Köp Klipsch R-121SW aktiv subwoofer, svart på Ljudfokus.se!
Spara
Klipsch R-121SW aktiv subwoofer, svart i gruppen Högtalare / Subwoofers hos Ljudfokus.se (288R121SW)

Klipsch R-121SW aktiv subwoofer, svart

Erbjudandet gäller t.o.m:
6480 kr
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 288R121SW
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Klipsch R-121SW aktiv subwoofer, svart
Klipsch R-121SW aktiv subwoofer, svart
Klipsch R-121SW aktiv subwoofer, svart
Klipsch R-121SW aktiv subwoofer, svart
Klipsch R-121SW aktiv subwoofer, svart
Klipsch R-121SW aktiv subwoofer, svart
Klipsch R-121SW aktiv subwoofer, svart
Klipsch R-121SW aktiv subwoofer, svart
Klipsch R-121SW aktiv subwoofer, svart
Klipsch R-121SW aktiv subwoofer, svart

Produktinformation

Klipsch R-121SW är den större aktiva baslådan som ingår i 2022-års Reference Base-serie, som förser rummet med ett härligt liv och muller i basregistret. I bestyckningen finner vi ett kaxigt 12" element med den nya TCP-konen, med som högre styvhet minimerar break-ups och distorsionen. Unikt för Klipsch är deras högeffektiva baselement, vilket gör att baslådan - räknat med rummets förstärkning vid 30 Hz - kan peaka på 118 dB i akustiskt output. Detta med ett klass D-steg som lämnar 200 Watt kontinuerligt! Gillar du när actionscenerna får soffan att vibrera så är R-121SW ett hett val. Varför inte två för en jämnare respons i rummet!?

  • Aktiv subwoofer med ett 12" långslagigt element med TCP-kon
  • Förstklassigt klass D-slutsteg som levererar 200 Watt RMS, 400 Watt peak
  • Bakåtriktad basport ger en extra knuff i återgivningen
  • Har lågnivå stereo och LFE in (då kopplas subwooferkabeln endast på vit RCA)
  • Automatisk on/off (slår av till standby efter ca 15-20 minuter utan signal)

Tell your neighbors we´re not sorry
År 2022 har den amerikanske hornpionjären Klipsch släppt sin senaste generation av Reference Base-serien. Det kan låta som upprepning, men när fabrikatet är redo att släppa en ny generation så pratar vi om hörbara skillnader. Nästan som att man har startat om på en ny kula och designat om allting från grunden. Hos de nya modellerna finner vi framförallt nyutvecklade elementlösningar - samt en del kosmetiska ändringar - som gör att Klipsch sätter de flesta av konkurrenterna bakom sig!
Vi sa det sist, men vi säger det igen. 
Dagens generation av Reference Base är finslipad till max.

Nyutvecklade baselement
Samtliga av modellerna i Reference Base-serien är rena 2-vägs konstruktioner. Klipsch har genom åren varit extremt duktiga på att utveckla högeffektiva baselement, vars känslighet bättre möter horndiskantens. Det bevarar mycket av diskantens dynamik och närvarokänsla. På golvmodellerna har man oftast dubbla, parellellkopplade element som tillsammans då får +3 dB i känslighet. Sedan alla generationer tillbaka - även när dagens Reference Base hette Synergy och Icon - så har Klipsch förlitat sig på element med IMG-koner (Injection Molded Graphite). Men nu är det dags för något nytt! 
Man har tagit inspiration från den mer påkostade Reference Premiere-serien, där konens geometri har fått en brantare vinkling som bidrar till en mjukare respons och en förbättrad noggrannhet och transparens. Konens material består av TCP (Thermoformed Crystal Polymer), vilket direkt översatt blir termoformad kristallpolymer. Det gäller att en kon är styv (förbättrat basregister), men samtidigt lätt (snabbare transientsvar) och även har bra dämpningsegenskaper (minimerar färgning). Allt få hela mixen i kakan är otroligt svårt, men att Klipsch har gjort något unikt och banbrytande är ett konstaterande. Jämför man de tekniska parametrarna mot föregångarna så ser det mesta detsamma ut, men sätter man sig i en soffa och jämför med öronen, så blir man snabbt övertygad om att Reference Base kommer sätta sin prägel på marknaden! 


Klipsch grundades grundades av en galen ingenjör i den amerikanska staden Hope, Arkansas. Paul Wilbur Klipsch hade 1946 fått nog av de lågkvalitativa ljudsystem som fanns tillgängliga och bestämde sig för att med vetenskapliga principer utveckla och konstruera tekniker som än idag används i Klipsch välkända högtalare och system. I Klipsch enorma sortiment som sträcker sig från stativhögtalare till subwoofers, utomhushögtalare till studiomonitorer, finner du garanterat vad du söker.

Specifikationer

Konstruktion: Aktiv subwoofer, basreflex
Variabel delningsfrekvens: 40 - 150 Hz
Bestyckning: Långslagigt 12" subbas-element med TCP-kon
Förstärkareffekt: Kontinuerligt: 200 Watt; Peak: 400 Watt
Frekvensomfång: +/-3 dB: 28 - 120 Hz
Ingångar: 1 x stereo RCA , LFE (vit RCA in)
Färg: Svart
Mått: 406 x 421 x 500 mm (B x H x D)
Vikt: 16 kg

Prisvärda paket

Rekommenderade tillbehör

Du har nyligen tittat på

Klipsch R-121SW aktiv subwoofer, svart
Detta är den större akt...
6480 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Sonic Design SD-fötter 4-pack, 12-28 kg för subwoofer & centerhögtalare
Svenska Sonic Designs dämpkuddar minskar vibrationer ...
148 kr
Köp
Info

Tillbehör

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.