Köp Supra EFF-IXLR ljudkabel på Ljudfokus.se!
Spara
Supra EFF-IXLR ljudkabel i gruppen Kablar / Analoga ljudkablar hos Ljudfokus.se (215EFFIXLRV)

Supra EFF-IXLR ljudkabel

Erbjudandet gäller t.o.m:
 
Antal: 
Artnr: 215EFFIXLRV
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Supra EFF-IXLR ljudkabel
Supra EFF-IXLR ljudkabel
Supra EFF-IXLR ljudkabel

Produktinformation

Supra EFF-IXLR är en extremt prisvärd signalkabel, och en av Supra´s absoluta storsäljare. Detta är en kabel för stereobruk, terminerad med deras egenutvecklade Swift XLR-kontakter. Uppbyggnaden består av försilvrade kopparledare, och tillsammans med EFF-konceptet har man lyckats skapa en mycket neutral återgivning med en snabb och exakt signalöverföring.

  • Prisvärd och svensktillverkad ljudkabel för stereobruk
  • Silverpläterad OFC-koppar, 0.5 mm2/ledare
  • Rörformad och böjlig ledare med kärna av PE
  • Två ledare individuellt skärmade för balanserad (XLR) eller semi-balanserad (RCA) anslutning
  • 24 Karats guldpläterade XLR-kontakter

Supra EFF-I - multi-testvinnaren och den absoluta storsäljaren!
Att återge de finaste detaljerna i musiken utan påverkan är målet för allt kablage. En traditionell kabel kan genom sin konstruktion inte förmedla detta. En bra signalkabel skall ha låg kapacitans och låg skin-effekt. Skin-effekten har en märkbar dynamisk inverkan eftersom en audiosignal inte är annat än variationer av frekvenser och ljudnivåer. Frekvensen tränger signalen olika långt in i ledaren. Höga frekvenser färdas på ytan medan låga frekvenser tränger längre in mot mitten av kabeln. De högre frekvenserna möter därmed en högre resistans än de låga frekvenserna. För att minska skin-effektens påverkan är EFF-I konstruerad enligt Equalized Frequency Flow (EFF) Technique. Detta bygger på en princip med rörformade ledare med en väggtjocklek på 0.20 mm, vilket är väl under minsta skindjupet inom audioområdet. Detta medger lika arbetsbetingelser för alla frekvenser. Resultatet blir en transparent och exakt återgivare med tydlig rumsdefinition. En av Supra´s mest prisbelönta produkter, inte utan orsak.

Tekniska data
Ledararea: 0,46 mm2
Antal kardeler: 12 stycken
Kardeldiameter: 0.22 mm
Kardelmaterial: silverpläterad koppar
Innerisolering: PE
Skärm: aluminiserad PET-folie
Yttre isolering: värme- och åldringsbeständig PVC
Yttermått (diameter): 7.2 mm
Vikt: 68 g/m
Resistans: 38 Ω/km
Kapacitans: 75 pF/m
Hastighetsfaktor: 0.66 x/C

Notat!
EFF-IXLR kan specialbeställas i andra längder än de som anges på vår hemsida. För prisuppgift, vänligen maila info@ljudfokus.se

Supra Cables grundades av Tommy Jenving år 1976 och han var en innovatör, uppfinnare och entreprenör med ett stort hjärta och skarpt sinne. Tillverkningen av kablarna och all montering sker exklusivt i Ljungskile. Idag har Supra ett omfattande utbud, med marknadsledande konstruktioner på HDMI, USB, nätkablar m.m.

Specifikationer

Typ: Stereokablar XLR

Du har nyligen tittat på

Supra EFF-IXLR ljudkabel
Extremt prisvärd signalkabel...
fr. 910 kr

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.