Klipsch SLM-5400-C, inbyggnadshögtalare för tak styck Klipsch | Högtalare | Ljud
Klipsch SLM-5400-C, inbyggnadshögtalare för tak styck i gruppen Högtalare / Inbyggnadshögtalare hos Ljudfokus.se (288SLM5400C)

Klipsch SLM-5400-C, inbyggnadshögtalare för tak styck

3990 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 288SLM5400C
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Beräknad åter i lager
2024-05-06
Klipsch SLM-5400-C, inbyggnadshögtalare för tak styck
Klipsch SLM-5400-C, inbyggnadshögtalare för tak styck
Klipsch SLM-5400-C, inbyggnadshögtalare för tak styck
Klipsch SLM-5400-C, inbyggnadshögtalare för tak styck
Klipsch SLM-5400-C, inbyggnadshögtalare för tak styck

Produktinformation

Klipsch SLM-5400-C är en slimmad inbyggnadshögtalare för tak, med ett djup på endast 50 mm. Modellen ingår i deras Reference Premiere-serie, steget över Reference-serien. Med en hornladdad titanium-diskant och ett 4" Cerametallic-element förmår den här högtalare att bjuda sin lyssnare på ett ännu mer upplöst ljud. Elementen spelar i en portad back-box och med ett runt, specialdesignat Tractrix-horn får man en bred men kontrollerad spridning. Både en rund och kvadratisk grill med magnetfästning medföljer.

  • Installationshögtalare för tak med en portad back-box
  • Specialdesignat runt Tractrix-horn ger en bred spridning
  • Brandklass-säkrad backbox tillverkad i metall
  • Angivet pris är styckvis!
  • Monteringshål: 207 mm
  • Monteringsdjup: 50 mm

Reference Premiere-serien
Klipsch Reference Premiere-serie av Custom Install-högtalare är steget över Reference-serien. Som en sann Reference Premiere-produkt har dessa modeller samma elementkvalitet som deras konventionella högtalare i samma kvalitetsnivå. Genom att byta ut Tractrix-hornladdade aluminium-diskanter till titanium-driver med kompositbelagd hornmun når man en helt annan nivå i detaljrikedomen. Likaså är baselementen med IMG-koner bytta till Cerametallic, en slags anodiserad aluminium med både högre styvhet och lättare vikt. Detta ger både en högre upplösning till återgivningen samt en högre känslighet.    
Själva högtalardelen är fastsatt på chassit i ABS-plast med maskinskruvar istället för gipsskruvar, vilket ger en mer robust och akustiskt stabilare installation.
Det medföljer både en rund och kvadratisk grill med magnetfästning, som kan målas för att på bästa sätt smälta in i sin specifika miljö.

Hög känslighet á la Klipsch
Detta är en rejält bestyckad inbyggnadshögtalare för tak, vars teknik påminner i mångt och mycket om deras konventionella högtalare och som därmed utmärker sig i sin prisklass. Vi finner även här firmans röda tråd: den hornladdade diskanten och den höga känsligheten.
Den här högtalaren imponerar för sin begränsade fysik med fina 90 dB, vilket innebär att den kommer spela på samma nivå som en 87 dB gör, fast med endast 50 % av effektbehovet - något som kan vara väldigt avgörande ur förstärkarens synpunkt.
Klipsch grundades grundades av en galen ingenjör i den amerikanska staden Hope, Arkansas. Paul Wilbur Klipsch hade 1946 fått nog av de lågkvalitativa ljudsystem som fanns tillgängliga och bestämde sig för att med vetenskapliga principer utveckla och konstruera tekniker som än idag används i Klipsch välkända högtalare och system. I Klipsch enorma sortiment som sträcker sig från stativhögtalare till subwoofers, utomhushögtalare till studiomonitorer, finner du garanterat vad du söker.

Specifikationer

Typ: Takmontering
Bestyckning: 1" Tractrix-hornladdad titaniumdiskant, 4" Cerametallic-mellanregister/baselement
Frekvensomfång: 92 - 20.000 Hz
Effekttålighet: RMS: 50 Watt, Peak: 120 Watt
Impedans: 8 Ohm
Känslighet: 91 dB
Färg: Vit
Mått: 241 x 241 x 50 mm (B x H x D)
Vikt: 3.3 kg
Enhet: Styck

Du har nyligen tittat på

Klipsch SLM-5400-C, inbyggnadshögtalare för tak styck
Detta är en slimmad inbyggna...
3990 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.