Köp DLS Flatbox Slim Mini vägghögtalare, mattvitt stereopar på Ljudfokus.se!
Spara
DLS Flatbox Slim Mini vägghögtalare, mattvitt stereopar i gruppen Högtalare / Vägghögtalare hos Ljudfokus.se (SETFBMINIPKT4)

DLS Flatbox Slim Mini vägghögtalare, mattvitt stereopar

Erbjudandet gäller t.o.m:
2490 kr

Antal:

Lägg i kundvagnen
Artnr: SETFBMINIPKT4
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
DLS Flatbox Slim Mini vägghögtalare, mattvitt stereopar
DLS Flatbox Slim Mini vägghögtalare, mattvitt stereopar

Produktinformation

DLS Flatbox Slim Mini Stereopar är en vägghängd högtalare i diskret mattvit finish och instegsmodellen i den otroligt uppskattade och kritikerrosade Flatbox-serien. Svenskarna har skördat stor framgång med modellerna, även exportmässigt och det är lätt att förstå med tanke på det varma, detaljerade och fylliga ljudet. Slim Mini passar ypperligt i mindre diskreta system eller eller som surround- eller höjdhögtalare i en bio-setup, där man ställer delningen vid 80 Hz. Högtalarna tar minimalt med plats i hemmet - tur att ljudet inte är lika blygsamt!

 • Vägghängd och svensktillverkad högtalare
 • 2-vägs konstruktion med ett 3" fullregisterelement
 • Kan monteras på väggen via ett nyckelhål
 • Gråvitt och svart tyggaller medföljer
 • Angivet pris är per par!

DLS Flatbox - högtalarna med den skyhöga WAF-faktorn
Vill du ha ett par Flatbox för musiken eller fem högtalare till hemmabion? Föreställ dig med en inre bild hur de stora och platskrävande golvhögtalarna är borta, och hur stilrent och mycket trevligare vardagsrummets dimensioner kan bli genom att få upp högtalarna på väggen. Svenska DLS har med sin Flatbox-serie tagit ett stadigt grepp om marknaden för denna stadigt växande typ av högtalare för det moderna hemmet.
Genom flera nyckelhål på baksidan kan högtalaren monteras både vertikalt eller horisontellt, beroende på bruk eller installation. 
Flatbox tillverkas i mattvit finish eller mot ett pristillägg i pianolackad svart. En glädjande finess är att DLS generöst har valt att leverera Flatbox med både gråvita och svarta gallerfronter, något som både kan ge fina kontraster eller bryta av på rätt sätt beroende på dess omgivning. Anledningen till valet av gråvitt tyg, och inte helvitt, är att lättare dölja smutsavtryck eller dammringar runt elementen. DLS har verkligen tänkt igenom allt med Flatbox! 

En ny och fräschare design
Dagens Flatbox-modeller har - utöver förbättrade ljudegenskaper - fått en del kosmetiska detaljer förändrade, som de gemensamt delar. Kabinettets kanter har fått en större rundning och tygfronterna har fått avfasade kortsidor. Basporten på sidan är slitsad istället för att ha en trattformad öppning, något som gör att högtalaren kan hantera mer luftflöde utan att skapa blåsljud. "DLS Sweden" är printat på kabinettets front i hörnet. Anslutningen har blivit smidigare med tryckkontakter, som kan hantera bananpluggar, och kabinettets baksida har mjuka och gängade gummifötter som ger plats för högtalarkabeln baktill och även kan kompensera för en inte helt jämn vägg.


Fint ljud på väggen kräver omtanke
Även om en DLS Flatbox-högtalare är platt i formen, så är dess ljud det motsatta. DLS har vid utvecklingen tagit hänsyn till de akustiska fenomen som en högtalare oftast möter vid en väggplacering, något som normalt sett inte är helt optimalt. men genom beräknar av frekvenskurvan så blir ljudet inte är närheten lika basbumligt och platt som man först tror. För att citera magasinet Hifi&Musik när de testade Flatbox XL: "Ljudbilden blir långt ifrån något platt fall".
 • Stereopar: 2 st. DLS Flatbox Slim Mini vägghögtalare, mattvit styck (Artnr. 610HFB18188W)
 • DLS Svenska AB grundades år 1980 av tre hängivna killar som ett ingenjörsföretag vars innovativa uppfinning var tillverkningen av en "state-of-the-art" polisradio. Detta ledde till att man senare utvecklade förstklassiga ljudprodukter för bil och på tidigt 2000-tal entrade man marknaden för hemprodukterna. Flatbox-serien blev en succé, som östs med lovord över sig från recensenter för sitt enastående ljud och höga WAF.

  Specifikationer

  Tillverkare: DLS
  Typ: Vägghögtalare
  Bestyckning: 3" fullregisterelement
  Frekvensomfång: 85 - 20.000 Hz
  Effekttålighet: 80 Watt
  Impedans: 8 Ohm
  Känslighet: 85 dB
  Färg: Vit
  Mått: 180 x 80 x 180 mm (B x H x D)
  Vikt: Styck: 1.3 kg
  Enhet: Par

  Rekommenderade tillbehör

  DLS Flatsub Midi väggmonteringsbar aktiv subwoofer, mattvit
  Detta är en platt aktiv 8" s...
  3490 kr
  4490 kr
  Köp
  Info
  Proson Arctic SC2x1.6 mm² svart högtalarkabel, lösmeter
  Svensktillverkade Proson Arctic-s...
  25 kr
  Köp
  Info

  Du har nyligen tittat på

  DLS Flatbox Slim Mini vägghögtalare, mattvitt stereopar
  Detta är den minsta modellen...
  2490 kr

  Produkter relaterad till din historik

  Proson Arctic SC2x1.6 mm² svart högtalarkabel, lösmeter
  Svensktillverkade Proson Arctic-seriens högtalarkabla...
  25 kr
  Köp
  Info
  -22%

  Sommarrea

  DLS Flatsub Midi väggmonteringsbar aktiv subwoofer, mattvit
  Detta är en platt aktiv 8" subwoofer för vä...
  3490 kr
  Köp
  Info

  Tillbehör

  DLS Flatsub Midi väggmonteringsbar aktiv subwoofer, mattvit
  Detta är en platt aktiv 8" s...
  3490 kr
  4490 kr
  Köp
  Info
  Proson Arctic SC2x1.6 mm² svart högtalarkabel, lösmeter
  Svensktillverkade Proson Arctic-s...
  25 kr
  Köp
  Info

  Snabba leveranser

  Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
  (gäller ej leverans med pall)

  Vi har nöjda kunder

  Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

  Vi kan det vi säljer

  Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

  Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

  OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.