Köp TAGA Harmony ETPC-TS strömkabel med C15-kontakt, 1.2 meter på Ljudfokus.se!
TAGA Harmony ETPC-TS strömkabel med C15-kontakt, 1.2 meter i gruppen Kablar & kontakter / Strömkablar hos Ljudfokus.se (148ETPCTS)

TAGA Harmony ETPC-TS strömkabel med C15-kontakt, 1.2 meter

590 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 148ETPCTS
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
TAGA Harmony ETPC-TS strömkabel med C15-kontakt, 1.2 meter
TAGA Harmony ETPC-TS strömkabel med C15-kontakt, 1.2 meter
TAGA Harmony ETPC-TS strömkabel med C15-kontakt, 1.2 meter
TAGA Harmony ETPC-TS strömkabel med C15-kontakt, 1.2 meter

Produktinformation

TAGA Harmony ETPC-TS är en mycket prisvärd och välkonstruerad strömkabel med Rhodiumpläterade-kontakter. Den här upplagan av modellen har den mest förekommande jordade C15-pluggen i apparatänden, som man känner igen med sina tre hål för fas, nolla och jord. Vissa fabrikats elektronikapparater har en IEC-brunn med två stift där man saknar jorden. Den här strömkabeln passar för dessa enheterna med. Kabeln är uppbyggd kring tre separata 3 mm² OFC-kopparledare som ger en mycket fin ledarförmåga. Ledarna har HDPE (High-density polyethylene) som dielektrikum, som tillsammans med en dubbelskärm av flätad koppar och aluminiumfolie ser till att ge ett starkt skydd mot RF- och EM-störningar. Mellan de två avskärmande lagrena har vi en inre och en yttre PVC-isolering. En anledning till det överkomliga priset är att TAGA valt att leverera kabeln i en zippad plastpåse och inte i en box.

  • Mycket prisvärd strömkabel med jordad C15-plugg i apparatänden
  • Tre separata 3 mm² OFC-kopparledare
  • Monterad med Rhodium-pläterade kontakter
  • Dubbla avskärmande lager av flätad koppar och aluminiumfolie
  • Längd: 1.2 meter

TAGA Harmony utvecklar ett gäng med extremt välpresterande och prisvärda strömfilter, och till detta så har man flera modeller av strömkablar - både fabriksmonterade eller för dig som vill montera din egna strömkabel.

Elnätet i våra hem utsätts för olika störningar, där vi talar om RF (radiofrekvensstörningar) och EM (elektromagnetiska störningar). Dessa genereras av apparater som är anslutna till samma nätverk (kylskåp, luftkonditioneringsapparater, datorer, mobilladdare, mikrovågsugnar etc.). Dessa störningar produceras inte bara i ditt hus eller på kontoret utan av alla apparater i din byggnad och långt bortom dina väggar. Denna "smutsiga" elektricitet kan ha en negativ inverkan på ditt audio/videosystem. Därför är det lönt att tillsammans med nätfilter använda kablar av hög kvalitet.
Var dock uppmärksam på att nätfilter inte alltid rekommenderas till effektkrävande produkter som slutsteg och integrerade förstärkare, utan här blir det oftast bäst med en bra konstruerad strömkabel för maximal prestanda.

Med ETPC-TS har TAGA Harmony skapat en riktigt prisvärd strömkabel, som är ordentligt skärmad, har grova kopparledare och är samtidigt väldigt följsam trots sina rejäla fysiska mått.

TAGA Harmony grundades under tidigt 90-tal av P. Kokocinski och K. Richard, två musikälskare, ljudingenjörer och specialister inom High End Audio, som hade en vision att kunna erbjuda marknaden produkter som gav mer ljud för mindre pengar. Man startade med att utveckla extremt välbyggda högtalare, och har idag ett brett utbud av elektronik och diverse tillbehör. Namnet TAGA är en förkortning av To Achieve Glorious Acoustics.

Specifikationer

Typ: Färdigterminerade

Rekommenderade tillbehör

Du har nyligen tittat på

TAGA Harmony ETPC-TS strömkabel med C15-kontakt, 1.2 meter
Detta är en mycket prisv...
590 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Vincent SV-228 rörbestyckad stereoförstärkare med DAC & Bluetooth, svart
21890 kr
Köp
Info

Tillbehör

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.