Köp Oehlbach Boom Subwoofer Y-kabel på Ljudfokus.se!
Spara
Oehlbach Boom Subwoofer Y-kabel i gruppen Kablar / Subwooferkablar hos Ljudfokus.se (320BOOM)

Oehlbach Boom Subwoofer Y-kabel

Erbjudandet gäller t.o.m:
 
Antal: 
Artnr: 320BOOM
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Oehlbach Boom Subwoofer Y-kabel
Oehlbach Boom Subwoofer Y-kabel
Oehlbach Boom Subwoofer Y-kabel

Produktinformation

Oehlbach Boom är en mycket prisvärd subwooferkabel i sin klass, som är uppbyggd med två separata kopparledare som sätts samman till en, vilket ger en "äkta" y-koppling. Detta ger en större ledararea för en mer exakt och förlustfri signalöverföring. De tilltagna ledarna är av coaxialtyp för att få maximal ledarförmåga, samtidigt som man håller en kritisk impedans som kan bidra med att jordbrum elimineras. Den mörka antracit-finishen ger en diskret installation. Detta är en äkta y-kabel för subwoofer, då man byggt kabeln med två separata ledare som sätts samman till en. Y-kopplingen kan användas åt båda hållen. Om stereoförstärkaren saknar en subutgång och endast har en stereo pre out, så får man då informationen från båda kanalerna (röd + vit) in till baslådan. Om man kopplar från en stereo- eller bioförstärkare som har en subutgång, så kan man då ansluta på baslådans båda ingångar (röd + vit), vilket ger en starkare nivå på ingången med 3 dB.

  • Subwooferkabel med "äkta" Y-koppling
  • Dubbla coaxialformade OFC-kopparledare ger en stark signalöverföring och minimerar risken för jordbrum
  • Dubbelskärmning ger ett starkt skydd mot yttre störningar
  • Gjutna kontakter med 24 Karats guldplätering
  • 3 Star quality

Att se och höra är det som skapar vår uppfattning. Hjärnan tolkar verkligheten från det våra ögon och öron registrerar. Idag kan det moderna samhället bevara och överföra ljud och bild i den digitala domänen i hög kvalitet. Praktisk erfarenhet visar dock att förluster och interferens kan uppstå i dessa känsliga signaler. Sedan starten har Oehlback alltid strävat efter att få en så oförvrängd och ren signalöverföring, analog som digital. Firmans team av specialister antar utmaningarna för att kunna vidareutvecklas, och har genom åren samlat på sig en hel del expertis. Hur skapas en bild? Hur fungerar ljud? Vilka är de väsentliga faktorerna som avgör och inverkar på signalöverföringen? Grundaren Manfred Oehlbach har undersökt och analyserat svaren i över 35 år. För honom är den perfekta kopplingen den ultimata utmaningen. Och tittar man i flertalet tester världen runt så bekräftas det att Oehlbach är framgångsrika i sina principer och tekniker.

Specifikationer

Typ: Subwooferkablar

Du har nyligen tittat på

Oehlbach Boom Subwoofer Y-kabel
Detta är en förstklassi...
fr. 547 kr

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.