Isotek Premier, jordad nätkabel med C15-kontakt Isotek | Kablar & kontakter | Ljudfokus.se
Spara
Isotek Premier, jordad nätkabel med C15-kontakt  i gruppen Kablar / Strömkablar hos Ljudfokus.se (289ISOTEKPREEVO3VAR)

Isotek Premier, jordad nätkabel med C15-kontakt

Erbjudandet gäller t.o.m:
 
Antal: 
Artnr: 289ISOTEKPREEVO3VAR
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Isotek Premier, jordad nätkabel med C15-kontakt
Isotek Premier, jordad nätkabel med C15-kontakt
Isotek Premier, jordad nätkabel med C15-kontakt
Isotek Premier, jordad nätkabel med C15-kontakt
Isotek Premier, jordad nätkabel med C15-kontakt

Produktinformation

Isotek Premier är en riktigt seriös nätkabel i den mer överkomliga Explorer-serien och startskottet av firmans genomtänkta modeller, riktade mot den seriösa entusiasten. Kabeln ersätter den tidigare Premium och finns i tre olika kontakt-utföranden - i det här fallet så har kabeln den mest förekommande, jordade C15-kontakten till apparatänden. Konstruktionen består av silverpläterade OFC-kopparledare och Teflon FEP som isoleringsmaterial. Kabeln finns enbart i 1.5 meters längd.
 
  • Extremt prisvärd modell av nätkablar från Isotek
  • Tre silverpläterade OFC-kopparledare på 2 mm²
  • Tvistade ledare ger ett starkare skydd mot RF-störningar
  • Teflon FEP isolering
  • Konakter med 24 Karats guldpläterade ledardelar
  • Diameter: 10 mm
  • Här med jordad C15-apparatkontakt (10A)

Isotek grundades år 1999 av Keith Martin i Hampshire, England. Keith hade ett grundmål med Isotek – att öka prestandan för alla ljudsystem genom att skapa en helhetslösning för den alltmer degraderade strömkvaliteten. Ett mycket högt mål som kräver en hög nivå av dedikering.
Det ligger en rigorös forskning och utveckling bakom Isoteks produkter. Som specialist på strömfiltrering tillverkar man endast produkter inom denna genre. Produkterna renar inte bara strömmen vilket ger en prestandahöjning för alla typer av ljud- och videoprodukter utan absorberar även skadliga spikar och transienter vilka kortar livslängden på produkterna.

EVO3 Premier
Isotek har uppdaterat den tidigare instegsmodellen Premium och detta är ett mer seriöst alternativ av nätkabel till entusiaster som sitter hemma med exklusiva anläggningar, både för musik eller bio. Tanken är att ersätta den enkla standardmodellen som följer med i kartong till apparaten. EVO3 Premier följer arvet och firmans filisofi att erbjuda strömrelaterade produkter med högsta kvalitet till ett oslagbart pris. Modellen har tagit två år att utveckla och numer finner vi tre 2 mm² silverpläterade OFC-kopparledare som ledarmaterial. Med inblandning av silver så får man en högre ledningsförmåga och bättre elektriska egenskaper. Ledarna ligger parallellt med en svagt roterad tvinning.

Kontakterna är gjorda i 24 Karats guldpläterad OFC-koppar och är framtagna av Isotek exklusivt för denna kabel. Isoleringsmaterialet kring varje ledare är Teflon FEP (Fluorinated Ethylene Propylene), som är ett extremt tåligt material, både mot fysisk stress och höga respektive låga temperaturer. Detta material som isolering finner vi vanligtvis i betydligt mer exotiska modeller.
Runt alla ledarna ligger en fyllnad av bomull, som förutom att vara en utmärkt isolator även motverkar mikrofoni. Efter fyllnaden sitter det ett hölje av papper som en buffert till ytterhöljet, som i sin tur är av PVC, som gör kabeln flexibel samtidigt som den ger ett bra skydd mot tryck och klämskador.
Färgen på kabeln är matt blå/lila och kontakterna är ljusgråa.
Premier är ungefär lika tjock som sin föregångare men lättare att hantera - d.v.s. mindre styv.

Olika kontaktutföranden
Premier tillverkas enbart i en längd på 1.5 meter, och kontakteras i tre olika utföranden av IEC-kontakten (apparatänden). C7 är i ojordat utförande, C15 är den mest förekommande, jordade varianten för 10 Ampere, medans C19 är den större, jordade 16 Amperes kontakten för de riktigt effektslukande slutstegen eller för grendosor vars totala kapacietet överstiger behovet för 10 Ampere.
Men detta betyder att man nu kan köpa en Isotek nätkabel till sin mer exotiska strömrenare Aquarius, som kräver en kabel med C19 IEC, för betydligt mindre pengar än den mer kostsamma nätkabeln Extreme, vilket tidigare har varit den enda kabeln från Isotek som passat. Premier blir alltså ett ypperligt alternativ för dig som tycker att Extreme landar i en lite för hög prisklass, även om den naturligtvis håller en högre kvalitet.
Ta gärna en titt under produktbilderna så ser du de olika IEC-kontakterna!

"The IsoTek EVO3 Premier power cable is a bit of a no-brainer as far as I am concerned – the benefits of high-end power cable design, but without the high price. Recommended!"
Hifi Pig

"This lead offers a level of performance that competes with considerably more expensive cables… so effective and such good value for money that I now have three!"
Hifi World

Specifikationer

Typ: Färdigterminerade

Rekommenderade tillbehör

Supra MD06 MK3 SP, grendosa med NIF-filter & överspänningsskydd
Grendosa med med avskärmat c...
1649 kr
Köp
Info
Vincent CD S1.2, CD-spelare med DAC svart
En påkostad CD-spelare med i...
19990 kr
Köp
Info

Du har nyligen tittat på

Isotek Premier, jordad nätkabel med C15-kontakt
Riktigt seriös nätkabel...
fr. 2990 kr

Produkter relaterad till din historik

Supra MD06 MK3 SP, grendosa med NIF-filter & överspänningsskydd
Grendosa med med avskärmat chassi i aluminium, NIF-fi...
1649 kr
Köp
Info
Vincent CD S1.2, CD-spelare med DAC svart
En påkostad CD-spelare med inbyggd DAC, rörbesty...
19990 kr
Köp
Info

Tillbehör

Supra MD06 MK3 SP, grendosa med NIF-filter & överspänningsskydd
Grendosa med med avskärmat c...
1649 kr
Köp
Info
Vincent CD S1.2, CD-spelare med DAC svart
En påkostad CD-spelare med i...
19990 kr
Köp
Info

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.