Köp Supra High Speed DisplayPort-kabel mkII 8K DP-DP Male på Ljudfokus.se!
Spara
Supra High Speed DisplayPort-kabel mkII 8K DP-DP Male i gruppen Kablar / Digitala ljudkablar hos Ljudfokus.se (215DPDPMALEB)

Supra High Speed DisplayPort-kabel mkII 8K DP-DP Male

Erbjudandet gäller t.o.m:
 
Antal: 
Artnr: 215DPDPMALEB
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Supra High Speed DisplayPort-kabel mkII 8K DP-DP Male
Supra High Speed DisplayPort-kabel mkII 8K DP-DP Male
Supra High Speed DisplayPort-kabel mkII 8K DP-DP Male

Produktinformation

Supra High Speed DisplayPort-kabel mkII ger en fantastisk prestanda för din datorgrafik, hemmabioprojektor eller TV som är kompatibel med standarden. Deras egenutvecklade 24 Karats guldpläterade kontakter är en viktig faktor för att till fullo kunna återge bildens alla detaljer och nyanser. Kontakten är demonterbar, vilket möjliggör kabeldragning i rör. Själva kabeln är densamma som till deras senaste HDMI, med stöd för 8K-upplösningar och HDR. Med sin blixtsnabba, skärmade och exakta överföring av binärkoden är detta en kabel som är svåröverträffad. Och dessutom tillverkad i Ljungskile, Sverige!

 • Svensktillverkad, höghastighets DisplayPort-kabel
 • Effektiv trippelskärmning för högsta störimmunitet
 • Snabb och lågkapacitiv överföring gör det lätt för mottagande skärm att läsa digitala signalen
 • Undertrycker RFI (radiofrekvensstörningar) och håller signalen ren
 • Snygga, välskärmade och elektriskt korrekta anslutningskontakter understödjer kabelns överlägsna prestanda
 • Upplösning 1.4a <3 meter: 8K 7680x4320 @ 30 Hz, 4K 3840x2160 @ 120 Hz 
 • Upplösning 1.4a <5 meter: 4K 3840x2160 @ 75 Hz, 2K 2560x1440p @ 165 Hz
 • Bandbredd 1-3 meter: HBR3 32.4 Gbit/s
 • Bandbredd 4-5 meter: HBR2 21.6 Gbit/s
 • Oslagbart pris/prestanda-förhållande
 • Isolering: PVC GA78, rund
 • Diameter: 6.5 mm
 • Kontakter rak: Met-S helskärmad i aluminium

Supra lanserade sin första HDMI-kabel 2004. Redan från början ställde HDMI-standarden och dess kontakt svåra tekniska krav på kontaktdon och kablar. Marknaden översvämmades av påstådda High End-HDMI som så fort exempelvis en projektor skulle kopplas in, helt enkelt inte klarade överföra signalen de 8-10 metrarna redan vid 720P-upplösning.
Supra visste redan då hur tuffa krav som egentligen ställdes och sedan dess har man levererat HDMI-kablar som håller måttet. Inte minst installationsmarknaden - som exempelvis bygger konferensrum upptill hela konferenshotell - upptäckte hur bra deras kabel verkligen var och i sammanhanget hur otroligt kostnadseffektiv den var.
Med Supra´s nya innovativa kontakt med avtagbart kontaktskal kan kabeln numer dras färdigterminerad i dolda rör – en garanti för bibehållen prestanda.

Många tror att kabeln inte spelar roll
Supra UHD8 är troligen marknadens bästa HDMI/DP-kabel. Den erbjuder höghastighets HDMI med Ethernet och 8K-videoupplösning. Den är objektivt testad hos HDMI’s Ackrediterade Testcenter i USA, det prestandacertifikat Supra gärna bjuder sina kunder på. Bandbredden på alla deras UHD8-kablar ligger på 48 Gigabit per sekund

Supra Cables grundades av Tommy Jenving år 1976 och han var en innovatör, uppfinnare och entreprenör med ett stort hjärta och skarpt sinne. Tillverkningen av kablarna och all montering sker exklusivt i Ljungskile. Idag har Supra ett omfattande utbud, med marknadsledande konstruktioner på HDMI, USB, nätkablar m.m.

Specifikationer

Typ: DisplayPort

Du har nyligen tittat på

Supra High Speed DisplayPort-kabel mkII 8K DP-DP Male
Supra DisplayPort-kabel ger en fa...
fr. 560 kr

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.