Köp Supra Biline ljudkabel, vit lösmeter på Ljudfokus.se!
Spara
Supra Biline ljudkabel, vit lösmeter i gruppen Kablar / Analoga ljudkablar hos Ljudfokus.se (215BILINEWH)

Supra Biline ljudkabel, vit lösmeter

Erbjudandet gäller t.o.m:
53 kr
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 215BILINEWH
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Supra Biline ljudkabel, vit lösmeter
Supra Biline ljudkabel, vit lösmeter

Produktinformation

Supra Biline är en analog signalkabel på lösmeter - i vit finish - för dig som vill löda ihop en egen kabel i önskad längd. Kabeln är uppbyggd med två stereopar av tennpläterad OFC-koppar, med separat jord. Dessa är inkapslade i två aluminiserade PET-folie skärmar, har PE-isolering samt en yttermantel i PVC. 

  • Resistans: 72 Ohm/km
  • Kapacitans: 52 pF/m
  • Karakteristisk impedans: 90 Ohm
  • Hastighetsfaktor: 0.66 x C (ljushastigheten)
  • Ytterdiameter: 7.5 mm


Denna kabel består av två gånger två ledare, varje par separat skärmade, med egen jordledare. Den har låg kapacitans för snabbt transientsvar och effektiv skärmning för bra störimmunitet även vid längre kablar. Den kan kopplas som en stereokabel, både single-end såväl som balanserad.

Primära användsområden: 3,5 mm stereotelekontakt till två RCA för hörlursutgång för analog signal till HiFi-anläggningen, samt en RCA till två RCA som sub-bas-kabel, för sub-basar med stereoingångar, där utnivån blir för låg med endast en ingång kopplad. Den goda skärmningen bidrar till minimal störningsuptagning från exempelvis nätkablar (50 Hz).

Lämpliga kontakter: SUPRA RCA-6, MP och PPX.

Angivet pris är per lösmeter!

Supra Cables grundades av Tommy Jenving år 1976 och han var en innovatör, uppfinnare och entreprenör med ett stort hjärta och skarpt sinne. Tillverkningen av kablarna och all montering sker exklusivt i Ljungskile. Idag har Supra ett omfattande utbud, med marknadsledande konstruktioner på HDMI, USB, nätkablar m.m.

Specifikationer

Typ: Stereokablar Lösmeter

Du har nyligen tittat på

Supra Biline ljudkabel, vit lösmeter
Med Supra BiLIne kan du sätt...
53 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.