Köp Audio Pro SW-5 aktiv subwoofer, svart på Ljudfokus.se!
Spara
Audio Pro SW-5 aktiv subwoofer, svart i gruppen Högtalare / Subwoofers hos Ljudfokus.se (287SW5B)

Audio Pro SW-5 aktiv subwoofer, svart

Erbjudandet gäller t.o.m:
2490 kr
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 287SW5B
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Audio Pro SW-5 aktiv subwoofer, svart
Audio Pro SW-5 aktiv subwoofer, svart
Audio Pro SW-5 aktiv subwoofer, svart
Audio Pro SW-5 aktiv subwoofer, svart
Audio Pro SW-5 aktiv subwoofer, svart

Produktinformation

Audio Pro SW-5 är en aktiv subwoofer som är bestyckad med ett långslagigt 8" element, som är riktat ner mot golvet för en god spridning. Baktill - ovanför slutsteget - finnes en slitz-port med runda hörn som minimerar blåsljud, samtidigt som man kan ta del av energin som förstärks mot en bakre vägg. Modellen ersätter den omtyckta Addon Sub. Designen och måtten är väldigt snarlika men det är innehållet som förbättrats, där vi bl.a finner ett mer välljudande klass D-steg. Designen påminner mer om dess storebror SW-10 med Audio Pro´s logga på kabinettets nedre hörn på fronten. Bra har blivit bättre!

  • Aktiv subwoofer med ett 8" långslagigt element och slitz-port för minimalt med blåsljud
  • Klass D-slutsteg på 150 Watt ger en god kontroll över kon-utslagen
  • Perfekt baskomplement till deras aktiva högtalare som Addon C10 eller A26
  • Kompakt design med en mattlackerad yta som passar ypperligt med Ikea-möbler
  • Har lågnivå RCA in för subwooferkabel
  • Automatiskt av/påslag
  • Fasvippa på 0 eller 180 grader
  • Kabinettet är endast 275 mm i kubik (plus fötter och reglage)

Hjärtat slår för basen
Tillför man mer basregister till ett ljudsystem, så får man en ökad realism och rytmik till musiken och känslan av att hela ljudbilden blir större. Detsamma gäller om man har sitt system kopplat till en TV och tittar på film, där explosionerna får mera liv i djupbasen. Våra känslor svallar helt enkelt lite extra när basregistret plockar fram en extra fyllighet och kraft till musiken och filmljudet. 

En svensk högtalarexpert med ett världstäckande erkännande
I Helsingborg byggs några av de mest välljudande trådlösa högtalarna på marknaden, och definitivt extremt utmärkande i sitt prissegment. Audio Pro började som ett litet företag redan 1978 och har sakta men säkert jobbat sig upp till att bli ett välrenommerat märke med stor försäljning. Boomen med trådlösa högtalare ledde till att omsättningen ökade till respektabla 300 miljoner kronor 2016, och plötsligt var det lilla företaget inte så litet längre. Mycket av framgången beror på ett dramatiskt skifte för ett par år sedan. Audio Pro valde kort och gott att sluta med vanliga analoga högtalare för att istället helt satsa på trådlösa modeller.

Faktum är att företagets över 40 år långa historia startade med ett mångårigt fokus på utveckling och produktion av just subwoofers. Dessa subbasar hade en nydanande konstruktion med den s.k. ACE-Bass teknologin - utvecklad av företagets grundare Stefan Pantzar, vilket resulterade i en ljudkvalitet som gjorde sig väl känt inom branschen på endast några få år. Audio Pros produkter B2.50 och B4.200, som lanserades under 1980-talet, omtalas fortfarande bland audiofiler.

SW-5
Den här baslådan tar vid där den omtyckta, storsäljande och kritikerrosade Addon Sub slängde in handduken. Audio Pro bygger i grund och botten på samma koncept, där man skapat en kompakt och stilfull subwoofer som spelar förbluffande bra för sin storlek. SW-5 är ett levande bevis på att över 40 års produktutveckling ger en produktkännedom få förunnade.
Med ett nedåtriktat, långslagigt 8" baselement och ett inbyggt 150 Watts klass-D förstärkeri får man en tight och kontrollerad spelstil. Audio Pro har också medvetet formgivit SW-5 till att vara diskret och passa in i de flesta hem. Med kontrollerna på baksidan får man en eleganta och stilfull design, som gör basen lättplacerad i rummet.
Testa och ställ den i ett hörn, för där brukar basen vanligtvis få bäst återkoppling i rummet. Man kan vinna upp till 6 dB genom detta, vilket i sin tur bidrar till att man belastar både steget och elementet mindre.

Vi är helt övertygade om att du kommer ha mycket nöjd med Audio Pro SW-5!

Audio Pro, idag vida kända för sina trådlösa aktiva högtalare, har sedan starten 1978 gjort allt i sin makt för att leverera bästa möjliga ljud till ett lika bra pris. Den patenterade tekniken ACE-bass var rivstarten, vilken innebar att man kunde få ut mer bas ur ett mindre kabinett och redan under det glimrande 80-talet cementerade man sin position bland giganterna på marknaden.

Specifikationer

Konstruktion: Aktiv baslåda med bakåtriktad port
Variabel delningsfrekvens: 50 - 130 Hz
Bestyckning: 8" baselement, nedåtriktat
Förstärkareffekt: 150 Watt
Frekvensomfång: 35 - 130 Hz
Ingångar: Lågnivå RCA
Färg: Svart
Strömförbrukning: <0.5 Watt (standby)
Mått: 275 x 300 x 290 mm (B x H x D)
Vikt: 7.8 kg

Prisvärda paket

Rekommenderade tillbehör

Du har nyligen tittat på

Audio Pro SW-5 aktiv subwoofer, svart
Detta är en aktiv 8" subwoof...
2490 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Sonic Design SD-fötter 4-pack, 4-12 kg för subwoofer & centerhögtalare
Svenska Sonic Designs dämpkuddar minskar vibrationer ...
148 kr
Köp
Info

Tillbehör

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.