Köp Proson Arctic Sub-Y Kabel, 1 hona->2 hanar 0.3 meter på Ljudfokus.se!
Proson Arctic Sub-Y Kabel, 1 hona->2 hanar 0.3 meter i gruppen Kablar & kontakter / Subwooferkablar hos Ljudfokus.se (991ARSUBYF2M)

Proson Arctic Sub-Y Kabel, 1 hona->2 hanar 0.3 meter

249 kr
Antal: 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 991ARSUBYF2M
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Proson Arctic Sub-Y Kabel, 1 hona->2 hanar 0.3 meter
Proson Arctic Sub-Y Kabel, 1 hona->2 hanar 0.3 meter

Produktinformation

Proson Arctic Y-Sub Kabel 2M1F är en välbyggd, kvalitativ och oerhört prisvärd Y-kabel för att splitta signalen vid inkoppling av en aktiv subwoofer. Kontaktutförandet utförandet med en RCA-hona som går till två RCA-hanar. Perfekt om man vill ansluta en stereoförstärkares pre out till en subwoofer, där man sedan hakar på en monokabel till y-kabeln. Alternativt kan det vara till fördel när man ska koppla in bass-shakers. Modellen ingår i deras instegsnivå som man döpt till Arctic. Trots den blygsamma prislappen så talar vi om en kabel som har teknik konkurrenterna vanligtvis integrerar i högre nivåer. Kabeln är uppbyggd med två separata ledare med PE-isolering, som vardera har sju lindningssektioner av högren OFC-koppar. Kring detta har man en stark skärmning av flätad OFC-koppar samt ett extra skyddande ytterhölje av PVC, som bidrar med kvalitet och styrka. Man har ett flätat nylonhölje som kännetecknar Arctic-klassen och som ger kabeln ett både läckert och dyrt utseende. Pris/prestandaförhållandet är i särklass, där valutan också är helt i särklass - precis som vi vant oss vid Proson sedan tidigare!
 

  • Mycket prisvärd Y-kabel för koppling av subwoofers i Arctic-serien
  • Guldpläterade RCA-kontakter som förhindrar korrosion
  • Ledare av högren OFC-koppar ger en fantastisk signalförmåga från punkt A till punkt B
  • PE-isolering och skärm av flätad OFC-koppar ger ett starkt skydd mot RF- och EM-störningar
  • Flätat nylonhölje ger ett läckert, stilfullt och dyrt utseende
  • Längd: 0.3 meter

Erkända Proson är tillbaka med förstklassiga och mycket prisvärda kablar
Många kan förknippa Proson-namnet med deras förstklassiga högtalarkonstruktioner, och faktum är man kan dem som en tidig föregångare till den idag lika erkända svenska högtalartillverkaren Dynavoice.
Idag tillverkar Proson kablar och tillbehör, och som brukligt gör man det av av högsta möjliga kvalité till ett mycket  plånboksvänligt pris. Det ligger i deras blod och arv i deras långa och imponerande historia. 
Man erbjuder idag tre nivåer av kablar, som man vill förknippas med den skandinaviska naturen. Färgerna, stillheten och en renhet som känns. Orörd. Den arktiska krispigheten, norrskenets glöd och en atmosfär av rymd. Här vill man dra samma liknelse på hur ljudet skall presenteras. Det skall färdas fritt och nå fram utan påverkan. Det skall bara ta sin plats. Orört.

Instegsnivån heter Arctic, vilket betyder arktisk – ett skandinaviskt klimat med robusthet och kraft. En aura av renhet och skärpa. Ett ljud som inte påverkats på sin väg. Prosons grundserie med tålighet och fötterna på jorden.
Därefter kommer Ambience, vilket betyder ljudatmosfär eller stämning – en bas för hela upplevelsen av ljud med kvalitet. En känsla av djupa andetag och eufori. Prosons huvudserie med en kvalitet bortom bergen.
Högst upp finner vi Aurora, vilket betyder norrsken – en extrem väderföreteelse som saknar jämförelse. Ett fenomen som står för magi och rymd. Proson mest exklusiva serie med gnistrande egenskaper.
Proson var från starten ett högtalarfabrikat som ingick i JWS International AB. Med sina välbyggda och kraftfulla högtalarkonstruktioner blev man snabbt ett aktat namn på den svenska marknaden, och ett klart bevis att bra ljud inte behövde kosta. På sikt utvecklades fabrikatet till Dynavoice. Idag har Proson ett starkt sortiment av tillbehören i form av bl.a kablar. Precis som förr så finns den röda tråden kvar, med en svårslagen prisvärdhet och byggkvalitet.

Specifikationer

Typ: Subwooferkablar

Prishistorik

Du har nyligen tittat på

Proson Arctic Sub-Y Kabel, 1 hona->2 hanar 0.3 meter
Detta är en välbyggd, k...
249 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har varit i branschen i över 30 år, och vårt mål har alltid varit bättre ljud för mindre pengar.