Dynavoice Magic F-5 EX v3 golvhögtalare, vitt par Dynavoice | Kampanj | Ljudfoku
Dynavoice Magic F-5 EX v3 golvhögtalare, vitt par i gruppen Kampanj / Sommarkampanj / Högtalare hos Ljudfokus.se (990F5EXWHO)

Dynavoice Magic F-5 EX v3 golvhögtalare, vitt par

2490 kr / 1498 kr
Du sparar 992 kr
Artnr: 990F5EXWHO
1 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Dynavoice Magic F-5 EX v3 golvhögtalare, vitt par
Dynavoice Magic F-5 EX v3 golvhögtalare, vitt par
Dynavoice Magic F-5 EX v3 golvhögtalare, vitt par
Dynavoice Magic F-5 EX v3 golvhögtalare, vitt par
Dynavoice Magic F-5 EX v3 golvhögtalare, vitt par

Produktinformation

Dynavoice Magic F-5 EX v3 är en ypperlig golvhögtalare för dig som söker mer bas än vad en stativmodell oftast ger, men som samtidigt inte vill att högtalarna ska bli för dominanta i rummet. Den här smidiga golvhögtalare har stilfull och diskret design - ypperlig för mindre rum - och med ett ljud som imponerar stort i sin prisklass. Diskanten är monterad på en platta där Dynavoice-loggan får en "svävande" effekt ovanför kabinettet. Kort och gott ett fynd för pengarna!

  • Magic-seriens minsta golvhögtalare, en diskret och elegant skapelse
  • Dubbla, bakåtriktade basportar ger en extra knuff i basregistret
  • Hög känslighet på 91 dB gör högtalarna lättare att driva
  • Dubbla 5.25" basar och en 1" SuperAudio-diskant

Dubbla 5,25-tums basar och SuperAudio-diskant ger denna smala, stilrena högtalare toppoäng i WAF-faktorn.


Dynavoice Magic F-5 EX är det perfekta kombinationen mellan satellithögtalare och golvhögtalare. Här har du en mycket snygg, smidig högtalare som samtidigt låter väldigt bra och inte kostar skjortan. Vi har lyckats pressa in allt det bästa från F-6 EX i ett mindre format. Ljudet är väldigt nära sin storebror, men självklart lite slankare i basen, men det är inte mycket. Istället vinner man lite på rösterna i mellanregistret. Skillnaden i ljudet är inte stor, utan främst i storleken på högtalaren. Ett givet val för dig som även tänker på stilren inredning.

Version 3
När första versionen av Dynavoice Magic kom så gick den direkt upp bland våra storsäljareoch efter att hifi-tidningarna testat den så var 1:a platsen given. Efter det har vi uppgraderat den i flera steg för att göra den ännu bättre. Elementen, delningsfilter och kablar har blivit bättre. I version 3 har vi enbart ändrat designen, eftersom vi inte har hittat något annat vi kan förbättra. Trots alla förbättringar, så har vi lyckats att hålla priset så pressat som möjligt. Vi vågar lova att du inte får lika mycket för pengarna någon annanstans.

Dynavoice Magic-serien
Dynavoice Magic-serien har sedan länge varit vår storsäljare tack vare ett helt unikt pris/prestanda-förhållande som ingen annan högtalare har. När de mer påkostade EX-modellerna kom, blev det ännu fler förbättringar. Numera är Magic-serien inte bara Dynavoice mest populära serie, utan har även blivit den största serien, med flest modeller i programmet. Detta gör att du kan kombinera din hemmabio precis som du vill. Möjligheterna är enorma!

Färger i version 3
Dynavoice Magic EX-serien (version 3) kommer finnas i två snygga utföranden - Black & White. Båda har en svag trästruktur, vilket gör att dina nya högtalare passar in i vilket rum som helst och du kommer kunna ha dem länge, utan att de blir omoderna. Eller varför inte kombinera svarta fronthögtalare och center, som matchar din platt-TV och med diskreta platta vita surroundhögtalare? Valet är ditt, som alltid, med Dynavoice...
Ljudet
Ljudkaraktären i Magic-serien är gjord för att vara väldigt lättlyssnad, men med inriktning på Hifi-ljud. Alla högtalarna i serien har exakt samma SuperAudio-diskant för bästa klangmatchning, så oavsett vilka högtalare du väljer att kombinera, så passar de ihop och ger dig en sömlös ljudupplevelse.

Test i Hifi-tidningar
Det är inte bara våra kunder som är nöjda, utan Magic-serien har även fått toppbetyg i prisvärdhet i Hifi-tidningarna. Magic F-6 fick andra pris som årets bästa högtalare i budgetklassen av Bild&Ljud Hemma-tidningen. Den enda som lyckades slå den var storebror Dynavoice Challenger M-65...

Specifikationer Dynavoice Magic F-5 EX:
Lådkonstruktion:
2 x basreflex bakåt (en dämpad från start)
Extra fin Guldplätterad terminal
Bestyckning:
1" Superaudio-Diskant
5,25-tums Mellanregister
5,25-tums Bas
Impedans:
4 Ohm
Frekvensområde:
32-32 000 Hz (- 3 dB)
Känslighet:
91 dB
Max Effekt:
100 W
Storlek (H x B x D):
910 x 168 x 240 mm
(utan galler och spikes)
Vikt:
10,7 kg / styck
Svenska Dynavoice grundades i Falkenberg och har idag skapat sig ett aktat namn med sina påkostade och extremt konkurrenskraftiga konstruktioner, vars förträfflighet gång efter gång bevisats i flertalet tester. Främst kännetecknas Dynavoice med moderna, genomtänkta och välljudande högtalarkonstruktioner. Grundpelarna man arbetar efter är ett gediget utvecklingkunnande, en kostnadseffektiv tillverkning samt en aggressiv prissättning.

Specifikationer

Färg: Vit
Enhet: Par

Prisvärda paket

System One A-50BT & Dynavoice Magic F-5 EX v3, vitt par
Detta är ett elegant stereop...
3298 kr (4488 kr)
Dynavox TV-50 & Dynavoice Magic F-5 EX v3 Vita, stereopaket
Detta är ett stilfullt och d...
3298 kr (4480 kr)

Du har nyligen tittat på

Dynavoice Challenger M-65 EX v.4 golvhögtalare, ek par
Klassikern M-65 EX har kommit i n...
4490 kr
Dynavoice Magic LCR-4 EX v.3 vägghögtalare, svart par
Extremt prisvärd platt h...
1790 kr
Dynavoice Magic S-4 EX v.3 stativhögtalare, svart par
Liten och smidig satellithög...
998 kr (1490 kr)

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har varit i branschen i över 30 år, och vårt mål har alltid varit bättre ljud för mindre pengar.