Supra Classic 2.5, vit högtalarkabel lösmeter SUPRA Cables | Kablar & kontakter
Supra Classic 2.5, vit högtalarkabel på lösmeter i gruppen Kablar & kontakter / Högtalarkablar hos Ljudfokus.se (215CLASSIC2X25W)

Supra Classic 2.5, vit högtalarkabel på lösmeter

33 kr / 28 kr
Du sparar 5 kr
Artnr: 215CLASSIC2X25W
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Supra Classic 2.5, vit högtalarkabel på lösmeter

Produktinformation

Supra Classic 2.5 är en svensktillverkad högtalarkabel på lösmeter, och deras absoluta storsäljare. Konstruktionen består av två 2.5 mm² tennpläterade OFC-kopparledare, som därmed blir korrosionsbeständiga, och som ligger i deras jonstabila isolering. Kabeln är ett givet kliv från marknadens enklaste kablar av standardkvalitet. Kabeln är dessutom smidig att dra med sitt yttermått på 3.6 x 7.3 mm.

  • Högtalarkabel med 2.5 mm² kopparledare med förtenning
  • Vitt PVC-hölje ger en diskret installation
  • Lämplig för mellanstora system i instegs/mellanklass
  • Tillverkad i Ljungskile
  • Angivet pris är per lösmeter

Supra´s Classic-serie
Första versionen av Supra´s Classic-serie kom år 1976 och var den första riktiga högtalarkabeln, som vände upp och ned på en hel bransch som hittills ansett att en lampsladd på 0.5 mm2 var tillräcklig.
Idag är Supra Classic högflexibla högtalarkablar med tennpläterade, mångtrådiga kopparledare av renhetsgrad 5N (bättre än 99.999 % ren koppar). Classic-serien täcker HiFi- och hembioanläggningar i instegsnivå upp till mellanklass.

Tennplätering - ett Supra-koncept för renare ljud
Tenn har högre resistans än koppar och skyddar också kopparn från korrosion. Det minskar då strömhoppen från tråd till tråd över illaljudande oxiderade ytor och mer av signalen passerar i den rena kopparn inne i trådarna. Tennlagret minimerar även skineffekten genom att trådarna fungerar som semi-Litz.

Jonstabil isolering
Det spelar ingen roll hur ren koppar som används i tillverkningen av tråden, d.v.s. hur högt OFC-talet än är, så är den inom kort långt ifrån OFC på ytan. Detta beror delvis på syret i luften, men också på att isoleringen avger joner till kopparn, särskilt då ström går genom ledaren. Ett sätt att minska t.ex. en PVC-isolerings påverkan är att öka stabilitetskomponenten i PVC´n och minska avgivningen av klorjoner. Något som Supra har gjort.

Angivet pris är per lösmeter. Väljer du som exempel 6 i antal i kundvagnen, så får du en sammanhängande längd på sex meter. 

Supra Cables grundades av Tommy Jenving år 1976 och han var en innovatör, uppfinnare och entreprenör med ett stort hjärta och skarpt sinne. Tillverkningen av kablarna och all montering sker exklusivt i Ljungskile. Idag har Supra ett omfattande utbud, med marknadsledande konstruktioner på HDMI, USB, nätkablar m.m.

Specifikationer

Typ: Lösmeter

Rekommenderade tillbehör

Dynavox BFA-bananpluggar, 4-pack
Banankontakter i 4-pack med BFA-t...
98 kr

Du har nyligen tittat på

Supra Classic 2.5, vit högtalarkabel på lösmeter
2,5 mm2 högtalarkabel fr...
28 kr (33 kr)

Produkter relaterad till din historik

Dynavox BFA-bananpluggar, 4-pack
Banankontakter i 4-pack med BFA-typen. 
98 kr

Tillbehör

Dynavox BFA-bananpluggar, 4-pack
Banankontakter i 4-pack med BFA-t...
98 kr

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har varit i branschen i över 30 år, och vårt mål har alltid varit bättre ljud för mindre pengar.