Supra USB 2.0 kabel A-A Hane-Hona förlängningskabel SUPRA Cables | Kablar & kont
Spara
Supra USB 2.0 kabel A-A Hane-Hona förlängningskabel i gruppen Kablar / Digitala ljudkablar hos Ljudfokus.se (215USB20AAr)

Supra USB 2.0 kabel A-A Hane-Hona förlängningskabel

Erbjudandet gäller t.o.m:
 
Antal: 
Artnr: 215USB20AAr
1 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Supra USB 2.0 kabel A-A Hane-Hona förlängningskabel
Supra USB 2.0 kabel A-A Hane-Hona förlängningskabel
Supra USB 2.0 kabel A-A Hane-Hona förlängningskabel

Produktinformation

Supra USB 2.0 A-A Hane-Hona är en svensktillverkad USB-förlängningskabel med dubbelskärmning och överdimensionerade OFC-kopparledare, som hanterar stor bandbredd utan signalförlust. I engelskt magasin slog den här kabeln konkurrenter som kostade upp till 3 gånger pengarna! Den här förlängsningskabeln är kontakterad med USB A-pluggar - en hane och en hona. Perfekt när man inser att kabeln man har är lite för kort!

  • Svensktillverkad och högpresterande USB-förlängsningskabel
  • USB-A-A utförande (hane - hona)
  • Hanterar 1200 Mbps dataöverföring upp till 15 meter
  • Guldpläterade kontakter och dubbelavskärmning

SUPRA USB 2.0 kabel med hög bandbredd
Försäljningen av USB-enheter och särskilt inom hifi, har ökat dramatiskt. Idag anses uppspelning av digitalt lagrad musik på server vara ett steg bättre kvalitet än direkt från skiva. Särskilt om lagringen sker på hårddiskar med statiska minnen. Flertalet hifi-anläggningar (förstärkare, DAC-enheter, aktiva högtalare) har en USB-ingång. Detta har skapat det som man antagligen inte kunde förutspå i och med att USB-överföring sker enligt handshake-protokoll, nämligen behovet av tillräckligt bra USB-kablar.

Hur funkar det?
I en idealisk värld blir det aldrig fel på bit-strömmen, mottagaren behöver aldrig be om att få bitpaket återsända och således skulle USB vara en överföring som ej påverkades av kablar. Trodde man. Sant är att USB har ett protokoll. Sant är också att standarden förutsätter en snäv impedans på 90 Ohm, något förvånansvärt många tycks ha svårt att hålla. Supra konstruerar sin USB-kabel efter applikationen, istället för att köpa en befintlig, trycka sitt namn och hoppas att de hamnar tillräckligt nära. Supra ser till att högfrekvensdämpningen är minsta möjliga, vilket gör att pulståget av fyrkantsvågor ser lika ut hos mottagaren som sändaren. Lägger vi ihop detta, låter Supra´s USB-kablar signalen snabbt nå mottagaren, utan tidsfel, skugg- eller spegeleffekter (jitter), varpå mottagaren sällan eller aldrig behöver be sändaren repetera bitpaketen.

Slutresultatet blir?
Den överväldigande effekten för musikälskaren är att digital-till-analog-konverteraren får bästa tänkbara förutsättningen för att omvandla digitalkoden till originalets musikkvalitet. I referensanläggningar har Supra´s USB-kabel med lätthet spelat ut mångdubbelt dyrare i diverse exotiska material. Supra hälsar att de tror flera människor tycker det känns mycket roligare att slippa onödigt dyra kablar och istället köpa än finare elektronik?!

• Detta är en USB 2.0 kabel, kompatibel med USB 3.0, som är ett dual-link system som ej används för USB Audio
• Högklassig koppling för överföring av filer, streaming i den digitala domänen
• Hanterar 1200 Mbps dataöverföring upp till 15 meter
• Låg kapacitans och effektiv avstörning bevarar datasignalen intakt även i långa kabelutföranden
• Smidig och flexibel kabel med dubbelskärmning för starkt skydd mot RF-störningar
• Data- och ström-ledarparen är separat partvinnade med individuell skärm för låg interferens
• PE-isolering med korrekt 90 Ohms impedans-beteende
• 24 Karats guldpläterade och skärmade kontakter
• Gjutna kontakter tål tuffa applikationer och mångårigt bruk

"Tillsammans med Audioquest (fem ggr pengarna) och Nordost (10 ggr pengarna) tillhör Supra den grupp kablar med mest konsistenta lyssningsintryck över testperioden, och ställde aldrig till med några problem vid snabba kabelbyten mellan dator och DAC. Stabilt var ordet. Vilket även gäller ljudet, som hela tiden kändes just stabilt och rejält, helt utan konstigheter. Ja, vi skulle kunna fortsätta med superlativen, men jag tror ni fattar galoppen, eller hur?"
Hifi&Musik med stämpeln ´Bästa köp´

"The Supra USB is a terrific performer. At this price, it´s a stunner. An excellent cable"
What Hifi, England med betyget ´Five stars´

"Given the price, the Supra USB 2.0 cable is a no-brainer if you’re looking for a bargain upgrade for your computer-based audio system – this is a quick and painless upgrade from stock USB cable"
audiofi.net

Supra Cables grundades av Tommy Jenving år 1976 och han var en innovatör, uppfinnare och entreprenör med ett stort hjärta och skarpt sinne. Tillverkningen av kablarna och all montering sker exklusivt i Ljungskile. Idag har Supra ett omfattande utbud, med marknadsledande konstruktioner på HDMI, USB, nätkablar m.m.

Specifikationer

Typ: USB

Du har nyligen tittat på

Supra USB 2.0 kabel A-A Hane-Hona förlängningskabel
USB 2.0 Hi-Speed A-A Förl...
fr. 345 kr

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.