Köp Vincent High End RCA-Cable ljudkabel på Ljudfokus.se!
Spara
Vincent High End RCA-Cable ljudkabel i gruppen Kablar / Analoga ljudkablar hos Ljudfokus.se (320VINCENTRCA)

Vincent High End RCA-Cable ljudkabel

Erbjudandet gäller t.o.m:
 
Antal: 
Artnr: 320VINCENTRCA
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Vincent High End RCA-Cable ljudkabel
Vincent High End RCA-Cable ljudkabel
Vincent High End RCA-Cable ljudkabel

Produktinformation

Vincent High End RCA-Cable är en välbyggd signalkabel för stereobruk, som kommer till sin fulla rätt i en anläggning med höga krav på återgivningen och som är tänkt att få deras egna elektronikenheter att blomma ut på allvar. Här talar vi om en konstruktion som är baserad på rena OFC-kopparledare, som är inpackade i en generös isolering/skärmning av PVC, polyster, nylon och aluminiumfolie. Detta ger ett starkt skydd mot yttre störningar samtidigt som man får en låg inverkan på signalöverföringen. Då man har skärmen ansluten i båda ändarna så behöver man inte ha en riktning på kabeln. Den här signalkabeln låter inte bara bra, den är riktigt snygg också och känns gedigen när man håller den i handen.

  • Signalkabel med 24 stycken 0.2 mm OFC-kopparkardeler
  • Isolering/skärmning: PVC, polyester, nylon och aluminiumfolie
  • Lödda RCA-kontakter med 24 Karats guldplätering
  • Tjocklek: 10 mm i diameter
  • Kabelresistans: 66 Ohm/km
  • Skärmresistans: 50 Ohm/km
  • Impedans: 74.4 Ohm
  • Induktans: 0.34 uH/m
  • Kapacitans: 52.7 pF/m

Vincent CableLine
Hur kan man få en välljudande och kraftfull förstärkare eller CD-spelare att låta ännu bättre? Jo, genom att uppnå den renaste signalen mellan enheterna med få förluster, så minsta lilla mikrodetalj och nyans plockas fram så byter man ut till en anpassad kabel av jämbördig kvalitet. Det är nästan irriterande hur en medföljande kabel i kartong eller en modell av det enklaste slaget bjuder på så lite av all den ljuva musik som presenteras via högtalarna. Ju finare systemet är, desto bättre bör kablarna vara. Vincent´s CableLine-serie ger anläggningen det lyft man vill ha. Genom att använda bättre material, hög teknologi och bearbetning och uppbyggnad av kabeln så hörs skillnaden mer tydligt mot en enklare kabel.

Vincent´s CableLine påminner en hel del om andra kabelmärken från den asiatiska kontinenten. Faktum är att många av dessa kabeltillverkare, även europeiska och amerikanska, kommer från samma fabrik. Priserna kan dock variera stort, men Vincent har alltid haft en god prispolicy, vilket man genomgående märkt i test efter test genom åren. Pris/prestandaförhållandet är utan tvivel på topp. Likaså gäller det givetvis för Vincent CableLine.

Vincent grundades år 1995 som en del i den tyska koncernen Sintron. Filosofin är att göra High End mer överkomligt och deras konstruktioner är extremt genomarbetade och generösa, där man gärna integrerar rör i kretsarna. Utvecklingen sker i Tyskland medans produktionen sker i Asien - en mix som borgar för att prisvärdheten och både ljud- och byggkvaliteten blir helt enastående.

Specifikationer

Typ: Stereokablar RCA

Rekommenderade tillbehör

Vincent CD-S7DAC, CD-spelare med DAC, silver
CD-spelare och tillika en lika v&...
31990 kr
Köp
Info

Du har nyligen tittat på

Vincent High End RCA-Cable ljudkabel
Detta är en välbyggd si...
fr. 1495 kr

Produkter relaterad till din historik

Vincent CD-S7DAC, CD-spelare med DAC, silver
CD-spelare och tillika en lika välljudande DAC, med e...
31990 kr
Köp
Info

Tillbehör

Vincent CD-S7DAC, CD-spelare med DAC, silver
CD-spelare och tillika en lika v&...
31990 kr
Köp
Info

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.