Supra Skyflex 2x1.6 FRHF högtalarkabel, lösmeter svart - Ljudfokus.se
Spara
Supra Skyflex 2x1.6 FRHF högtalarkabel, lösmeter svart i gruppen Installation / Installation Kablar hos Ljudfokus.se (215SKYFLEX2X16B)

Supra Skyflex 2x1.6 FRHF högtalarkabel, lösmeter svart

Erbjudandet gäller t.o.m:
42 kr
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 215SKYFLEX2X16B
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Supra Skyflex 2x1.6 FRHF högtalarkabel, lösmeter svart
Supra Skyflex 2x1.6 FRHF högtalarkabel, lösmeter svart
Supra Skyflex 2x1.6 FRHF högtalarkabel, lösmeter svart

Produktinformation

Supra Skyflex 2x1.6 FRHF är en flamskyddad och halogenfri högtalarkabel på lösmeter. Modellen är flamskyddad och halogenfri (LSZH) vilket gör den perfekt för installationer i offentliga byggnader och andra områden där LSZH-material är specificerade, exempelvis nybyggda hus och marina installationer. Den är även godkänd även för 100V-system. Men givetvis funkar Skyflex lika bra som en bra högtalarkabel för hemmet, där de båda OFC-kopparledarna gör den lämpad för single-wire dragning och vars ledararea gör den väl lämpad för mindre till mellanstora system. 

  • Högtalarkabel för single-wire
  • Två OFC-kopparledare på 1.6 mm² vardera
  • Mycket god flambeständighet
  • Halogenfri
  • Glatt hölje, perfekt för kabaldragning i rör
  • Dubbelisolerad, godkänd för 100V-system
  • Tillverkad i Ljungskile
  • Angivet pris är per lösmeter

Supra Cables grundades av Tommy Jenving år 1976 och han var VD för Jenving Technology AB ända tills han gick bort efter en kort tids sjukdom den 11:e november 2011. Han blev 66 år gammal. Tommy var en innovatör, uppfinnare och entreprenör med ett stort hjärta och skarpt sinne. Han gillade alltid att ge produkterna sin egen design och många tekniska problem har lösts genom hans egna uppfinningar. Hans arv lever vidare idag.
Tillverkningen av kablarna och all montering sker exklusivt i Ljungskile. År 2012 expanderade man sin produktionsyta med en ny produktionshall på 1.500 mm2. Kablarna är uppmärkta med ett batchnummer för att man ska kunna spåra när kabeln är producerad och för att kunna se vem som har utfört lödningen samt kvalitetskontrollen.

NOTAT!
Om man skall dra över 10-15 meter per högtalare så rekommenderas det att gå upp till 2.5² i ledararea, i syfte att motverka signalförluster på den dragna sträckan. 

Supra Cables grundades av Tommy Jenving år 1976 och han var en innovatör, uppfinnare och entreprenör med ett stort hjärta och skarpt sinne. Tillverkningen av kablarna och all montering sker exklusivt i Ljungskile. Idag har Supra ett omfattande utbud, med marknadsledande konstruktioner på HDMI, USB, nätkablar m.m.

Specifikationer

Typ: Lösmeter

Rekommenderade tillbehör

Visaton WB16 utomhushögtalare för 100V, svart styck
Detta är en vädertå...
1990 kr
Köp
Info

Du har nyligen tittat på

Supra Skyflex 2x1.6 FRHF högtalarkabel, lösmeter svart
Detta är en flamskyddad och ...
42 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Visaton WB16 utomhushögtalare för 100V, svart styck
Detta är en vädertålig utomhushögtalar...
1990 kr
Köp
Info

Tillbehör

Visaton WB16 utomhushögtalare för 100V, svart styck
Detta är en vädertå...
1990 kr
Köp
Info

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.