Köp System One A50BT kompakt stereoförstärkare med Bluetooth & DAC på Ljudfokus.se!
Spara
System One A50BT kompakt stereoförstärkare med Bluetooth & DAC i gruppen Förstärkare / Stereoförstärkare hos Ljudfokus.se (815A50BT)

System One A50BT kompakt stereoförstärkare med Bluetooth & DAC

Erbjudandet gäller t.o.m:
1998 kr
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 815A50BT
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
System One A50BT kompakt stereoförstärkare med Bluetooth & DAC
System One A50BT kompakt stereoförstärkare med Bluetooth & DAC
System One A50BT kompakt stereoförstärkare med Bluetooth & DAC
System One A50BT kompakt stereoförstärkare med Bluetooth & DAC

Produktinformation

System One A50BT är en 2x25 Watt stark stereoförstärkare i midiformat - endast 19 cm bred - som kan streama ljudet trådlöst via Bluetooth. Dessutom finns ett par analoga ingångar samt en digital optisk - som skapt för din platt-TV. Byggkvaliteten lyser genom med sitt chassi i metall, och det medföljer en fjärrkontroll för enkelt handhavande.

  • 2x25 Watt (8 Ohm), 2x50 Watt (4 Ohm)
  • Optisk in, dubbla analoga in (3.5mm + RCA), Bluetooth
  • Subwoofer-utgång
  • Fjärrkontroll medföljer

Stort ljud i diskret format
System One har med sin smidiga och platsbesparande förstärkare A50BT skapat en liten guldklimp. Tack vare det lilla formatet kan man komma ner i pris utan att kompromissa med ljudåtergivningen. Koppla upp förstärkaren till ett par kvalitativa stativ/inbyggnadshögtalare och du kommer bli förbluffad över hur bra den låter. Så oavsett om du vill nyttja A50BT till din dator, till altanen eller i vardagsrummet, så kommer ljudkvaliteten bara att växa ju finare stativhögtalare du hakar på. Va inte rädd för att haka på ett par högtalare med en prislapp upp till 5-6000 kronor. Leendet på läpparna kan bli riktigt brett!
Med ett mått på endast 19 cm i bredd är A50BT från System One riktigt blygsam i kravet på plats. Förstärkaren kräver desto mer uppmärksamhet så fort strömmen slagits på och musiken börjat flöda. Trots de ringa måtten är A50BT byggd på "rätt" sätt. Uteffekten i 8 Ohm ligger på 25 Watt/kanal och faktum är att förstärkaren dubblerar det i 4 Ohm, och ger därmed hela 50 Watt/kanal.

Bekvämlighet
A50BT har inbyggd mottagning för trådlös streaming via Bluetooth, vilket innebär att du snabbt och enkelt kan sammanlänka förstärkaren med din dator - alternativt att du styr musiken via din smartphone/surfplatta. Att spela musik via Spotify har aldrig varit enklare. 

Platt-TV:n har funnit en fin ljudvän
A50BT har även en optisk digitalingång, vilket ger dig en ypperlig möjlighet att sammanlänka förstärkaren med din platt-TV. Genom att dra en optisk kabel förhöjs ljudet från TV-sändningarna till det maximala. Och då överföringen är digital inverkar inte TV´ns ljudkort något alls på återgivningen. Har du dessutom en smart-TV kan du via nätverket få tillgång till mängder av appar, som Spotify, YouTube, Netflix m.fl.
Har du en platt-TV som saknar nätverk, så kan exempelvis en Google Chromecast lösa det mesta. Denna kopplas in till TV´n via HDMI, och sedan förs ljudet vidare digitalt via den optiska kabeln ner till A50BT. Visst låter det bra, oavsett hur du löser det i hemmet!?

Analoga anslutningar
A50BT har på detta dubbla analoga stereoingångar. Den ena är 3.5mm, vilket kan vara fördelaktigt för en smartphone eller annan spelare (där ljudkvaliteten överstiger MP3). Den andra ingången är RCA, perfekt för exempelvis en CD-spelare. 
Förstärkaren är också utrustad med en lågnivåutgång för subwoofer. A50BT är avsedd att spela tillsammans med ett par bra stativhögtalare (elller mindre golvmodeller) och vill man låta ljudet växa så rekommenderar vi att du kopplar in en aktiv subwoofer. Denna kommer bidra med ett bredare basomfång, och definitivt ett ännu större leende på dina läppar!
 
Rejäla högtalaranslutningar
Många förstärkare på marknaden i mindre format - och prisklass - är utrustade med enkla klämlister. Dessa tar inte särskilt grov högtalarkabel och inte sårskilt pålitliga, då risken är stor att en del kopparkardeler kan spreta utanför. System One har definitivt kostat på sin A50BT mer, och inte snålat in på detta. På baksidan finner vi rejäla, guldpläterade skruvanslutningar för högtalarkablarna, som dessutom hanterar bananpluggar för en pålitlig och säker koppling.
 
Sist, men inte minst...
...så medföljer det en fjärrkontroll till A50BT. Här kan du slå av/på strömmen, byta signalkälla och reglera volymen. Smidigt
System One har under de senaste 10 åren statuerat ett exempel som säger att ordet kvalitet inte är synonymt med dyrt. Med ett brett register av olika högtalare till hemmabio finns det någonting i företagets sortiment att hämta för alla, oavsett anspråk och ingångsvärden. 

Specifikationer

Typ: Förstärkare
Förstärkareffekt: 2x25 Watt (8 Ohm) , 2x50 Watt (4 Ohm)
Ingångar: 1 x 3.5mm stereo , 1 x Bluetooth , 1 x optisk , 1 x RCA stereo
Utgångar: 1 x subwoofer pre out
Funktioner: Bluetooth , DAC
Mått: 190 x 52 x 139 mm (B x H x D)
Vikt: ca 1.5 kg

Prisvärda paket

Rekommenderade tillbehör

Proson Arctic BFA banankontakt, 4-pack
Detta är ett gäng mycke...
149 kr
Köp
Info
Proson Arctic Subwooferkabel
Detta är en välbyggd, k...
fr. 249 kr
Supra Classic 2.5, is-blå högtalarkabel lösmeter
2,5 mm2 högtalarkabel fr...
32 kr
Köp
Info

Du har nyligen tittat på

Produkter relaterad till din historik

Proson Arctic BFA banankontakt, 4-pack
Detta är ett gäng mycket prisvärda banankon...
149 kr
Köp
Info
Supra Classic 2.5, is-blå högtalarkabel lösmeter
2,5 mm2 högtalarkabel från svenska Supras Classi...
32 kr
Köp
Info

Tillbehör

Proson Arctic BFA banankontakt, 4-pack
Detta är ett gäng mycke...
149 kr
Köp
Info
Proson Arctic Subwooferkabel
Detta är en välbyggd, k...
fr. 249 kr
Supra Classic 2.5, is-blå högtalarkabel lösmeter
2,5 mm2 högtalarkabel fr...
32 kr
Köp
Info

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.