Supra Rondo 2x2,5 mm2 - Ant. Grey (Högtalarkabel) Supra | Kablar & kontakter | L
Supra Rondo 2x2.5, antracitgrå högtalarkabel lösmeter i gruppen Kablar & kontakter / Högtalarkablar hos Ljudfokus.se (215RONDO2X25G)

Supra Rondo 2x2.5, antracitgrå högtalarkabel lösmeter

58 kr / 52 kr
Du sparar 6 kr
Artnr: 215RONDO2X25G
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Supra Rondo 2x2.5, antracitgrå högtalarkabel lösmeter

Produktinformation

Supra Rondo 2x2.5 är en svensktillverkad högtalarkabel på lösmeter, i antracit-grått utförande. Den runda och tvinnade konstruktionen gör kabeln mycket flexibel, och de tennpläterade OFC-kopparledarna - med en ledararea på 2.5 mm² - är tvinnade med låg stigning för att minimera induktansen. En annan fördel med tvinningen är att man får ett minskat stör/magnetfält kring kabeln.

  • Högtalarkabel för single-wire
  • Tvinnade ledare i en rund konstruktion
  • OFC-kopparledare på 2.5 mm²
  • Tillverkad i Ljungskile
  • Angivet pris är per lösmeter

Rondo - rund, tvinnad
Ett erkänt sätt att ”släcka ut” interferens i en kabel är att tvinna ledarna. Bieffekten är en ganska oflexibel och kortlivad kabel. Rondo är producerad med specialanpassade maskiner som eliminerar detta, där tvinning av paren med kort stigning minimerar det magnetiska fältet och gör kabeln låginduktiv. Metoden är mer komplex än konventionella metoder och ger positivt resultat på dess induktans samt att vi undgår den vridspänning i respektive ledare som oftast är förknippad med liknande kabelkonstruktioner. Detta medför en bättre tålighet mot böjutmattning

Tennplätering - ett Supra-koncept för renare ljud
Tenn har högre resistans än koppar och skyddar också kopparn från korrosion. Det minskar då strömhoppen från tråd till tråd över illaljudande oxiderade ytor och mer av signalen passerar i den rena kopparn inne i trådarna. Tennlagret minimerar även skineffekten genom att trådarna fungerar som semi-Litz.

Jonstabil isolering
Det spelar ingen roll hur ren koppar som används i tillverkningen av tråden, d.v.s. hur högt OFC-talet än är, så är den inom kort långt ifrån OFC på ytan. Detta beror delvis på syret i luften, men också på att isoleringen avger joner till kopparn, särskilt då ström går genom ledaren. Ett sätt att minska t.ex. en PVC-isolerings påverkan är att öka stabilitetskomponenten i PVC´n och minska avgivningen av klorjoner. Något som Supra har gjort.

Diameter på ledarna: 2 x 2.5 mm²
Yttermått på kabeln: 7.7 mm diameter

Specifikationer

Typ:Lösmeter

Du har nyligen tittat på

Supra USB 2.0 kabel A-A förlängning 1-2m
USB 2.0 Hi-Speed A-A Förl...
fr. 315 kr
Supra Ply 3.4, vit högtalarkabel lösmeter
Den större Ply-modellen med ...
80 kr
Supra Y-Link Adapter M-F 25 cm, 1 hane till 2 honor
Supra Y-split av samma höga ...
450 kr

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har varit i branschen i över 30 år, och vårt mål har alltid varit bättre ljud för mindre pengar.