Supra HDMI Install kit MET-B / BRAID (Vinklad kåpa och kabelstr
Spara
Supra HDMI Install Kit MET-B / BRAID, vinklad kåpa & kabelstrumpa i gruppen Installation / Installationstillbehör hos Ljudfokus.se (215HDMIKIT)

Supra HDMI Install Kit MET-B / BRAID, vinklad kåpa & kabelstrumpa

Erbjudandet gäller t.o.m:
95 kr
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 215HDMIKIT
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Supra HDMI Install Kit MET-B / BRAID, vinklad kåpa & kabelstrumpa
Supra HDMI Install Kit MET-B / BRAID, vinklad kåpa & kabelstrumpa

Produktinformation

SUPRA HDMI Install Kit MET-B/Nylon Braid installationssats för rörförläggning
Vilklad HDMI-kontakt för lägre böjpåkänning p g a kabelvikten och förenklad koppling av väggmonterad TV, DVD/Bluray, receiver, etc. Kontakthuset finns också i en rak version; Supra MET-S. Kontakthuset är avtagbart från kabeln så att endast kabeln och kontaktkroppen med kontaktblecken sitter kvar. Kontaktkroppen är lödd ihop med ledarna och sedan ingjuten så att kopplingen, sammanfogningen och dragavlastningen är mycket stark. Detta tillsammans med att maximala bredden understiger 20 mm gör kabeln möjlig att förlägga i de flesta vp-rör i handeln. Vp-rör < 20 mm eller vp-slang < 25 mm. Kontakthuset är i två delar, hålls ihop med guldpläterade skruvar och skapar en skärmning med 100% täckningsgrad. Väl kabeln är förlagd väljer man det kontakthus som bäst passar anslutningen av utrustningen.

Supra Cables grundades av Tommy Jenving år 1976 och han var en innovatör, uppfinnare och entreprenör med ett stort hjärta och skarpt sinne. Tillverkningen av kablarna och all montering sker exklusivt i Ljungskile. Idag har Supra ett omfattande utbud, med marknadsledande konstruktioner på HDMI, USB, nätkablar m.m.

Specifikationer

Typ: Tillbehör

Du har nyligen tittat på

Supra HDMI Install Kit MET-B / BRAID, vinklad kåpa & kabelstrumpa
Installations-kit till Supra HDMI...
95 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.