Supra Ply 2.0, is-blå högtalarkabel lösmeter SUPRA Cables | Kablar & kontakter |
Supra Ply 2.0, is-blå högtalarkabel lösmeter i gruppen Kablar & kontakter / Högtalarkablar hos Ljudfokus.se (215PLY2X20B)

Supra Ply 2.0, is-blå högtalarkabel lösmeter

68 kr
Artnr: 215PLY2X20B
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Supra Ply 2.0, is-blå högtalarkabel lösmeter

Produktinformation

Supra Ply 2.0 är en svensktillverkad högtalarkabel på lösmeter, med vit isolering. De förtennade OFC-kopparledarna är på 2 mm², vilket gör kabeln lämplig för mindre till mellanstora system i mellanklass. Kabeln bygger på samma Ply-koncept som deras storsäljare och storebror Ply 3.4.

  • Högtalarkabel byggd efter Supra´s banbrytande Ply-koncept
  • Bra dynamik och fin neutralitet i ljudet
  • Förtennade OFC-kopparledare på mm²
  • Tillverkad i Sverige
  • Angivet pris är per lösmeter

Tennplätering - ett Supra-koncept för renare ljud
Tenn har högre resistans än koppar och skyddar också kopparn från korrosion. Det minskar då strömhoppen från tråd till tråd över illaljudande oxiderade ytor och mer av signalen passerar i den rena kopparn inne i trådarna. Tennlagret minimerar även skineffekten genom att trådarna fungerar som semi-Litz.

Jonstabil isolering
Det spelar ingen roll hur ren koppar som används i tillverkningen av tråden, d.v.s. hur högt OFC-talet än är, så är den inom kort långt ifrån OFC på ytan. Detta beror delvis på syret i luften, men också på att isoleringen avger joner till kopparn, särskilt då ström går genom ledaren. Ett sätt att minska t.ex. en PVC-isolerings påverkan är att öka stabilitetskomponenten i PVC´n och minska avgivningen av klorjoner. Något som Supra har gjort.

Diameter på ledarna: 2 x 2.0 mm²
Yttermått på kabeln: 5.8 mm x 5.8 mm

Angivet pris är per lösmeter. Väljer du som exempel 6 i antal i kundvagnen, så får du en sammanhängande längd på sex meter. 

Supra Cables grundades av Tommy Jenving år 1976 och han var en innovatör, uppfinnare och entreprenör med ett stort hjärta och skarpt sinne. Tillverkningen av kablarna och all montering sker exklusivt i Ljungskile. Idag har Supra ett omfattande utbud, med marknadsledande konstruktioner på HDMI, USB, nätkablar m.m.

Specifikationer

Typ: Lösmeter

Du har nyligen tittat på

Supra Ply 2.0, is-blå högtalarkabel lösmeter
Den mindre Ply-modellen med ledar...
68 kr

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har varit i branschen i över 30 år, och vårt mål har alltid varit bättre ljud för mindre pengar.