Real Cable BM150T, högtalarkabel lösmeter Real Cable | Kablar & kontakter | Ljud
Spara
Real Cable BM150T högtalarkabel, lösmeter i gruppen Kablar / Högtalarkablar hos Ljudfokus.se (143BM150)

Real Cable BM150T högtalarkabel, lösmeter

Erbjudandet gäller t.o.m:
50 kr
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 143BM150
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Real Cable BM150T högtalarkabel, lösmeter

Produktinformation

Real Cable BM150T är en högtalarkabel på lösmeter, konstruerad med försilvrade OFC-kopparledare med en area på 1.5 mm², vilket vänder sig till mindre till mellanstora system med stativ- och vägghögtalare. Förutom silverpläteringen så har kabeln även deras TDC-teknik, med grövre kardeler i mittkärnan för bättre lågfrekvent överföring. Trots det överkomliga priset är vi uppe i Innovation-serien, den tredje nivån i deras kvalitetsstege. 

  • Påkostad högtalarkabel på lösmeter
  • Ledarea på 1.5 mm²
  • Försilvring på två av de sex lindningssektionerna för bättre högfrekvent överföring
  • Mittkärna med sju grövre kopparkardeler för en bättre lågfrekvent överföring
  • Transparent ytterhölje (därav "T" i produktnamnet)
  • Angivet pris är per lösmeter!

BM150T har två ledarsektioner (+ och -) som ligger med ett beräknat avstånd från varandra. Kabels unika konstruktionsdetalj finner man när man tar sig en närmre titt på sektionernas uppbyggnad. I mittenkärnan finner vi sju grövre kopparkardeler, som är inlindade i sex separata lindningar av mångtrådiga kardeler. Det är denna teknologi som kallas TDC (Time Difference Control), vilket innebär att ledarkardelernas olika dimensioner medför att de olika frekvensregistrena (bas, mellanregister och diskant) får ett mer fasstabilt beteende utan tidsförskjutning. Kort beskrivet innebär det att allting låter mer homogent och balanserat, och med kopparens lite mer varma ljudkaraktär.

Till skillnad från de snarlikt prissatta TDC-modellerna, som är rena kopparkablar, så har BM-modellerna fått inslag av silver. Två av de sex sektionerna av mångtrådiga kardeler har försilvrats. Därmed kan man separera modellerna från varandra. Silvret ger BM-kabeln en svårslagen luftighet och detaljrikedom i det övre frekvensområdet. Vet du som exempel om att du har en anläggning som drar åt det mörkare karaktärshållet kommer BM att ge en bättre tonal balans.

Angivet pris är per lösmeter. Väljer du som exempel 6 i antal i kundvagnen, så får du en sammanhängande längd på sex meter. 

Franska Real Cable startade år 1997 och har sedan dess växt till att bli en av de större aktörerna på marknaden där de finns representerade i flertalet länder värden runt. Deras breda kunskap och hängivenhet har lett till att man skapat både kablar och tillbehör som bjuder på ett fantastiskt pris/prestandaförhållande.

Specifikationer

Typ: Lösmeter

Du har nyligen tittat på

Real Cable BM150T högtalarkabel, lösmeter
Detta är en högtalarkab...
50 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.