Köp DLS Flatbox Slim Mini vägghögtalare, mattvit styck på Ljudfokus.se!
Spara
DLS Flatbox Slim Mini vägghögtalare, mattvit styck i gruppen Högtalare / Vägghögtalare hos Ljudfokus.se (610HFB18188W)

DLS Flatbox Slim Mini vägghögtalare, mattvit styck

Erbjudandet gäller t.o.m:
1245 kr
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 610HFB18188W
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
DLS Flatbox Slim Mini vägghögtalare, mattvit styck
DLS Flatbox Slim Mini vägghögtalare, mattvit styck
DLS Flatbox Slim Mini vägghögtalare, mattvit styck
DLS Flatbox Slim Mini vägghögtalare, mattvit styck
DLS Flatbox Slim Mini vägghögtalare, mattvit styck

Produktinformation

DLS Flatbox Slim Mini är en vägghängd högtalare i diskret mattvit finish och instegsmodellen i den otroligt uppskattade och kritikerrosade Flatbox-serien. Svenskarna har skördat stor framgång med modellerna, även exportmässigt och det är lätt att förstå med tanke på det varma, detaljerade och fylliga ljudet. Slim Mini passar ypperligt i mindre diskreta system eller eller som surround- eller höjdhögtalare i en bio-setup, där man ställer delningen vid 80 Hz. Högtalarna tar minimalt med plats i hemmet - tur att ljudet inte är lika blygsamt!

  • Vägghängd och svensktillverkad högtalare
  • 2-vägs konstruktion med ett 3" fullregisterelement
  • Kan monteras på väggen via ett nyckelhål
  • Gråvitt och svart tyggaller medföljer
  • Angivet pris är styckvis!

DLS Flatbox - högtalarna med den skyhöga WAF-faktorn
Vill du ha ett par Flatbox för musiken eller fem högtalare till hemmabion? Föreställ dig med en inre bild hur de stora och platskrävande golvhögtalarna är borta, och hur stilrent och mycket trevligare vardagsrummets dimensioner kan bli genom att få upp högtalarna på väggen. Svenska DLS har med sin Flatbox-serie tagit ett stadigt grepp om marknaden för denna stadigt växande typ av högtalare för det moderna hemmet.
Genom flera nyckelhål på baksidan kan högtalaren monteras både vertikalt eller horisontellt, beroende på bruk eller installation. 
Flatbox tillverkas i mattvit finish eller mot ett pristillägg i pianolackad svart. En glädjande finess är att DLS generöst har valt att leverera Flatbox med både gråvita och svarta gallerfronter, något som både kan ge fina kontraster eller bryta av på rätt sätt beroende på dess omgivning. Anledningen till valet av gråvitt tyg, och inte helvitt, är att lättare dölja smutsavtryck eller dammringar runt elementen. DLS har verkligen tänkt igenom allt med Flatbox! 

En ny och fräschare design
Dagens Flatbox-modeller har - utöver förbättrade ljudegenskaper - fått en del kosmetiska detaljer förändrade, som de gemensamt delar. Kabinettets kanter har fått en större rundning och tygfronterna har fått avfasade kortsidor. Basporten på sidan är slitsad istället för att ha en trattformad öppning, något som gör att högtalaren kan hantera mer luftflöde utan att skapa blåsljud. "DLS Sweden" är printat på kabinettets front i hörnet. Anslutningen har blivit smidigare med tryckkontakter, som kan hantera bananpluggar, och kabinettets baksida har mjuka och gängade gummifötter som ger plats för högtalarkabeln baktill och även kan kompensera för en inte helt jämn vägg.


Fint ljud på väggen kräver omtanke
Även om en DLS Flatbox-högtalare är platt i formen, så är dess ljud det motsatta. DLS har vid utvecklingen tagit hänsyn till de akustiska fenomen som en högtalare oftast möter vid en väggplacering, något som normalt sett inte är helt optimalt. men genom beräknar av frekvenskurvan så blir ljudet inte är närheten lika basbumligt och platt som man först tror. För att citera magasinet Hifi&Musik när de testade Flatbox XL: "Ljudbilden blir långt ifrån något platt fall".
DLS Svenska AB grundades år 1980 av tre hängivna killar som ett ingenjörsföretag vars innovativa uppfinning var tillverkningen av en "state-of-the-art" polisradio. Detta ledde till att man senare utvecklade förstklassiga ljudprodukter för bil och på tidigt 2000-tal entrade man marknaden för hemprodukterna. Flatbox-serien blev en succé, som östs med lovord över sig från recensenter för sitt enastående ljud och höga WAF.

Specifikationer

Typ: Vägghögtalare
Bestyckning: 3" fullregisterelement
Frekvensomfång: 85 - 20.000 Hz
Effekttålighet: 80 Watt
Impedans: 8 Ohm
Känslighet: 85 dB
Färg: Vit
Mått: 180 x 80 x 180 mm (B x H x D)
Vikt: 1.3 kg
Enhet: Styck

Prisvärda paket

DLS Flatbox Slim Mini vägghögtalare, mattvitt stereopar
Detta är den minsta modellen...
2490 kr
DLS Flatbox Mini Högtalarpaket Hemmabio 5.0 Vitt
Svenska DLS har fått till en...
6998 kr
System One A50BT & DLS Flatbox Slim Mini Stereopaket
Detta är ett diskret och i s...
3998 kr
Yamaha RX-V4A & DLS Flatbox Mini On-Wall Hemmabiopaket 5.0 Vitt
Yamaha och DLS levererar ett impo...
11498 kr

Du har nyligen tittat på

DLS Flatbox Slim Mini vägghögtalare, mattvit styck
Detta är den minsta modellen...
1245 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.