Köp Supra Sword Jumper, 4-pack på Ljudfokus.se!
Supra Sword Excalibur Jumper, 4-pack i gruppen Kablar / Högtalarkablar hos Ljudfokus.se (215SWORDEXJUMPER)

Supra Sword Excalibur Jumper, 4-pack

3780 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 215SWORDEXJUMPER
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Supra Sword Excalibur Jumper, 4-pack
Supra Sword Excalibur Jumper, 4-pack
Supra Sword Excalibur Jumper, 4-pack
Supra Sword Excalibur Jumper, 4-pack

Produktinformation

Supra Sword Excalibur Jumper är nog en av marknadens mest exklusiva kabeljumpers - vars syfte är att ersätta stålblecken på en högtalares bi-wire anslutning. Konstruktionen bygger kring något så exotiskt som bifilärlindade Litz-ledare och är patenterad av Jonny Svärd, medans kabeln är tillverkad av Jenving Technology AB i Ljungskile, Sverige. Med Excalibur-upplagan sätter man ribban ännu högre, med bl.a de rhodiumpläterade kontakterna.

  • Kabeljumpers i den högsta skolan - 25 cm långa per jumper
  • Helt fasstabil konstruktion
  • Terminerad med Rhodium-pläterade Combicon Crimp-kontakter
  • Både banan- och spadöverkroppar medföljer, pläterade med Rhodium
  • Tillverkad i Ljungskile!
  • Levereras i 4-pack!

Vill du höra dina högtalarens fulla potential? Ofta - inte alltid dock - är de ledare som förbinder en högtalares hög- respektive lågfrekvensregister av undermålig standard. Här sitter det tunna plåt- eller stålbleck som en förbindelse. Om man valt en införskaffa en bra högtalarkabel till sitt system så får man en s.k. flaskhals i signalvägen. Kopplar man sin välkonstuerade högtalarkabel (i single-wire utförande skall tilläggas) så kopplar man in denna direkt i den ena ingången på högtalarna, och då skall signalen transporteras vidare till den andra ingången genom stålblecken. Hur man än vänder och vrider på det så kommer ett register att bli lidande.
Lösningen är att ersätta de tunna bleckenb som sitter original med Sword Excalibur Jumpers. Då blir övergången sömlös!


Om konstruktionen
Hemligheten i Sword är konstruktionen med bifilärlindade litzledare. Kabeln är uppbyggd av 24 isolerade trådar per ledare. 12 av dessa trådar är spirallindade medurs och de resterade 12 moturs. På samma sätt som en hårt tvinnad kabel "släcker ut" oönskad störning så förhindrar Sword-konceptet på ett raffinerat sätt elektriska defekter. Konstruktionen ger kabeln ett induktansfritt och fasstabilt uppträdande. Patenterad av Johnny Svärd.

Sword säljs enbart terminerad, varför?
På grund av den speciella konstruktionen är kontakteringen kritisk (med andra ord inget man gör själv!). Termineringen är gjord med kraftig kontaktpressning, syretätt så materialen förenas till det som närmast påminner om svetsning. Terminering är både gaffel och banan Supra Rhodiumpläterad CombiCon-kontakt. Båda banan och gaffel ingår så att du inte begränsas i framtida uppgraderingar av elektronik eller högtalare.

Supra Cables grundades av Tommy Jenving år 1976 och han var en innovatör, uppfinnare och entreprenör med ett stort hjärta och skarpt sinne. Tillverkningen av kablarna och all montering sker exklusivt i Ljungskile. Idag har Supra ett omfattande utbud, med marknadsledande konstruktioner på HDMI, USB, nätkablar m.m.

Specifikationer

Typ: Färdigterminerade

Du har nyligen tittat på

Supra Sword Excalibur Jumper, 4-pack
Detta är exklusivt färd...
3780 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.