Köp Audio Pro C10 MKII med Chromecast, AirPlay 2 & Bluetooth, svart på Ljudfokus.se!
Spara 300 kr
Audio Pro C10 MKII med Chromecast, AirPlay 2 & Bluetooth, svart i gruppen Kampanj / Sommarrea hos Ljudfokus.se (287C10MKIIB)

Sommarrea

Audio Pro C10 MKII med Chromecast, AirPlay 2 & Bluetooth, svart

Erbjudandet gäller t.o.m: 2024-07-21
3489 kr / 3190 kr 3490 kr
3490 kr
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 287C10MKIIB
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Audio Pro C10 MKII med Chromecast, AirPlay 2 & Bluetooth, svart
Audio Pro C10 MKII med Chromecast, AirPlay 2 & Bluetooth, svart
Audio Pro C10 MKII med Chromecast, AirPlay 2 & Bluetooth, svart
Audio Pro C10 MKII med Chromecast, AirPlay 2 & Bluetooth, svart
Audio Pro C10 MKII med Chromecast, AirPlay 2 & Bluetooth, svart
Audio Pro C10 MKII med Chromecast, AirPlay 2 & Bluetooth, svart
Audio Pro C10 MKII med Chromecast, AirPlay 2 & Bluetooth, svart

Produktinformation

Audio Pro C10 MKII är en rejält upphottad Wifi-högtalare som fått högre ljudkvalitet och som numer - utöver Audio Pro´s egna plattform - både har Google Cast samt AirPlay 2 för multiroom-streaming. Här slår du alltså tre flugor i en smäll! Dessutom har man stöd för Tidal Connect. Designen och storleken är lik föregångaren, men där bärhandtaget ersatts av en läcker (och avtagbar) tygfront, som fästes med magneter som sitter dolt förankrade, vilket innebär att du fortfarande kan välja ett utseende där högtalarelementen är exponerade. Välj själv hur du vill framtona högtalaren i ditt rum. Ljud&Bild sade en en föregångare att konkurrenterna lät "som uttorkade blomlådor". Med nya C10 MKII har man lyft ljudet till en ytterligare nivå. Det är imponerande!

  • Aktiv Wifi-högtalare i stilren design med raka linjer och ett modernt formspråk
  • Bluetooth 4.2 är den perfekta backup-lösningen när ett nätverk saknas
  • Multiroom-funktion via Audio Pro´s egna plattform, Google Cast eller AirPlay 2
  • Stöd för Tidal Connect, Spotify Connect, Deezer, Tune-In m.m
  • Subwoofer-utgång om man vill utöka med ett rikare basregister via SW-5 eller SW-10
  • Har fler snabbvalsknappar än sin föregångare
  • Kan re-streama ljudet 

En svensk högtalarexpert med ett världstäckande erkännande
I Helsingborg byggs några av de mest välljudande trådlösa högtalarna på marknaden, som är extremt utmärkande i sitt prissegment. Audio Pro började som ett litet företag redan 1978 och har under 2000-talet tagit ett rejält fäste med sina innovativa lösningar, där man kombinerat sin expertis inom högtalarutveckling med en smart och funktionell trådlös uppkoppling. Något som gifter sig otroligt bra tillsammans och är just det som många efterfrågar idag. 
Det lilla företaget har växt till en respekterad jätte.

Stefan Pantzar har tackat för sig och sålde bolgaet i början av år 2017 till Jens Henriksen från Zound Industries (Urbanears, Marshall, Molami) som försäljningschef och Nils Ankarcrona som ekonomichef. Allting utvecklas, marknadsförs och säljs fortfarande från huvudkontoret i Helsingborg.

Addon C10 MKII
Våren 2021 så lanserade man en ny, banbrytande och rykande het Wifi-högtalare - C10 MKII. Ljudet och utseendet påminner mycket om den mångfaldigt prisbelönta föregångaren C10. 
Givetvis kan man bygga multiroom-ljud via Audio Pro´s egna app, men det som gör högtalaren så intressant är att man även har möjligheten att använda sig av AirPlay 2 eller Google Cast, om man föredrar detta. En värld av oändliga möjligheter, skulle man nästan kunna säga.

