Köp Yamaha CD-S303, CD-spelare med USB-uppspelning svart på Ljudfokus.se!
Spara
Yamaha CD-S303, CD-spelare med USB-uppspelning svart i gruppen Mediaspelare / CD-spelare hos Ljudfokus.se (159CDS303BL)

Yamaha CD-S303, CD-spelare med USB-uppspelning svart

Erbjudandet gäller t.o.m:
4490 kr
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 159CDS303BL
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Beräknad åter i lager
2024-05-30
Yamaha CD-S303, CD-spelare med USB-uppspelning svart
Yamaha CD-S303, CD-spelare med USB-uppspelning svart
Yamaha CD-S303, CD-spelare med USB-uppspelning svart

Produktinformation

Yamaha CD-S303 är en mycket välljudande och övertygande CD-spelare i sin prisklass, som tar över från 300-modellen som var aktiv på marknaden i många år. Med fräschare komponenter, korta signalvägar och ett mer exakt DAC-chip så lyfter man återgivningen till en högre nivå. Mer musikalitet och flow i musiken, skulle man kunna säga. Kvar är den läckra och retro-inspirerade designen som smälter ihop perfekt med deras egna stereoförstärkare. Då talar vi om en giftig kombination! Frontdelen är i aluminium, som ger ett dyrare utseende och här finnes även en USB-A port för uppspelning från USB-flashminnen.

  • Genomarbetad och välljudande CD-spelare med en läcker retro-design
  • Passar perfekt tillsammans med Yamahas stereoförstärkare eller annat fabrikat
  • Påkostade D/A-omvandlare borgar för en hög ljudkvalitet och minimalt brusgolv
  • Läser MP3 och WMA-filer på CD-R/RW skivor
  • USB-A port för flashminnen (MP3, WMA, LPCM, AAC eller FLAC)
  • Sofistikerad konstruktion och kretslayout 

Att Yamaha behärskar området inom digital signalbehandling känner nog de flesta till. Man har under många år som exempel varit ledande på marknaden inom bioljud och allt vad det innebär. 
Om du söker efter en prisöverkomlig CD-spelare som bjuder på något alldeles extra i prisklassen, så bör deras CD-S303 ligga högt upp på önskelistan. Konstruktionen är mycket påkostad och genomtänkt, där man har selekterade komponenter med korta, symmetriska signalvägar. Man har - för att nämna en detalj - en flytande upphängd mekanik, som att själva laserhuvudet blir helt isolerat och därmed inte kan påverkas av vibrationer. 
Deras Pure Direct-funktion stänger av displayen och de digitala utgångarna, för att få så låg störinverkan mellan kretsarna som möjligt.

Att spelaren dessutom är oerhört läcker att beskåda får ses som ett stort plus i kanten. Yamaha har i många år kört med en retro-inspirerad design på sina stereoprodukter, som ger flashbacks till det goa 70-talet. Tur är väl att spelaren ljudmässigt låter som en modern produkt från år 2021. Modellen tar över när den uppskattade föregångaren CD-S300 slängde in handduken. 
Med uppdaterat komponentval och en mer exakt D/A-omvandling så kommer CD-S303 att bjuda på en ännu större portion musikalitet. Det förtjänar både du och din stereoanläggning!

Om du vill lyfta ljudet ytterligare så kan man använda spelaren som en transport. Med det menas att CD-S303 packar upp digital rådata från CD-skivan och skickar ut detta som ettor och nollor, via antingen den coaxiala eller optiska utgången. Då är det en extern enhet (som en DAC) som får göra den kritiska digital-till-analog omvandlingen.

Utöver detta finns funktioner som CD-text, random play, dimbar display samt att man kan spela upp musik från ett USB-flashminne (MP3, WMA, LPCM, AAC eller FLAC).
Notera att spelaren inte har stöd för Gapless Playback.

Yamaha är idag inom hemelektronik en av de ledande aktörerna på marknaden, där kunskapen speciellt är extra stor inom bearbetningen av surroundljud. Deras historik sträcker sig så långt tillbaka som år 1887, då Torakusu Yamaha grundade bolaget Yamaha Organ Manufacturing Company. Under senare år har man lanserat sin plattform MusicCast, som inom nätverket ger möjligheten att streama musik i hela hemmet. 

Specifikationer

Frekvensomfång: CD: 2 - 20.000 Hz; USB, sampling 96 kHz: 2 - 44.000 Hz
Ingångar: 1 x USB-A
Utgångar: 1 x coaxial , 1 x optisk , 1 x stereo RCA
Signal/brus förhållande: 105 dB
Utnivå: 2V
Distorsion: 0.003 %
Färg: Svart
Medföljande tillbehör: Fjärrkontroll, strömkabel, ljudkabel, batterier, manual
Strömförbrukning: 11 Watt (drift), 0.2 Watt (standby)
Mått: 435 x 86 x 260 mm (B x H x D)
Vikt: 3.5 kg

Rekommenderade tillbehör

Proson Arctic RCA ljudkabel
Detta är en välbyggd, k...
fr. 249 kr

Du har nyligen tittat på

Yamaha CD-S303, CD-spelare med USB-uppspelning svart
Detta är en mycket väll...
4490 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Proson Arctic RCA ljudkabel, 0.5 meter
Detta är en välbyggd, kvalitativ och oerhör...
299 kr
Köp
Info

Tillbehör

Proson Arctic RCA ljudkabel
Detta är en välbyggd, k...
fr. 249 kr

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.