Dynavoice Bassport Damper, 75 mm Dynavoice | Övrigt | Ljudfokus.se
Spara
Dynavoice Bassport Damper, 75 mm i gruppen Högtalare / Högtalartillbehör hos Ljudfokus.se (990DAMP75)

Dynavoice Bassport Damper, 75 mm

Erbjudandet gäller t.o.m:
88 kr
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 990DAMP75
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Dynavoice Bassport Damper, 75 mm

Produktinformation

Dynavoice Bassport Damper är basport-dämpare tillverkade i skumgummi och som säljes i 2-pack. Beroende på rummets akustik och högtalarnas baskapacitet, så kan man uppleva en lite för dominant basåtergivning i lyssningsposition. Genom att plugga igen en basport, eller flera, så får man generellt lite mindre basenergi men det man vinner är istället mer kontroll. För att veta att de funkar i just dina högtalare så kan du mäta basportens diameter. Porten bör vara några millimeter mindre för att de ska sitta fast.

  • Basport-dämpare tillverkade i skumgummi
  • Diameter: 75 mm
  • Säljes i 2-pack
Svenska Dynavoice grundades i Falkenberg och har idag skapat sig ett aktat namn med sina påkostade och extremt konkurrenskraftiga konstruktioner, vars förträfflighet gång efter gång bevisats i flertalet tester. Främst kännetecknas Dynavoice med moderna, genomtänkta och välljudande högtalarkonstruktioner. Grundpelarna man arbetar efter är ett gediget utvecklingkunnande, en kostnadseffektiv tillverkning samt en aggressiv prissättning.

Specifikationer

Typ: Tillbehör
Enhet: 2-pack

Du har nyligen tittat på

Dynavoice Bassport Damper, 75 mm
Genom att plugga igen en basport ...
88 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.