Köp TAGA Harmony STPC-TS strömkabel med C15-kontakt - Ljudfokus
Spara
TAGA Harmony STPC-TS strömkabel med C15-kontakt i gruppen Kablar / Strömkablar hos Ljudfokus.se (STPCVAR)

TAGA Harmony STPC-TS strömkabel med C15-kontakt

Erbjudandet gäller t.o.m:
 
Antal: 
Artnr: STPCVAR
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
TAGA Harmony STPC-TS strömkabel med C15-kontakt
TAGA Harmony STPC-TS strömkabel med C15-kontakt
TAGA Harmony STPC-TS strömkabel med C15-kontakt
TAGA Harmony STPC-TS strömkabel med C15-kontakt
TAGA Harmony STPC-TS strömkabel med C15-kontakt
TAGA Harmony STPC-TS strömkabel med C15-kontakt
TAGA Harmony STPC-TS strömkabel med C15-kontakt

Produktinformation

TAGA Harmony STPC-TS är en mycket välkonstruerad och genomtänkt strömkabel, vars konstuktion i mångt och mycket är baserad på deras TPC-TS men en del förfiningar. Som ledarmaterial finner vi försilvrade kopparledare, därav tillägget "S" i produktnamnet. Geometrin är baserad på totalt sju ledare fördelat på tre ledar för fas, tre ledare för nolla samt en ledare för jord. Dessutom är skärmningen starkare med sina trippla lager, som ger ett bra skydd mot både EM och RF-störningar. Vi finner samma kontakthus, vars ledande delar har Rhodiumplätering på ytskiktet tillsammans med icke-magnetisk mässing. Den här strömkabeln har den mest förekommande jordade C15-pluggen i apparatänden, som man känner igen med sina tre hål för fas, nolla och jord. Vissa fabrikats elektronikapparater har en IEC-brunn med två stift där man saknar jorden. Den här strömkabeln passar för dessa enheterna med. Kombinera gärna strömkabeln med TAGA´s strömfilter, alternativt från annat fabrikat. I ett fint High End-system kommer skillnaden att märkas. Tänk på att det krävs jordade vägguttag för att skärmningen skall funka optimalt.

  • Mycket prisvärd strömkabel med jordad C15-plugg i apparatänden
  • Sju separata ledare med försilvrad OFC-koppar
  • Dubbel isolering med 3-lagers skärmning
  • Monterad med Rhodium-pläterade kontakter
  • Ingår i Silverline-serien

TAGA Harmony utvecklar ett gäng med extremt välpresterande och prisvärda strömfilter, och till detta så har man flera modeller av strömkablar - både fabriksmonterade eller för dig som vill montera din egna strömkabel.

Elnätet i våra hem utsätts för olika störningar, där vi talar om RF (radiofrekvensstörningar) och EM (elektromagnetiska störningar). Dessa genereras av apparater som är anslutna till samma nätverk (kylskåp, luftkonditioneringsapparater, datorer, mobilladdare, mikrovågsugnar etc.). Dessa störningar produceras inte bara i ditt hus eller på kontoret utan av alla apparater i din byggnad och långt bortom dina väggar. Denna "smutsiga" elektricitet kan ha en negativ inverkan på ditt audio/videosystem. Därför är det lönt att tillsammans med nätfilter använda kablar av hög kvalitet.
Var dock uppmärksam på att nätfilter inte alltid rekommenderas till effektkrävande produkter som slutsteg och integrerade förstärkare, utan här blir det oftast bäst med en bra konstruerad strömkabel för maximal prestanda.

Med STPC-TS har TAGA Harmony skapat en riktigt prisvärd strömkabel, som är ordentligt skärmad, har grova kopparledare och är samtidigt väldigt följsam trots sina rejäla fysiska mått.

TAGA Harmony grundades under tidigt 90-tal av P. Kokocinski och K. Richard, två musikälskare, ljudingenjörer och specialister inom High End Audio, som hade en vision att kunna erbjuda marknaden produkter som gav mer ljud för mindre pengar. Man startade med att utveckla extremt välbyggda högtalare, och har idag ett brett utbud av elektronik och diverse tillbehör. Namnet TAGA är en förkortning av To Achieve Glorious Acoustics.

Specifikationer

Typ: Färdigterminerade

Du har nyligen tittat på

TAGA Harmony STPC-TS strömkabel med C15-kontakt
Detta är en mycket prisv...
fr. 1490 kr

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.