Dynavoice Magic LCR-5 EX v.3 (White Oak)
33
Dynavoice Magic LCR-5 EX v3 vägghögtalare, styck RETUREXEMPLAR i gruppen Fyndhörnan hos Ljudfokus.se (990LCR5EXWHOB2)

Dynavoice Magic LCR-5 EX v3 vägghögtalare, styck RETUREXEMPLAR

1495 kr / 998 kr
Du sparar 497 kr
Antal: 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 990LCR5EXWHOB2
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Dynavoice Magic LCR-5 EX v3 vägghögtalare, styck RETUREXEMPLAR
Dynavoice Magic LCR-5 EX v3 vägghögtalare, styck RETUREXEMPLAR
Dynavoice Magic LCR-5 EX v3 vägghögtalare, styck RETUREXEMPLAR
Dynavoice Magic LCR-5 EX v3 vägghögtalare, styck RETUREXEMPLAR

Produktinformation

DETTA ÄR ETT RETUREXEMPLAR.  HÖGTALAREN ÄR INSPEKTERAD, FUNKTIONSTESTAD OCH I FINT SKICK. NOTERA ATT DET ÄR STYCK! KAN PASSA PERFEKT SOM EN VÄGGMONTERAD CENTERHÖGTALARE
GIVETVIS MED FULLA GARANTIER!


Dynavoice Magic LCR-5
 EX v3 är en platt högtalare i snygg vit ekfinish, och dess konstruktion är främst avsedd för att monteras på väggen via sina nyckelhålsfästen. Högtalaren kan hängas både vertikalt och horisontellt, vilket gör den till ett ypperligt val till både musiken som hemmabion. Jämfört med lillebror LCR-4 kan den här högtalaren spela renare, starkare och rikare i basområdet, tack vare sin rejälare bestyckning.

  • Vägghögtalare i 3:e generationens Magic-serie
  • Frontplacerad basport underlättar för väggplacering
  • Försjunkna terminaler med påkostade, guldpläterade kontakter
  • Monteras i nyckelhålsfäste

Perfekt klangmatchning!
Dynavoice Magic LCR-5 EX är konstruerad för att du ska kunna ha samma typ av högtalare runt om dig - som frontar, center och surroundhögtalare. Inte nog med att du får ett väldigt snyggt system som tar liten plats, men du får även bästa möjliga klangmatchning. Komplettera med en Magic Sub 8 och du har ett ljud som lätt kan jämföra med en golvhögtalare.

Flexibel - Sätt upp den precis som du vill!
När du packar upp högtalarna så ligger Dynavoice-märket vid sidan om. Tygfronten är förberedd för att fästa märket på långsidan och kortsidan. Detta gör att du kan välja vart du ska sätta märket, beroende på hur du sätter upp högtalarna.

Dynavoice Magic-serien
Dynavoice Magic-serien har sedan länge varit vår storsäljare tack vare ett helt unikt pris/prestanda-förhållande som ingen annan högtalare har. När de mer påkostade EX-modellerna kom, blev det ännu fler förbättringar. Numera är Magic-serien inte bara Dynavoice mest populära serie, utan har även blivit den största serien, med flest modeller i programmet. Detta gör att du kan kombinera din hemmabio precis som du vill. Möjligheterna är enorma!

Färger i version 3
Dynavoice Magic EX-serien (version 3) kommer finnas i två snygga utföranden - Black & White. Båda har en svag trästruktur, vilket gör att dina nya högtalare passar in i vilket rum som helst och du kommer kunna ha dem länge, utan att de blir omoderna. Eller varför inte kombinera svarta fronthögtalare och center, som matchar din platt-TV och med diskreta platta vita surroundhögtalare? Valet är ditt, som alltid, med Dynavoice...

Ljudet
Ljudkaraktären i Magic-serien är gjord för att vara väldigt lättlyssnad, men med inriktning på Hifi-ljud. Alla högtalarna i serien har exakt samma SuperAudio-diskant för bästa klangmatchning, så oavsett vilka högtalare du väljer att kombinera, så passar de ihop och ger dig en sömlös ljudupplevelse.

Test i Hifi-tidningar
Det är inte bara våra kunder som är nöjda, utan Magic-serien har även fått toppbetyg i prisvärdhet i Hifi-tidningarna. Magic F-6 fick andra pris som årets bästa högtalare i budgetklassen av Bild&Ljud Hemma-tidningen. Den enda som lyckades slå den var storebror Dynavoice Challenger M-65...

Specifikationer Dynavoice Magic LCR-5 EX:
Lådkonstruktion:
1 x basreflex framåt
Extra fin guldpläterad terminal
Bestyckning:
1-tums Superaudio-diskant
2 x 5,25-tums bas/mellanregister
Impedans:
4-8 Ohm
Frekvensområde:
45-32 000 Hz (- 3 dB)
Känslighet:
91 dB
Max Effekt:
120 W
Storlek (H x B x D):
500 x 190 x 115 mm
(utan galler och spikes)
Vikt:
4,7 kg/styck
Svenska Dynavoice grundades i Falkenberg och har idag skapat sig ett aktat namn med sina påkostade och extremt konkurrenskraftiga konstruktioner, vars förträfflighet gång efter gång bevisats i flertalet tester. Främst kännetecknas Dynavoice med moderna, genomtänkta och välljudande högtalarkonstruktioner. Grundpelarna man arbetar efter är ett gediget utvecklingkunnande, en kostnadseffektiv tillverkning samt en aggressiv prissättning.

Specifikationer

Typ: Returexemplar
Färg: Vit
Enhet: Par

Prishistorik

Du har nyligen tittat på

Dynavoice Magic LCR-5 EX v3 vägghögtalare, styck RETUREXEMPLAR
Dynavoice Magic LCR-5 EX är ...
998 kr (1495 kr)
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har varit i branschen i över 30 år, och vårt mål har alltid varit bättre ljud för mindre pengar.