömförbrukning och ytterligare förbättrad kompatibilitet. Vi välkomnar framtiden med öppna famnar!

  • Egenutvecklade guldpläterade och skärmade aktiva kontakter för lägsta störning
  • Minimerad störning tack vare fiberoptiska ledare
  • Stöder 8K@60Hz upp till 100 meter
  • Dolby Atmos, True HD, DTS-HD Master Audio upp till 32 ljudkanaler
  • Enhanced Audio Return Channel (eARC) upp till 30 meter
  • Äkta Plug & Play – Inga drivrutiner eller separata nätdelar behövs
  • Tunn och flexibel, endast 4,5 millimeter i diameter, lätt att installera
  • Bandbredd på hela 48 Gbps klarar 8K Ultra i full fart och färg
  • 4:4:4 färger
  • HDR, eARC, CEC och HDCP 2.3

Framtiden innebär stora utmaningar att skicka data över kablar, där vi närmar oss gränsen för det möjliga på grund av den elektriska fysiken. De nya formaten för ljud och bild innehåller så stora datamängder att de elektriska egenskaperna begränsar hastigheten, samt att de allt större elektriska störningar vi omges av - orsakade av den mängd trådlösa enheter i hemmet - hotar signalkvaliteten. Våra hem är en mycket fientlig miljö för känslig dataström.

Det finns ett media som är en långt bättre signalbärare än elektricitet – ljus. Fiberoptik är idag den enda praktiskt möjliga överföringsmetoden för supersnabba datamotorvägar, såsom bredband i hemmen, mellan städer och över hela länder. Vidare har det använts sedan länge för olika överföringar inom multimedia, exempelvis TosLink. Fiberoptik erbjuder också en mycket eftertraktad egenskap, den isolerar enheter från varandra galvaniskt, vilket effektivt minskar spridningen av störningar i dagens multimediasystem.

Vi står inför ett jättekliv vad gäller datahastigheten för videoformaten 4K Ultra (3840x2160 @ 120 Hz) och det ännu mer högupplösta 8K Ultra (7680 x 4320 @ 60 Hz). Här är det fiberoptik som gäller inom detta område, speciellt när överföringssträckan blir något längre.
Supra AOC (Active Optical Cable) HDMI-kabel förenar optisk och elektrisk överföring för att säkerställa 8K Ultra över längder på hela 100 meter!

Supra AOC HDMI består också av aktiva kretsar diskret inbyggda i deras egenutvecklade, guldpläterade och skärmade metallkontakt. Dessa är helt och fullt “Plug & Play”, d.v.s behöver inte vare sig speciella drivrutiner eller någon separat strömkälla, utan den enhet som ansluts “syns” och kan kommunicera via kabeln – en smidig och mycket enkel installation.

Så, framtidssäkra din frihet med Supra AOC HDMI och var med och sätt en ny standard för vad som är möjligt att skicka störningsfritt genom kabel.

Supra Cables grundades av Tommy Jenving år 1976 och han var en innovatör, uppfinnare och entreprenör med ett stort hjärta och skarpt sinne. Tillverkningen av kablarna och all montering sker exklusivt i Ljungskile. Idag har Supra ett omfattande utbud, med marknadsledande konstruktioner på HDMI, USB, nätkablar m.m.

Specifikationer

Du har nyligen tittat på

Supra HDMI AOC mk4 fiberoptisk HDMI-kabel 8K HDR
Supra AOC (Active Optical Cable) ...
fr. 2140 kr

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.