Köp Supra AC Sensor, faspenna på Ljudfokus.se!
Spara
Supra AC Sensor, faspenna i gruppen Tillbehör / Strömprodukter - Strömfilter hos Ljudfokus.se (215ACSENSOR)

Supra AC Sensor, faspenna

Erbjudandet gäller t.o.m:
245 kr
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 215ACSENSOR
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Supra AC Sensor, faspenna
Supra AC Sensor, faspenna

Produktinformation

Supra AC Sensor är en faspenna som på ett enkelt sätt visar om alla apparaterna matas med rätt fas, samt om strömkabeln omges av ett läckande växelelektriskt fält eller exempelvis var kabelrör går i väggen. De rent audiofila funktionerna är att kunna fasoptimera sin elektronik och kunna utvärdera om en kabel verkligen är så störtät som påstås. Två stycken LR44-batterier ingår.

  • Faspenna för att mäta att apparaterna har rätt fas 
  • Visar om läckande växelelektriska fält finns
  • LR44-batterier medföljer

Rätt fas ger bättre prestanda
Beroende på hur nätkontakten är vänd (vrid ett halvt varv) i eluttaget så presterar apparaten bättre. Är det mer påkostade ljudprylar så blir resultatet att man upplever ett bättre "flyt" och samtidigt en mer svart bakgrund.
Supras AC-sensor är ett enkelt verktyg att ta till, för att visa vilket av hålen som fasen sitter i vägguttaget, samt om en strömkabel omges av läckande växelelektriska fält, men även exempelvis var kabelrör går i väggen. Pennan har tre olika "känslighetslägen".

Faspennan indikerar både med ljud och lampa när den närmar sig strålande fält. En förstärkare strålar betydligt mer när den sitter i fel fas så man kan närma sig "objektet" och se när pennan reagerar. Är det rätt fas ger apparaten kanske inget utslag alls eller så är det ett utslag närmare apparaten än innan.
Alla apparater är byggda att sitta i rätt fas, och de går nästan lite "baklänges" om de inte gör det med sämre prestanda och mer strålning. Allt fungerar ändå men inte optimalt. Har du känt "krypningar" i ett apparatchassie så är det för att fasen är fel.
Strålning i sig stör även apparaterna runt omkring. Ett stort plus om man även skaffar skärmade strömkablar och grendosor. Testa från början allt från grenuttag till källor förstärkning i anläggningen och du kommer att ha en mycket bättre presterande anläggning.

Supra Cables grundades av Tommy Jenving år 1976 och han var en innovatör, uppfinnare och entreprenör med ett stort hjärta och skarpt sinne. Tillverkningen av kablarna och all montering sker exklusivt i Ljungskile. Idag har Supra ett omfattande utbud, med marknadsledande konstruktioner på HDMI, USB, nätkablar m.m.

Specifikationer

Du har nyligen tittat på

Supra AC Sensor, faspenna
Detta är en faspenna som p&#...
245 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.