Köp Dynavoice Magic LCR-4 EX v.3 vägghögtalare, vitt par på Ljudfokus.se!
Spara
Dynavoice Magic LCR-4 EX v.3 vägghögtalare, vitt par i gruppen Högtalare / Vägghögtalare hos Ljudfokus.se (990LCR4EXWHO)

Dynavoice Magic LCR-4 EX v.3 vägghögtalare, vitt par

Erbjudandet gäller t.o.m:
2290 kr
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 990LCR4EXWHO
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Dynavoice Magic LCR-4 EX v.3 vägghögtalare, vitt par
Dynavoice Magic LCR-4 EX v.3 vägghögtalare, vitt par
Dynavoice Magic LCR-4 EX v.3 vägghögtalare, vitt par
Dynavoice Magic LCR-4 EX v.3 vägghögtalare, vitt par
Dynavoice Magic LCR-4 EX v.3 vägghögtalare, vitt par

Produktinformation

Dynavoice Magic LCR-4 EX v3 är en extremt prisvärd och platt högtalare, vars konstruktion främst är avsedd för montering på vägg. Bestyckningen är tilltagen med en 1" diskant och dubbla 4" element - faktiskt helt identisk med Magic FX-4, där skillnaden ligger i formen på kabinettet. Detta gör att man kan kombinera modellerna för en sömlös klangmatchning till hemmabion. På baksidan finnes flera nyckelhålsfästen, beroende på om du vill hänga högtalaren vertikalt (perfekt för frontkanalerna) eller horisontellt (perfekt för centerkanalen). D´Appolito-konfigurationen ger en både balanserad och upplöst återgivning. Nyckelhålsfästena fungerar även som distans mot väggen och gör att du lättare får plats med högtalarkabeln. När du packar upp högtalarna så ligger Dynavoice-märket vid sidan om. Tygfronten är förberedd för att fästa märket på långsidan eller kortsidan. Detta gör att du kan välja vart du ska sätta märket, beroende på hur du sätter upp högtalarna.

  • Väggmonterad multifunktionshögtalare i Magic-seriens tredje generation
  • Frontplacerad basport underlättar placeringen på väggen
  • Försjunkna terminaler med påkostade, guldpläterade kontakter
  • Monteras i nyckelhålsfäste, antingen vertikalt eller horisontellt
  • Säljes i par!
  • Kan specialbeställas styckvis (kontakta oss)

Dynavoice Magic-serien i sin tredje generation
När dynavocie lanserade sin första upplaga av Magic-serien blev den snabbt en storsäljare, där recensenterna lovordade modellerna för sitt unika pris/prestandaförhållande. Man hade helt enkelt skapat en ny referens i den överkomliga prisklassen!
I sin andra EX-generation så uppgraderade man det mesta. Både element, delningsfilter och internkablage blev förbättrat. När det var dags för den tredje - och aktuella - tredje generationen så fanns det inga möjligheter att förbättra prestandan. Den var redan trendsättande i klassen. Utan man fick göra vissa kosmetiska ändringar med designen. Vi vågar lova att du inte får lika mycket för pengarna någon annanstans.
Dessutom har Magic-serien ett stort och brett utbud av modeller, vilket gör att du kan kombinera din hemmabio precis som du vill. Möjligheterna är enorma!

Dynavoice Magic EX v.3 tillverkas i två snygga utföranden - svart eller vitt. Båda utförandena har en svag trästruktur, vilket gör att dina nya högtalare passar in i vilket rum som helst. Du kommer att kunna ha dem länge, utan att de blir omoderna.
Eller varför inte kombinera svarta fronthögtalare och center, som matchar din platt-TV längs frontväggen, med vita vita surroundhögtalare som monteras på väggen och smälter in perfekt med den vita tapeten!? Valet är ditt.

Ljudet som påminner mycket om den mer påkostade Challenger-serien
Ljudkaraktären i Magic-serien är gjord för att vara väldigt lättlyssnad, men samtidigt kraftfull. Alla elementen är egenutvecklade efter Dynavoice önskemål, tillsammans med delningsfilteret och kabinettet. Magic-serien har mycket gemensamt med den finare Challenger i dess materialval, men är naturligt nedbantat när vi talar om talspolar och magnetsystem för att kunna hålla en överkomligare prisbild. Mycket av karaktären är kvar dock, vilket gör Magic oerhört intressant och framförallt prisvärd. I diskantområdet spelar en softdome, medans mellanregister- och baselementen har koner av pressad papp som ger dem väldigt fina egenskaper i styvhet och dämpning.
Detta öppnar också upp möjligheterna att kunna kombinera Magic och Challenger för sitt hemmabioljud, där man kan ha Magic F-7 som fronthögtalare men den större Challenger C-5EX som centerhögtalare istället för den mindre bestyckade Magic-centern. Återigen, så är valet ditt!
Svenska Dynavoice grundades i Falkenberg och har idag skapat sig ett aktat namn med sina påkostade och extremt konkurrenskraftiga konstruktioner, vars förträfflighet gång efter gång bevisats i flertalet tester. Främst kännetecknas Dynavoice med moderna, genomtänkta och välljudande högtalarkonstruktioner. Grundpelarna man arbetar efter är ett gediget utvecklingkunnande, en kostnadseffektiv tillverkning samt en aggressiv prissättning.

Specifikationer

Konstruktion: 2-vägs, basreflex
Tillverkare: Dynavoice
Typ: Vägghögtalare
Bestyckning: 1" diskant, dubbla 4" mellanregister/baselement
Frekvensomfång: -10 dB: 50 - 32.000 Hz
Effekttålighet: RMS: 75 Watt
Impedans: Nominellt: 6 - 8 Ohm
Känslighet: Toppvärde: 90 dB
Anslutning: Single-wire
Delningsfrekvens: 3.000 Hz
Färg: Vit
Mått: Utan galler och spikes: 350 x 160 x 110 mm (B x H x D)
Vikt: Styck: 3.8 kg
Enhet: Par

Prisvärda paket

Rekommenderade tillbehör

Proson Arctic SC2x2.5 mm² vit högtalarkabel, lösmeter
Svensktillverkade Proson Arctic-s...
32 kr
Köp
Info

Du har nyligen tittat på

Dynavoice Magic LCR-4 EX v.3 vägghögtalare, vitt par
Detta är en extremt prisv...
2290 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Proson Arctic SC2x2.5 mm² vit högtalarkabel, lösmeter
Svensktillverkade Proson Arctic-seriens högtalarkabla...
32 kr
Köp
Info

Tillbehör

Proson Arctic SC2x2.5 mm² vit högtalarkabel, lösmeter
Svensktillverkade Proson Arctic-s...
32 kr
Köp
Info

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.