Köp Supra Digital Excalibur AES/EBU 110 Ohm XLR ljudkabel - Ljudfokus
Spara
Supra Digital Excalibur AES/EBU 110 Ohm XLR ljudkabel i gruppen Kablar / Digitala ljudkablar hos Ljudfokus.se (DIGEXXLR)

Supra Digital Excalibur AES/EBU 110 Ohm XLR ljudkabel

Erbjudandet gäller t.o.m:
 
Antal: 
Artnr: DIGEXXLR
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Supra Digital Excalibur AES/EBU 110 Ohm XLR ljudkabel
Supra Digital Excalibur AES/EBU 110 Ohm XLR ljudkabel
Supra Digital Excalibur AES/EBU 110 Ohm XLR ljudkabel
Supra Digital Excalibur AES/EBU 110 Ohm XLR ljudkabel
Supra Digital Excalibur AES/EBU 110 Ohm XLR ljudkabel
Supra Digital Excalibur AES/EBU 110 Ohm XLR ljudkabel

Produktinformation

Supra Digital Excalibur XLR är en påkostad och genomtänkt 110 Ohms signalkabel, där man tagit inspirationen från deras storsäljande DAC. När vi talar om Excalibur-serien så ställer den svenska kabelexperten extremt höga designkrav. Den främsta punkten som den här kabeln skiljer sig på jämfört med lillebror är de Rhodium-pläterade XLR-kontakterna med snäpplåsning. Tillsammans med Rhodium-pläteringen får man en kontakt med fantastiska ledaregenskaper. Konstruktionen är kritiskt 110 Ohms stabil i impedansen, vilket gör att kabeln är tänkt för en balanserad ljudöverföringen av den digitala datan. Det kräver att man har en givare (exemeplvis en CD-transport) och en motttagare (mest lämpligt en DAC) med AES/EBU (XLR-anslutning). Det ger en mer exakt signalöverföring jämfört med RCA 75 Ohm. Ledarna skyddas mot EM- och RF-störningar med sina dubbla skärmlager som består av folie och silverpläterad OFC-kopparfläta. 

  • Svensktillverkad High End 110 Ohms AES/EBU ljudkabel garanterar en högklassig jitterfri digtialöverföring
  • Extremt låg kapacitans tack vare dess isolationen av skummad (jäst) PE
  • 100 % silverpläterad ledare med dubbla skärmlager - klarar höga frekvenser utan deformation
  • Mycket solida XLR-kontakter som är helskärmade och Rhodium-pläterade
  • Mantel: PVC GA74 Crystal, rund
  • Skärm: dubbelskärmad med två separata flätor av folie och silverpläterad OFC-kopparfläta
  • Skärmanslutning: balanaserad, skärmarna är anlutna i båda kabeländarna
  • Kontakter: Supra Swift XLR med Rhodium-plätering och snäpplåsning
  • Lödtenn: Almit SR34 Super
  • Signalriktning: Hona > Hane

Precisionsteknik möter svenskt hantverk
Supra är stolta över sin Digital Excalibur, en riktigt seriös digitalkabl som är tillverkad i Ljungskile och ännu ett bevis på deras engagemang för kvalitet och omsorg om detaljer. Det enda som är blygsamt är dess prislapp!
Inspirationen är hämtad från en av deras absoluta storsäljare genom åren - DAC. Med Digital Excalibur kan du uppleva det exceptionella ljudet som bara en produkt av denna kaliber kan leverera. Ta ditt ljudäventyr till nästa nivå med Supra Digital Excalibur-serien – där innovation möter ljudperfektion. Fördjupa dig i nyanserna i din favoritmusik och upplev ljud som aldrig förr. Passa på och uppgradera dig till excellens och frigör den sanna potentialen hos ditt ljudsystem, som man själva presenterar det med blygsamhet.

Digital Excalibur XLR
Excalibur-serien har utökats där Supra numer i ännu större grad sätter sin prägel på marknaden i det mer krävande High End-segmentet. Här talar vi om en noggrant utformad balanserad ljukabel med en exakt 110 Ohms impedans som omdefinierar standarderna för precision och prestanda. Tillsammans med de Rhodiumpläterade XLR-kontakterna uppnås en sömlös anslutning.
Supra har tänkt till både en och flera gånger vid utvecklingen av den här kabeln. Ribban har man redan från start lagt väldigt högt. Digital Excalibur är noggrant tillverkad med 100 % silverpläterade kopparkardeler, vilket säkerställer en orörd och väldigt exakt signalöverföring av den digitala inforamtionen. Användningen av PE-skumisolering minimerar inte bara kapacitans utan underlättar också höghastighetsöverföring, vilket bevarar integriteten hos ljudsignalen.

Varje kabel är ett mästerverk, handlödd av erfaren personal för att garantera precision och tillförlitlighet. Kontakterna är belagda med Rhodium för förbättrad ledningsförmåga och hållbarhet. Dessutom har kontakten snäpplåsning, vilket gör att det klickar till när du trycker in den i apparatens uttag och då sitter kabeln fast.
Resultatet är en digital audikabel som inte bara möter utan överträffar förväntningarna hos sanna audioentusiaster.

Supra Cables grundades av Tommy Jenving år 1976 och han var en innovatör, uppfinnare och entreprenör med ett stort hjärta och skarpt sinne. Tillverkningen av kablarna och all montering sker exklusivt i Ljungskile. Idag har Supra ett omfattande utbud, med marknadsledande konstruktioner på HDMI, USB, nätkablar m.m.

Specifikationer

Typ: AES/EBU

Du har nyligen tittat på

Supra Digital Excalibur AES/EBU 110 Ohm XLR ljudkabel
Detta är en påkostad 11...
fr. 1349 kr

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.