”Denna trippelfunktion är ett önskemål som vi har fått som feedback från våra kunder under den senaste tiden. Man har önskat en valfrihet kring vilket system man kan använda för att skapa sitt multirumsystem”, berättar Jens Henriksen, CCO på Audio Pro. ”Att kunna koppla ihop våra högtalare med andra högtalare som använder sig av Google Cast eller AirPlay 2 har också indikerats som önskvärt. C10 har vunnit många priser under de senaste åren och vi räknar med att detta kommer att hålla i sig, även med C10 MkII. Vi har till och med förbättrat produkten ännu lite mer ljudmässigt, genom att ändra på utformningen av basreflexporten för bättre flöde samt uppdaterat en del kritiska komponenter inne i kabinettet. Och kompatibiliteten med AirPlay 2 och Google Cast lär inte göra saken sämre. Nu kan man spela sin favoritlåt i samtliga rum i huset inte enbart genom Audio Pros multirumslösning, men även med hjälp av Apples och Googles system”

Jens Henriksen fortsätter: ”Den utveckling som vi har sett med att kunder i allt högre grad börjat damma av sina gamla vinylspelare, eller kanske t.o.m införskaffat en ny, gör att vi även i denna produkt låtit restreaming vara en viktig funktion. Då kan man koppla sin skivspelare direkt in i högtalaren. Våra populära presets, som gör att du med ett enkelt tryck kan få igång din favoritspellista eller favoritradiokanal, utan att ens öppna appen, låter vi ökas på till 6 knappar.” avslutar Jens Henriksen.
Och nog låter det som om högtalaren blivit en generation 2.0 med extra allt.

För den här högtalaren imponerar stort och har en överraskande stor ljudbild att leverera, där speciellt basförmågan förbluffar mest. Ta en titt på frekvensomfånget, som är angivet ner till imponerande 45 Hz.
Inbyggt finns 2x20 Watt som driver de två 0.75" textil-diskanterna, samt 40 Watt till det centerade och långslagiga 5.25" elementet. Med klass D-tekniken får man hög effektivitet. 
Med Audio Pro´s stora kunskap inom högtalarkonstruktioner - som sträcker sig över 40 år tillbaka i tiden - så levererar Addon C10 MKII ett helgjutet och läckert ljud, där du hör varje detalj i musiken när du spelar.

"When we tested the original C10, we pitted it against models almost double its price and found it bettered them. We’re happy to report that the case for buying a C10 stands today – if £500 ($500) is your maximum budget, you’ll be hard-pressed to find a speaker that comes close to the Audio Pro C10 MkII. We miss the handle, but in return we can't argue with three options for multi-room streaming or the levelled-up grippy bass and improved hi-fidelity performance"
What Hifi, England med stämpeln ´´Five stars´

Audio Pro, idag vida kända för sina trådlösa aktiva högtalare, har sedan starten 1978 gjort allt i sin makt för att leverera bästa möjliga ljud till ett lika bra pris. Den patenterade tekniken ACE-bass var rivstarten, vilken innebar att man kunde få ut mer bas ur ett mindre kabinett och redan under det glimrande 80-talet cementerade man sin position bland giganterna på marknaden.

Specifikationer

Konstruktion: 2-vägs, aktiv single-stereo högtalare
Utförande: AirPlay 2 , Bluetooth , Chromecast , Subwoofer-utgång
Bestyckning: Dubbla 0.75" diskanter, 5.25" mellanregister/baselement
Förstärkareffekt: 2x20 Watt (diskant) + 40 Watt (bas)
Frekvensomfång: 45 - 20.000 Hz
Ingångar: 1 x Bluetooth , 1 x stereo RCA , 1 x Wifi
Utgångar: 1 x subwoofer pre out
Delningsfrekvens: 2.500 Hz
Färg: Svart
Mått: 320 x 165 x 185 mm (B x H x D)

Rekommenderade tillbehör

Audio Pro SW-5 aktiv subwoofer, svart
Detta är en aktiv 8" subwoof...
2490 kr
Köp
Info

Du har nyligen tittat på

Audio Pro C10 MKII med Chromecast, AirPlay 2 & Bluetooth, svart
Audio Pro C10 MKII är en rej...
3190 kr
3490 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Audio Pro SW-5 aktiv subwoofer, svart
Detta är en aktiv 8" subwoofer med ett nedåtrikt...
2490 kr
Köp
Info
Audio Pro G10 aktiv Wifi-högtalare med Google Cast & AirPlay 2, ljusgrå styck
Detta är en aktiv Wifi-högtalare med Chromecast ...
1799 kr
Köp
Info

Tillbehör

Audio Pro SW-5 aktiv subwoofer, svart
Detta är en aktiv 8" subwoof...
2490 kr
Köp
Info

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.