Yamaha RX-V685 bioförstärkare, titan Yamaha | Förstärkare | Ljudfokus.se
Yamaha RX-V685 bioförstärkare, titan i gruppen Förstärkare / Hembioförstärkare hos Ljudfokus.se (159RXV685TI)

Yamaha RX-V685 bioförstärkare, titan

7690 kr / 6990 kr
Du sparar 700 kr
Artnr: 159RXV685TI
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Yamaha RX-V685 bioförstärkare, titan
Yamaha RX-V685 bioförstärkare, titan
Yamaha RX-V685 bioförstärkare, titan
Yamaha RX-V685 bioförstärkare, titan
Yamaha RX-V685 bioförstärkare, titan

Produktinformation

Yamaha RX-V685 är 2018 års generation av bioförstärkare och toppmodellen i RXV-serien. Ljudet har förbättrats och man har försett modellen med dubbla HDMI-utgångar. En spännande nyhet är att man via nätverket kan ansluta ett par trådlösa surroundhögtalare (MusicCast 20 eller 50). Via nätverket kan man även röststyra valet av musik samt volymstyrkan.

  • 7-kanalig bioförstärkare med inbyggt nätverk
  • Stöd för eARC, Dolby Vision, HDR och HLG (för broadcasting)
  • YPAO R.S.C mät EQ-högtalarkalibrering
  • Dubbla HDMI-utgångar

Yamaha RX-V85 - ett gäng förstklassiga bioförstärkare
Med 2018 års generation av bioförstärkare i det mer överkomliga prissegmentet, så har experten Yamaha lanserat ett gäng modeller med en giftig prestanda. 
RX-V685 är toppmodellen i RXV-serien och detta är en potent bioförstärkare med sju inbyggda slutsteg, som ger dig möjligheten att antinga bi-ampa fronthögtalarna, köra Dolby Atmos/DTS:X eller ge ljud i ett annat rum. Förstärkaren är fullspäckad med all den senaste tekniken och givetvis med firmans erkänt beprövade DSP-ljudbearbetning.
Nätdelen är rejält uppbyggd och med diskreta komponenter som höjer ljudkvaliteten till max. Man använder sig av ren strömförsörjning för de digitala och analoga kretsarna. Även DAC-kortet med en upplösning på 32-bitar/384 kHz, har en egen oberoende strömförsörjning, för att återge det högupplösta ljudet utan brus. En ny IC med hög ljudkvalitet används för volymregleringen.
De stora kylflänsarna motverkar oönskade vibrationer. Dessa receivers är utformade med fullt fokus på att leverera bästa möjliga ljudkvalitet – där inga detaljer har lämnats åt slumpen.

Mät-EQ högtalarkalibrering av yppersta klass
Med hjälp av funktionen YPAO-R.S.C. (Yamaha Parametric room Acoustic Optimizer) analyseras akustiken i rummet och egenskaperna för just dina högtalare mäts upp. Sedan optimeras ljudparametrar för att uppnå ett optimalt ljud. Reflected Sound Control används för att kontrollera tidiga reflektioner för ge ditt lyssningsrum ett ljud med studiokvalitet. YPAO-R.S.C. erbjuder även DSP Effect Normalization, vilken justerar CINEMA DSP-parametrarna enligt ditt rums ljudreflektioner. Det är som att låta en professionell installatör kalibrera ditt system, så att du får det bästa och mest välbalanserade ljudet i ditt lyssningsrum.

MusicCast - förmedla musiken i hela hemmet - nu med Alexa
Med MusicCast är det enkelt att flytta med ljudet till alla rum. Allt du behöver göra är att ansluta alla dina MusicCast-enheter till samma nätverk. Sedan kan du dela allt ljud i hela hemmet.
MusicCast använder ett högpresterande trådlöst nätverk för att leverera musik och ljud för dig att avnjuta. MusicCast kan strömma digitala musikfiler från din smartphone, dator eller NAS till andra MusicCast-enheter i ditt hem. Du kan också dela musik från externa enheter såsom en TV eller Blu-Ray-spelare som är ansluten till din - i detta fallet - bioförstärkare. Ljudfilerna från Bluetooth-anslutna smartphones eller surfplattor kan också strömmas till MusicCast-enheter i flera rum.
Med röststyrningsintegration för Alexa behöver du bara fråga. RX-V685 erbjuder full kompatibilitet med Amazons utbud av röststyrningsenheter. Välkommen till det smarta hemmet.Yamaha är idag inom hemelektronik en av de ledande aktörerna på marknaden, där kunskapen speciellt är extra stor inom bearbetningen av surroundljud. Deras historik sträcker sig så långt tillbaka som år 1887, då Torakusu Yamaha grundade bolaget Yamaha Organ Manufacturing Company. Under senare år har man lanserat sin plattform MusicCast, som inom nätverket ger möjligheten att streama musik i hela hemmet. 

Du har nyligen tittat på

Yamaha WXAD-10, nätverksstreamer med MusicCast
Nätverksstreamer med bl.a Ya...
1390 kr (1490 kr)
Yamaha CD-NT670D CD-spelare med nätverk och DAB, silver
En elegant och stilren CD-spelare...
4290 kr (4690 kr)
Yamaha WXA-50 förstärkare med nätverk
Detta är en vällju...
4490 kr (4990 kr)

Produkter relaterad till din historik

SUPRA HDMI HD5 A/V, HDMI-kabel
Svenstillverkad HDMI-kabel av högsta klass, med High ...
fr. 430 kr (ord. fr. 430 kr)
Real Cable BM250T, högtalarkabel lösmeter
Högtalarkabel på lösmeter med försilvr...
80 kr

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har varit i branschen i över 30 år, och vårt mål har alltid varit bättre ljud för mindre pengar.