Audio Pro Addon C3 aktiv högtalare med nätverk, svart Audio Pro | Streaming | Lj
Audio Pro Addon C3 aktiv högtalare med nätverk, svart i gruppen Högtalare / Portabelt ljud hos Ljudfokus.se (287ADDONC3B)

Audio Pro Addon C3 aktiv högtalare med nätverk, svart

2990 kr / 1988 kr
Du sparar 1002 kr
Artnr: 287ADDONC3B
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Audio Pro Addon C3 aktiv högtalare med nätverk, svart
Audio Pro Addon C3 aktiv högtalare med nätverk, svart
Audio Pro Addon C3 aktiv högtalare med nätverk, svart
Audio Pro Addon C3 aktiv högtalare med nätverk, svart
Audio Pro Addon C3 aktiv högtalare med nätverk, svart

Produktinformation

Audio Pro Addon C3 är en stilren och aktiv högtalare i single-stereo utförande, med ett läckert bärhandtag i läder på toppen. Inbyggt finns trådlöst nätverk som ger möjlighet till bl.a Spotify Connect och AirPlay, samt så kan man enkelt bygga ut ljud i flera rum samtidigt genom att addera flera Audio Pro Connectivity-modeller. Dessutom finns det även Bluetooth för en enkel uppkoppling utan nätverk, och med batteridriften är detta din givna ljudvän på stranden, båten eller sommarstugan.

  • Single-stereo högtalare med en stilren och modern design
  • Inbyggt batteri med 15 timmars speltid (halv volym)
  • Inbyggt trådlöst nätverk med bl.a AirPlay, Spotify Connect, Tidal och en fri styrapp
  • Bluetooth 4.0
  • Möjlighet för utbyggnad till multiroom
  • Hanterar MP3, WMA, AAC, FLAC, Apple Lossless
  • USB DC ut för laddning av mobiler/surfplattor (max 5V, 1000 mA)
  • Analog RCA coh 3.5 mm stereoingång, subwoofer ut

En svensk högtalarexpert med ett världstäckande erkännande
I Helsingborg byggs några av de mest välljudande trådlösa högtalarna på marknaden, och definitivt extremt utmärkande i sitt prissegment. Audio Pro började som ett litet företag redan 1978 och har sakta men säkert jobbat sig upp till att bli ett välrenommerat märke med stor försäljning. Boomen med trådlösa högtalare ledde till att omsättningen ökade till respektabla 300 miljoner kronor 2016, och plötsligt var det lilla företaget inte så litet längre. Mycket av framgången beror på ett dramatiskt skifte för ett par år sedan. Audio Pro valde kort och gott att sluta med vanliga analoga högtalare för att istället helt satsa på trådlösa modeller.
Även om det tog tid innan omsättningen satte fart efter det nya vägvalet, så berodde det mycket på att Audio Pro lyckades få till ett bättre ljud ur högtalarna än många av konkurrenterna. Att förenkla användningen av Spotify hjälpte naturligtvis till, men det gjorde nog även ljudkvaliteten, tror Stefan Pantzar:
– Vi har försökt göra det enkelt att koppla upp och använda, och det tror jag att vi har lyckats ganska så bra med, säger Stefan Pantzar på Audio Pro.

Connectivity-serien
Audio Pro anställde i början av år 2017 Nils Ankarcrona som ekonomichef och Jens Henriksen från Zound Industries (Urbanears, Marshall, Molami) som försäljningschef. De planerar att bygga ut för att klara av efterfrågan på trådlösa högtalare. Bland dessa kan nämnas nya Connectivity-serien, som bygger vidare på den rosade och storsäljande Addon-serien, fast med tillägget att erbjuda streaming via nätverket och integration av multiroom. Allting har utvecklats, marknadsförs och säljs från huvudkontoret i Helsingborg.

Connectivity-modellerna kan också spela på egen hand i olika rum och styrs från en app. Med hjälp av denna kan man konfigurera hur högtalarna ska bete sig och programmera fyra knappar så att man enkelt kan välja sin favoritkanal på radio. 
– De har ju inte radio inbyggt, men vi tror att välja ljudkälla – även radio – från förhandsinställningarna är något som kunderna kommer att uppskatta, säger Steinar Arnason, vice VD på Audio Pro.

