Köp Marantz NR1711 hembioförstärkare, svart Marantz | Förstärkare | Ljudfokus.se
Marantz NR1711 hembioförstärkare, svart i gruppen Förstärkare / Hemmabioförstärkare hos Ljudfokus.se (111NR1711B)

Marantz NR1711 hembioförstärkare, svart

8750 kr
Artnr: 111NR1711B
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Marantz NR1711 hembioförstärkare, svart
Marantz NR1711 hembioförstärkare, svart
Marantz NR1711 hembioförstärkare, svart
Marantz NR1711 hembioförstärkare, svart
Marantz NR1711 hembioförstärkare, svart
Marantz NR1711 hembioförstärkare, svart
Marantz NR1711 hembioförstärkare, svart

Produktinformation

Marantz NR1711 är prisklassens mest välljudande hembioförstärkare, som har stöd för HDMI2.1 och 8K video. För att komma ner i prisnivå utan att tappa alltför mycket i kvalitet, så har man medvetet bantat ner uteffekten - perfekt avvägd för mindre rum och högtalare. Precis som tidigare generationer ingår modellen i Slimline-serien, vilket indikerar att förstärkaren endast är 105 mm i höjd. Numer har man begåvat modellen med ett uppdaterat videokort - med HDMI 2.1 och 8K stöd - som är exklusiv för en av HDMI-ingångarna. Roon-vänner glädjs av att alla nya Marantz bioreceivrar har certifikat för detta. Precis som tidigare finns stöd för röststyrning, stöd för högupplösta ljudformat och möjligheten att streama sin favoritmusik via nätverket. Bra högtalare förtjänar en bra bioförstärkare!

  • 7-kanalig Slimline-hembioförstärkare med 2.2 pre out (front + dubbla subwoofers)
  • Förstklassig surroundupplevelse med stöd för Dolby Atmos och DTS:X
  • Stöd för HDMI 2.1 och 8K, samt HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, 4:4:4 färg upplösning och BT.2020
  • Inbyggt nätverk för musikstreaming via HEOS-appen som AirPlay 2, Tidal och Spotify Connect
  • Dual-bands Wifi 2.4GHz (11b/g/n) och 5GHz (11a/n)
  • HDMI eARC - stödjer Dolby Atmos och DTS:X via HDMI-anslutning mellan receiver och kompatibla TV-apparater
  • Stöd för röstkommandon från Apple Siri, Google Assistant & Amazon Alexa
  • Har ett inbyggt radiokort för FM- och AM-sändningar

Välj en biljett som bjuder på en åktur i första klass från DM Holdings ljudorienterade bolag
Med NR1711 befäster Marantz sin status som en av marknadens mest etablerade och kunniga fabrikat och kan stoltsera som DM Holdrings-koncernens ljudkunniga bolag, där även Denon ingår. Koncernen vill gärna profilera Marantz som den lite mer ljudkunniga avdelningen.
Med en diskret uppbyggnad i slutstegskanalerna kan man i bästa grad optimera hur förstärkaren skall prestanda. Det är en mer kostnadskrävande lösning än att förlita sig på färdiga IC-lösningar, men vem har sagt att Marantz nöjer sig med medelklass?! 
Lägg därtill att Marantz ingenjörer alltid genom åren lyckats konstruera väldigt driftsäkra kretslösningar, så det är inte bara ljudkvaliteten som imponerar utan det är väldigt sällan som en Marantz-produkt visar fel!

NR1711 ingår i Marantz Slimline-serie, där förstärkarens höjd endast är 105 mm. Detta kan i vissa hushåll förenkla installationen i en specifik TV-bänk. Dessutom får förstärkaren en enhetlig design om man som exempel vill ha deras CD-spelare stå bredvid, som håller exakt samma mått. 

För att få en ut maximalt ur systemet i sitt rum så kan man genom Audyssey MultEQ autokalibrera högtalarnas avstånd, nivå och frekvens, där upp till sex lyssningspositioner kan ställas in så att man får en mycket exakt och omslutande surroundkänsla. En OSD (On Screen Display) gör det enkelt att se och reglera de inställningar som finns att göra i förstärkaren.

Framtidssäker bildhantering i världsklass
Den främsta nyheten med den senaste A/V-generationen från Marantz är att videokortet är uppdaterat. NR1711 är försedd med hela sex HDMI-ingångar samt en utgång till TV:n eller projektorn. 
På baksidan av NR1711 ser vi att HDMI-ingång 6 är döpt till "8K". Vid denna ingången kan du exklusivt njuta av den senaste videotekniken med utsökt prestanda, med fullt stöd för 8K/60Hz och 4K/120Hz pass-through, 4:4:4 Pure Color sub-sampling, Dolby Vision, HLG, HDR10, 21:9-video, 3D och BT.2020.
Dessutom stöds den senaste HDCP 2.3-kopieringsskyddsstandarden på alla HDMI-portar. Videoprocessorn är kapabel att uppskala videokällor till 8K-kvalitet.

