Köp Vincent CD-200 kompakt CD-spelare med rörutgång, silver på Ljudfokus.se!
Spara
Vincent CD-200 kompakt CD-spelare med rörutgång, silver i gruppen Mediaspelare / CD-spelare hos Ljudfokus.se (320CD200S)

Vincent CD-200 kompakt CD-spelare med rörutgång, silver

Erbjudandet gäller t.o.m:
10990 kr
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 320CD200S
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Vincent CD-200 kompakt CD-spelare med rörutgång, silver
Vincent CD-200 kompakt CD-spelare med rörutgång, silver
Vincent CD-200 kompakt CD-spelare med rörutgång, silver
Vincent CD-200 kompakt CD-spelare med rörutgång, silver

Produktinformation

Vincent CD-200 är en välljudande och stilfull CD-maskin i kompakt format med ett rörbaserat utgångssteg, där ett 6N2-rör bidrar till spelarens delikata och lite varma karaktär. Spelaren kompletterar Vincent´s TubeLine-serie där vi sedan tidgare finner de designmatchade enheterna SV-200 (stereoförstärkare) och KHV-200 (hörlursförstärkare). Enheten är inte mer än 21 cm bred och är uppbyggd på traditionellt Vincent-maner - med förstklassiga komponenter och en generös nätdel. I den digitala domänen finner vi Burr-Brown´s omtyckta DAC-chip PCM1796, som kan sampla upp signalen till 24/192. Det medföljer en fjärrkontroll tillverkad i aluminium, som bidrat till den höga kvalitetskänslan.

  • Kompakt och välljudande CD-spelare
  • Rörbestyckat analogt utgånggsteg
  • Har coaxial och optisk digitalutgång om man vill koppla spelaren till en DAC
  • Hörlursuttag som lämnar 160 mWatt vid en belastning på 300 Ohm
  • Fjärrkontroll medföljer

Den "glödande" heta CD-200 ingår i Vincent´s TubeLine-serie, vars produkter är mycket lyckade i sin konstruktion och erbjuder något alldeles extra för pengarna.
Vincent - med ingenjören Frank Blöhbaum i spetsen - har utökat serien med en CD-spelare i yppersta klass. Tillsammans med de kompakta och designmatchade enheterna SV-200 och KHV-200 kan de skapa ett stereosystem som verkligen berör.

I uppbyggnaden finner vi selekterade komponenter och en stabil strömförsörjning. Mycket av den fina ljudkvaliteten kan vi tacka Burr-Brown´s omtyckta DAC-chip PCM1796 samt dubbeltrioden 6N2 för. I övrigt kan nämnas ett laserhuvud från Sanyo (DA11) samt en servostyrning från Philips. Respektive kanal har helt oberoende filtreringar, förstärkning och buffertsteg för att uppnå maximal prestanda.

Att ha en stabil strömförsörjning är viktigt för att uppnå en optimal återgivning. Det gäller oavsett om det är en CD-spelare, DAC eller förstärkare vi talar om. Exempelvis blir dynamiken förbättrad, och det är oerhört viktig för att ge liv och inlevelse till musiken. I CD-200 har Vincent en förstklassig transformator med två separata lindningar, där den ena försörjer den digitala sektionen i spelaren och den andra de analoga kretsarna.

Om du vill avnjuta musiken i lugn och ro, så har CD-200 ett hörlursuttag på frontpanelen med en separat volymstyrning. Hörlurssteget låter bra men om du verkligen vill få ut den fulla potentialen ur ett par förstklassiga hörlurar, så finns Vincent´s KHV-200 till förfogande.
Vincent grundades år 1995 som en del i den tyska koncernen Sintron. Filosofin är att göra High End mer överkomligt och deras konstruktioner är extremt genomarbetade och generösa, där man gärna integrerar rör i kretsarna. Utvecklingen sker i Tyskland medans produktionen sker i Asien - en mix som borgar för att prisvärdheten och både ljud- och byggkvaliteten blir helt enastående.

Specifikationer

Utförande: Rörbestyckning
Frekvensomfång: +/- 1 dB: 20 - 20.000 Hz
Utgångar: 1 x coaxial , 1 x hörlursuttag , 1 x optisk , 1 x stereo RCA
Signal/brus förhållande: >93 dB
Utnivå: 2.5 V
Distorsion: <0.005 %
Medföljande tillbehör: Fjärrkontroll , Strömkabel
Strömförbrukning: 25 Watt (max)
Mått: 210 x 95 x 305 mm (B x H x D)
Vikt: 4 kg

Rekommenderade tillbehör

Oehlbach NF-1 Master RCA ljudkabel
Detta är en förstklassi...
fr. 647 kr

Du har nyligen tittat på

Vincent CD-200 kompakt CD-spelare med rörutgång, silver
Detta är en välljudande...
10990 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Oehlbach NF-1 Master RCA ljudkabel, 1 meter
Detta är en förstklassig och prisvärd signa...
697 kr
Köp
Info

Tillbehör

Oehlbach NF-1 Master RCA ljudkabel
Detta är en förstklassi...
fr. 647 kr

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.