Connectivity-högtalarna har Bluetooth och Wifi-anslutning och på baksidan finns en analog ljudingång för exempelvis en platt-TV eller skivspelare. Det finns även en subwoofer-utgång, och en trådlös subwoofer finns tillgänglig från Audio Pro. Den passar till både Addon C-serien och andra högtalare med subwoofer-utgång.

Conmnectivity-serien inkluderar även en trådlös adapter döpt till Link1. Den har bl.a optisk ljudingång och kan kopplas till befintliga högtalare så att även äldre enheter kan strömma musik.

Addon C3
Detta är en aktiv högtalare i ett ytterst kompakt och stilfullt format. Skillnaden rent ljudmässigt mot storebror Addon C5 är att den här högtalaren är bestyckad med ett mindre 3.5" baselement, och att kabinettet är än mer platsbesparande. Trots detta kan Addon C5 spela ner till 60 Hz i basområdet, men den spelar givetvis inte lika starkt och fylligt som sin storebror.
Inbyggt finns totalt 25 Watt att tillgå från det digitala förstärkeriet, som driver dubbla 0.75" textil-diskanter och ett centerat och långslagigt 3.5" element. Med Audio Pro´s stora kunskap inom högtalarkonstruktioner - som sträcker sig drygt 40 år tillbaka i tiden - så levererar Addon C5 ett helgjutet och prydligt ljud, där du hör varje detalj i musiken när du spelar.

En mer användbar skillnad - som utökar dess användningsområde - är att Addon C3 har ett inbyggt och laddningsbart batteri, som ger dryga 15 timmars spelande på halvfart, och runt nio timmar med maxvolym.
Addon C3 blir därmed inte bara ytterst lämpad för kök, arbetsplatsen eller allrummet, utan även perfekt att ta med sig till stranden, båten eller sommarstugan.


Audio Pro, idag vida kända för sina trådlösa aktiva högtalare, har sedan starten 1978 gjort allt i sin makt för att leverera bästa möjliga ljud till ett lika bra pris. Den patenterade tekniken ACE-bass var rivstarten, vilken innebar att man kunde få ut mer bas ur ett mindre kabinett och redan under det glimrande 80-talet cementerade man sin position bland giganterna på marknaden.

Specifikationer

Konstruktion: 2-vägs, aktiv, single-stereo
Typ: Single-stereo
Bestyckning: Dubbla 0.75" diskanter, 3.5" mellanregister/baselement
Förstärkareffekt: Total effekt: 25 Watt
Frekvensomfång: 60 - 20.000 Hz
Anslutning: 1 x 3.5mm stereo, 1 x Bluetooth, 1 x Ethernet/Wifi, 1 x USB-A (laddning)
Funktioner: AirPlay, Bluetooth, Multizone, Nätverksstreaming, Spotify Connect, Styrapp, Tidal, Wifi
Färg: Svart
Strömförbrukning: Wifi / standby / på: 1.6 / 0.43 / 3 Watt
Mått: 215 x 115 x 135 mm (B x H x D)

Prisvärda paket

Audio Pro Multiroompaket Medium, svartgrå
Ett multiroompaket bestående...
6398 kr (7470 kr)

Rekommenderade tillbehör

Supra MP-Cable 3.5mm stereo
3,5 mm stereo-ljudkabel av hö...
fr. 89 kr

Du har nyligen tittat på

Audio Pro Drumfire, aktiv Wifi-högtalare, Silk White
En Wifi-uppkopplad högtalare...
4990 kr (6990 kr)
Audio Pro Addon C5 aktiv högtalare med nätverk, vit
Stilren single-stereo högtal...
1780 kr (2490 kr)
Audio Pro Multiroompaket Large, svartgrå
Ett multiroompaket bestående...
8398 kr (10460 kr)

Produkter relaterad till din historik

Supra MP-Cable 3.5mm stereo, 0.5 meter
3,5 mm stereo-ljudkabel av högsta kvalitet från ...
89 kr

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har varit i branschen i över 30 år, och vårt mål har alltid varit bättre ljud för mindre pengar.