Isotek M
Spara
Isotek EVO3 Mini Mira, nätfilter avsett för bildapparater i gruppen Tillbehör / Strömprodukter - Strömfilter hos Ljudfokus.se (289ISOTEKMMIRA)

Isotek EVO3 Mini Mira, nätfilter avsett för bildapparater

Erbjudandet gäller t.o.m:
4490 kr
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 289ISOTEKMMIRA
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Isotek EVO3 Mini Mira, nätfilter avsett för bildapparater
Isotek EVO3 Mini Mira, nätfilter avsett för bildapparater
Isotek EVO3 Mini Mira, nätfilter avsett för bildapparater
Isotek EVO3 Mini Mira, nätfilter avsett för bildapparater

Produktinformation

Isotek Mini Mira är ett nätfilter med avancerad filterteknik, som är främst är speciellt framtaget för videoutrustning. Det finns två uttag, där ena är avsett för bildvisare och det andra avsett för bildkällan. Dess unika "Triple Resonance Filter" både förbättrar prestandan och ger ett bra skydd, där man har en speciell, sekventiell mjukstart för känsliga apparater och ett inbyggt 22.500 Amperes intelligent överslagsskydd. På ingången finns en IEC-chassikontakt för C15-kablar (10 Ampere). 

  • Avancerat nätfilter avsett för videoutrustning
  • Chassi i kompakt design som kan väggmonteras
  • Reducerar RF-störningar med 30 dB
  • Förlänger enheternas livslängd genom sitt skydd
  • Inre kablage av silverpläterad OFC-koppar med PTFE-isolering (Polytetrafluoreten)
  • Max belastning per uttag: 1.150 Watt (230V)

Isotek grundades år 1999 av Keith Martin i Hampshire, England. Keith hade ett grundmål med Isotek – att öka prestandan för alla ljudsystem genom att skapa en helhetslösning för den alltmer degraderade strömkvaliteten. Ett mycket högt mål som kräver en hög nivå av dedikering.
Det ligger en rigorös forskning och utveckling bakom Isoteks produkter. Som specialist på strömfiltrering tillverkar man endast produkter inom denna genre. Produkterna renar inte bara strömmen vilket ger en prestandahöjning för alla typer av ljud- och videoprodukter utan absorberar även skadliga spikar och transienter vilka kortar livslängden på produkterna.
 

Hur Isotek löser strömreningen bättre än andra
En ofta förekommande uppfattning av alla de olika strömreningsprodukter (skydds- och filterkretsar) är att man begränsar dynamiken i musiken, speciellt när slutsteg är inkopplade. Vad är då anledningen till detta?
När strömmen i hemmets eluttag skall renas, eller rensas upp, så försöker man stävja variationer, spikar, distorsioner och ringningar. Fritt uttryckt kan man säga att man "dämpar" ner den orena strömmen och att man då kan uppfatta det som att även musikens toppar - dynamiken - också blir dämpad. En förstärkare eller ett rent slutsteg är enskilt den komponent i systemet som alstrar mest ström, och är därför också den mest känsliga komponenten för hur kvalitativ strömmen är. Viktigt är att göra filtreringen extremt noggrant, och det är här Isotek glänser med sitt stora och breda kunskapsområde.
Deras filosofi är att applicera mindre individuella filter i en och samma produkt, som är anpassade för ett specifikt ändamål. Det förebygger också olika apparater från att störa varandra genom elnätet. Förutom standardfilter så har Isotek designat egna filter som man använder i kombinationer och på olika nivåer i sina produkter.

Isotek´s filterlösningar i korta drag
Shuntfilter: den enklaste formen av filter som sitter parallellt med Fas och Nolla.
Seriefilter: en typ av spole som kopplas i serie. Samtliga av dessa filter är helt egengjorda av Isotek i deras produkter.
Deltafilter: en avancerad form av shuntfilter som även kopplas in till jord. Det fungerar som tre olika Shuntfilter i ett och är den mest praktiska lösningen för den värsta typen av brus.
Multi Layer Deltafilter: ett deltafilter där filtreringen delas upp i olika delar av frekvensområdet och på så sätt kan skräddarsys.
Polaris-X: återfinnes i samtliga Isotek produkter, baserad på Kirchhoffs två lagar. Med väldigt avancerade kretsar guidas elektronerna genom ledarna där induktansen är som lägst.
Gating: används i anpassning för medium strömstyrka, med skapad balans mellan uttagen och därmed optimala förhållanden för filtrena.
Adaptiv Gating: känner automatiskt av strömstyrkan i de olika uttagen på en produkt. Detta skapar en balans mellan uttagen och en perfekt miljö för filtreringen - oavsett strömstyrka.

"The IsoTek Mini Mira is the perfect device to prevent mains interference or damage to your AV home cinema system – an excellent recommendation for your home cinema!"
Heimkino

"The Mira’s effect was immediately noticeable on all displays… The IsoTek Mini Mira should be auditioned by anyone interested in achieving the very best picture and sound quality"
AV Review

Specifikationer

Mått: 130 x 65 x 170 mm (B x H x D)
Vikt: 0.9 kg

Rekommenderade tillbehör

Isotek Premier, jordad nätkabel med C15-kontakt
Riktigt seriös nätkabel...
fr. 2990 kr

Du har nyligen tittat på

Isotek EVO3 Mini Mira, nätfilter avsett för bildapparater
Nätfilter med avancerad filt...
4490 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Isotek Premier, jordad nätkabel med C15-kontakt 1.5 meter
Riktigt seriös nätkabel, som skyddar effektivt m...
2990 kr
Köp
Info
Supra Lorad 2.5 SPC strömkabel 10 Ampere, vinklad stickpropp 1 meter
Detta är en silverpläterad skärmad strö...
599 kr
Köp
Info

Tillbehör

Isotek Premier, jordad nätkabel med C15-kontakt
Riktigt seriös nätkabel...
fr. 2990 kr

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.