Supra Lorad SWF-16 Female (Strömkontakt, hona, 16 A)
Spara
Supra LoRad SWF-10s strömkontakt, hona, 10 Ampere i gruppen Kablar / Kontakter & Adapterpluggar hos Ljudfokus.se (215SWF10S)

Supra LoRad SWF-10s strömkontakt, hona, 10 Ampere

Erbjudandet gäller t.o.m:
139 kr
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 215SWF10S
1 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Supra LoRad SWF-10s strömkontakt, hona, 10 Ampere
Supra LoRad SWF-10s strömkontakt, hona, 10 Ampere
Supra LoRad SWF-10s strömkontakt, hona, 10 Ampere

Produktinformation

Supra LoRad SWF-10 är en IEC-strömkontakt (IEC-320) för installationer för 10 Amperes behov. Nya "S" modellen (slim) är lite smidigare i storleken och kan därmed passa bättre till vissa enheter där det kan vara ont om utrymme. Konstruktionen är patenterad och avsedd för montering på nätkablar vid apparatänden, 110-240 V. Kontakten är säkerhetsgodkänd enligt Audio Grade och hanterar en kabeldiameter upp till 11 mm, samt har guldpläterade kontaktstift.

  • Märkström 10 ampere
  • Nominell spänning på 110 - 240 Volt
  • Internationell standard enligt IEC-320
  • Guldpläterade kontaktstift
  • Tar upp till 11 mm kabeldiameter och ledararea upp till 2.5 mm²
  • Enkel installation utan lösa delar
  • Passar de flesta skyddsjordade elektriska apparater med lös sladd
  • Design och patent: Tommy Jenving

Supra LoRad SWF - en serie patenterade CE- och S-märkta kontaktdon för nätspänning enligt IEC-320
LoRad är en förkortning av Low Radiation, vilket betyder låg strålning. Strålning är en sammanfattning av flera olika begrepp, där en nätkabel faktiskt både utsätter och utsätts av sin omgivning, vad gäller magnetfält, växelspänningsfält och elektromagnetiska fält. LoRad är en patenterad kabelkonstruktion som förenar den vanliga nätkabeln kombinerat med de hänsyn som måste tas vid audiobruk. Egenskaperna har visat sig också värdefulla inom den medicinska världen och i flygledartorn, där läkares respektive flygledares känsliga utrustning inte för störas överhuvudtaget. Till sist och inte minst viktigt, är att Supra Lorad används vid elsanering hos överkänsliga. Det är vetenskapligt bevisat att magnetfält påverkar celltillväxt och ju mer potent anläggningen är, desto större ström drar den från nätet och konsekvensen av ström är magnetfält.

Supra Cables grundades av Tommy Jenving år 1976 och han var en innovatör, uppfinnare och entreprenör med ett stort hjärta och skarpt sinne. Tillverkningen av kablarna och all montering sker exklusivt i Ljungskile. Idag har Supra ett omfattande utbud, med marknadsledande konstruktioner på HDMI, USB, nätkablar m.m.

Specifikationer

Typ: Strömkablage

Du har nyligen tittat på

Supra LoRad SWF-10s strömkontakt, hona, 10 Ampere
Strömkontakt hona 10 Ampere ...
139 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.