Köp DLS Flatsub 8.2 platt subwoofer, mattvit på Ljudfokus.se!
Spara
DLS Flatsub 8.2 väggmonteringsbar aktiv subwoofer, mattvit i gruppen Högtalare / Subwoofers hos Ljudfokus.se (610HFS463017W)

DLS Flatsub 8.2 väggmonteringsbar aktiv subwoofer, mattvit

Erbjudandet gäller t.o.m:
5490 kr
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 610HFS463017W
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
DLS Flatsub 8.2 väggmonteringsbar aktiv subwoofer, mattvit
DLS Flatsub 8.2 väggmonteringsbar aktiv subwoofer, mattvit
DLS Flatsub 8.2 väggmonteringsbar aktiv subwoofer, mattvit
DLS Flatsub 8.2 väggmonteringsbar aktiv subwoofer, mattvit

Produktinformation

DLS Flatsub 8.2 är en 8" aktiv subwoofer, vars grundidé är att den hängs på väggen för en diskret installation, men den kan lika gärna läggas under soffan och på så sätt försvinna helt. Man har uppdaterat basen och numer sitter det ett digitalt förstärkeri på hela 250 Watts uteffekt. Detta är den perfekta lösningen för ditt on-wall eller inbyggnadsprojekt i hemmet, som är i behov av mer kropp och muller i basområdet. 

  • Vägghängd och svensktillverkad aktiv subwoofer med kabinett i diskret mattvit finish
  • Kan även placeras under soffan
  • Kan monteras både vertikalt eller horisontellt via medföljande väggfäste
  • Spelar ner till 25 Hz!
  • Klass D-förstärkare med 250 Watts uteffekt
  • Bass EQ +4 dB@40 Hz
  • Både en svart och grå frontgrill medföljer
  • RCA in och ut gör att man kan sammanlänka fler basar tillsammans
  • Auto on

Flatsub 8.2 ersätter föregångaren Flatsub 8, och är storebror till Flatsub Midi. Den främsta skillnaden ligger i det större kabinettet och det 100 Watt starkare slutsteget (totalt 250 Watt i Flatsub 8.2). Detta borgar för en renare och mer kontrollerad basåtergivning.

Svenska DLS har överösts med lovord från recensenter med sina Flatbox-högtalare. Minstingen av aktiva subbasar - Flatsub 8.2 - följer spåret med idén att hänga högtalarna på väggen, där de tar minimalt med plats, låter som riktig Hifi och smälter in perfekt i inredningen. 
Genom att flytta väggfästet kan basen hängas både horisontellt och vertikalt.
Oftast har man ljusare väggar i hemmen idag. Därav tillverkas Flatsub 8.2 som standard i mattvit finish för att på bästa sätt smälta in, men subbasen finns även i pianolackad svart (tillägg) för den som önskar att som exempel bryta av en ljus vägg och ge inredningen mer kontrast.

Flatsub 8.2 är främst konstruerad för att hängas på väggen, men den kan lika gärna placeras på golvet, exempelvis under en soffa. Det 8" stora baselementet sitter "osynligt" på baksidan vänd mot väggen så framsidan är helt slät.
Tillsammans med DLS´s egna Flatbox-modeller skapar de tillsammans en perfekt symmetri i design, men givetvis passar Flatsub 8.2 lika bra till alla övriga fabrikats högtalarmodeller.

Med hjälp av variabel volymjustering, variabelt lågpassfilter och en variabel faskontroll matchar Flatsub 8.2 många olika typer av lyssningsrum och högtalaruppställningar. På baksidan finner vi både RCA in- och utgångar för att kunna kopplas vidare till fler enheter. Det inbyggda, digitala förstärkeriet är på hela 250 Watt.
Dessutom finns en Bass EQ som ställer på signalen vid 40 Hz med 4 dB. Detta ger mer "kick" till ljudet, och kan hjälpa basen i rum där man får en dipp i det frekvensområdet.
DLS Svenska AB grundades år 1980 av tre hängivna killar som ett ingenjörsföretag vars innovativa uppfinning var tillverkningen av en "state-of-the-art" polisradio. Detta ledde till att man senare utvecklade förstklassiga ljudprodukter för bil och på tidigt 2000-tal entrade man marknaden för hemprodukterna. Flatbox-serien blev en succé, som östs med lovord över sig från recensenter för sitt enastående ljud och höga WAF.

Specifikationer

Konstruktion: Aktiv, sluten låda
Utförande: Väggmonteringsbar
Variabel delningsfrekvens: 40 - 200 Hz
Bestyckning: 8 tum
Förstärkareffekt: 250 Watt
Frekvensomfång: 25 - 200 Hz
Anslutning: 1 x stereo in/ut , LFE
Färg: Vit
Mått: 465 x 300 x 171 mm (B x H x D)
Vikt: 12.5 kg

Prisvärda paket

Rekommenderade tillbehör

Proson Arctic Subwooferkabel
Detta är en välbyggd, k...
fr. 249 kr

Du har nyligen tittat på

DLS Flatsub 8.2 väggmonteringsbar aktiv subwoofer, mattvit
Detta är en platt aktiv 8" s...
5490 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Proson Arctic Subwooferkabel, 3 meter
Detta är en välbyggd, kvalitativ och oerhör...
349 kr

Tillbehör

Proson Arctic Subwooferkabel
Detta är en välbyggd, k...
fr. 249 kr

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.