NR1711 har också HDMI eARC-support, som stöder 3D-ljudformat som Dolby Atmos och DTS:X i mästerlig kvalitet från din TV-appat. En smidig funktion är att HDMI-ingångarna namnges automatiskt med information från källan (om informationen är tillgänglig). Man har valt att montera en passiv kylfläns för att hålla HDMI-kortet svalare mot tidigare modeller.
Men det slutar inte där, utan NR1711 har även stöd för de senaste teknologierna för framtidens spelkonsoler som variabel uppdateringsfrekvens (VRR), Auto Low Latency Mode (ALLM), QFT (Quick Frame Transport) och QMS (Quick Media Shifting).

Prata med din förstärkare
Gör dig hörd! Använd din röst för att streama dina favoritmusiktjänster till NR1711 med HEOS inbyggt. Njut av bekymmerslös röststyrning och total flexibilitet via de ledande röstassistenterna. Använd röststyrning via Amazon Alexa, Google Assistant eller Apple Siri. Använd rösten för att spela din favoritmusik, höja volymen, hoppa till nästa låt, växla källa med mera. Växla mellan olika röstassistenter, eller välj din favorit – du avgör.
(Funktionaliteten varierar beroende på vilken röstassistent som används)

Roon-tested
Alla nya Marantz AV-receivrar är nu Roon-testade. Få ut mer av ditt digitala musikbibliotek med sökbar, surfbar information om dina favoritartister och låtar. Hitta texter, konsertdatum, foton, biografier, recensioner och mer. Prenumeration erfordras.

Bluetooth åt båda hållen
Förstärkaren har Bluetooth-mottagning så att man snabbt kan parkoppla en mobiltelefon för en kabelfri musikupplevelse. När man har nätverksstreaming tillgängligt så rekommenderas detta för högre ljudkvalitet och bättre räckvidd. Men en smart detalj är att förstärkaren kan skicka ut en Bluetooth-signal. Detta kan vara en perfekt lösning om du som förälder vill titta på film eller lyssna på musik sent på kvällen utan att störa sovande barn. Då kan man skicka ljudet till ett par Bluetooth-hörlurar. Det går faktiskt att ha igång både högtalarna och Bluetooth samtidigt, vilket är en bra funktion för den som har nedsatt hörsel.
Många anser att Saul B. Marantz satte för starten av high-end ljudindustrin redan 1953. Under 2000-talet har Marantz stormat fram på marknaden och stoltserar idag med ett stort sortiment inom både 2-kanal och hemmabio..

Specifikationer

Typ: Hembioförstärkare
Ingångar: 1 x Bluetooth, 1 x coaxial, 1 x Ethernet/Wifi, 1 x FM/AM, 1 x optisk, 1 x phono MM, 1 x USB-A (front), 2 x komponentvideo, 3 x kompositvideo, 3 x stereo RCA, 6 x HDMI
Utgångar: 1 x HDMI, 1 x hörlursuttag, 1 x komponentvideo, 1 x kompositvideo, 1 x zone 2 stereo, Pre out 2.2 (front + subs)
Antal kanaler: 7-kanaler
Funktioner: HEOS, Nätverksstreaming, Phono, Radio
Strömförbrukning: 250 Watt (max), 3.7 Watt (standby, nätverk på), 30 Watt (tomgång ECO on)
Mått: 440 x 105 x 378 mm (B x H x D)
Vikt: 8.3 kg

Rekommenderade tillbehör

Nedis CAG-C24170AT subwoofer/koaxialkabel 75 Ohm
Dubbelskärmad coaxialkabel m...
fr. 199 kr
Real Cable BM150T, högtalarkabel lösmeter
Högtalarkabel på lö...
50 kr
System One Banankontakter med BFA-rör, 4-pack
Banankontakter i 4-pack från...
98 kr

Du har nyligen tittat på

Marantz SR5015 hembioförstärkare med FM-radio, svart
SR5015 är en i prisklassen m...
10849 kr
Marantz PM7000N Silver & Monitor Audio Bronze 500 6G Urban Grey
Detta är ett stereopaket som...
21998 kr (25480 kr)
Marantz NA6006 & MM7025 med Magnat Signature S707 Vita, stereopaket
Detta är ett stereopaket kom...
31998 kr (36370 kr)

Produkter relaterad till din historik

System One Banankontakter med BFA-rör, 4-pack
Banankontakter i 4-pack från System One! 
98 kr
Nedis subwoofer/koaxialkabel 75 Ohm, 1.5 meter
Dubbelskärmad coaxialkabel med en 75 Ohms impedans, v...
199 kr

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har varit i branschen i över 30 år, och vårt mål har alltid varit bättre ljud för mindre pengar.